• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Yolda yryorsunuz ve bir adam yannza yaklap `Merhaba bayan, diyalog kurabilir mi

Yolda yürüyorsunuz ve bir adam yanınıza yaklaşıp `Maraba bağyan, diyalog kurabilir mi

• Olimpiyatlarda olduğumu varsayar , koşarak uzaklaşırım

OY: 0 0,0%
  • Çevrede gördüğüm ilk kişiye çığlık atarak şikayet ederim

• Böyle cesur birisi tam benim tipim , hemen tanışırım

• Ankete Katılan
    52

NILBERA

SeVGi KeLeBeĞi
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
96
Puanlar
363
Yolda yürüyorsunuz ve bir adam yanınıza yaklaşıp `Maraba bağyan, diyalog kurabilir miyiz?` diyor. Tepkiniz ne olur?
Fazla seçenek: Kullanıcılar birden fazla cevap seçebilir

polemik.com dan alıntıdır

Son düzenleme:
Gönül isterdi ki; çok pis dönen tekme atarım, canını seviyorsan kaç, diyebilmeyi. Ama bilmiyorum. Muhattap olmamak, tenha sokaklardan uzak durmak en iyisi. =)

çanta ayakkabi anında girişirim kafasına
birde ağzıma ne gelirse artık :mymeka::mymeka::mymeka:

"Gel kuralım yaffffrum,ne datlu şeysin sen öyle" derim.
Erkeğim ben aslında:1ninca:

gel ben seni eşimle tanıştırim onla diyalogunuz daha iyi gelir sana derdim :mymeka:

valla ordan iki seçeneği tercih ettim de, artık bu kilolarlan kimse bene meraba baağyan demez herhal :roflol: ahan size bi taktik, kimsenin sizi rahatsız etmesini istemiyosanız şişko olun :roflol: valla şaka bi yana bazen evlisin çocuun var filan demiyolar asılıyolar, öyle bi durumda biber gazımı çıkartır, haşırttt diye gözüne gözüne sokarım, sonra da olimpiyatlara katılmış gibi koşarım, bilemiyorum artık o biber gazının acısıyla arkadaşta konuşcek hal kalırmı, şahsen bizzat deenenmiştir, gözü aceyip yakıyo :roflol:

Heyy adamım belaya bulaştın der tekmelerimi konuştururum:1ninca:

Şaka tabii suratına bile bakmam çeker giderim.
Taciz olmadığı sürece dokunmam kimseye
buyrunnnnnnnnn

hic tinmamm...
eger pis bisey dersede kufur ederim kimseyide takmam...hatta tasla sopayla kovalarim acimamm :olmaz:

Ben cevap bile vermem. Konuşur konuşur gider nasilsa. Muhatab bile olmam. Bizim burda yani Azerbaycanda cavap veriosan 505 Japon yapişdırıcısı gibi yapışıolar. Hani tepki verdi anlamında hiç susmaz

Ne diyon nan diyip suratının ortasına geçiririm bir tane :mymeka:

- "Monolog tercih ediyorum" derim. (Sonra da uzaklaşırım. Kapak olur herhalde :))
- ılgi yok / Fikir yok / Yorum yok / Tepki yok. (Rahat takılırım umrumda olmaz :))

Duruma göre değişir!!!
Ya monolog tercih ediyorum derim!Ya amazon gibi üstüne atlarım! Ya da çok ağır sözler söylerim!
Bana her önüne gelen diyalog teklif edemez!:olmaz:

Yüzüne bile bakmadan kalabalığa karışırım
Ağır konuşur ters - düz ederim

her iki seçenek de uygundur

:roflol::roflol::roflol:koptum valla süperrr baağyan he
ne diyon be sen derim kimin evini soruyon tanımıyom gardaş derümm

Efendim ? der ne söyleyecekse beklerim?

Ondan sonra söyleyeceği şeye göre davranırım..

ilgi yok tepki yok
umursamam duymazdan gelirim

Kendisine kibar teklifi için teşekkür eder , hayatında başarılar dilerim... laelaelaelaelae

"Buyurun siz kurmaya başlayın, ben destek toplayıp geliyorum" derim :tomato:

Back
X