yolda yururken hic erkek bakmaz

Hi hi bende hemcınslerımın kombnlerını ıncelerım almayı dusundıgum mda olan bı kıyafet varsa ustunde dahada ıncelerım bunda byle durduysa bende nasıl durur yakısırmı yakısmazmı dıye bakarım bu dgal ayrca erkeklerın bakmamasını neden dert edındın anlamadım hep yururken memene g.tune baksalar mutlumu olcan sokakta erkekler kadının kasına gzune degıl orasın burasına bakarlar
:anne:allam

Kadinlar bakarken iclerinden aynen sunlari gecirir:

-Himm dibi gelmis
-Etek guzelmis nereden aldi acaba
-O canta Louis Vuitton mu? Neyse cakmaymis
-Madem penguen gibi yuruyeceksin giyme su stilettolari
-Maskarayi bi milyoncudan almis herhalde kirpikler yapis yapis.
-Bu tiple bu adami ayartabilmis. Tas gibi adami.
-Corabi kacmis
Allah seni:KK70::KK70::KK70:

Kadinlar kdina bakar üstündeki kiyafeti beğenirse felan yani bu normal bende bakaeim bazen bir kadinin üstündeki kiyafeti begenirsem ya da sacini felan ama dadikalarca bakmam. Erkegin bakmamasini neden sorun etdiniz ki. Bence iyi bir yer de yasiyorsunuz. Bana bir erkegin baktigini fark edince kendimden tiksiniyorum cünkü okadar igrenc bakislarlan bakiyorlarki toz duman olup kaybolmak istiyorum o an.

yani şimdi bulunduğun yere göre değişir
kentin bazı kesimlerinde resmi iş kurumlarının çok olduğu yerlerde insanlar takım elbiselileri çok görüyorsa dönüp bakmaz takım elbiseliye ama salaş bir yerse takım elbiseli dönüp baktırır kendine bir
bunu demek istedim ama kadın-erkek ayrımından bahsetmişsiniz bilmiyorum onu doğrusu:)

yok yok fesatsin emin oldum simdi:halay:sinir olmadiydim ki o da nereden cikti

Yav hee fesatım için rahat edecekse :kahve:
farklı görüşleri kabul edemeyeceksen neden konu açıyorsun hakaret falan ediyorsun tuhafsın yani, belkide bakan kadınlar negatif enerjine bakıyorlardır :işsiz:

Yav hee fesatım için rahat edecekse :kahve:
farklı görüşleri kabul edemeyeceksen neden konu açıyorsun hakaret falan ediyorsun tuhafsın yani, belkide bakan kadınlar negatif enerjine bakıyorlardır :işsiz:
peki cok haklisiniz ben hakaret ediyorum aslinda erkekler bakmiyor diye uzgunum siz dogruyu soyluyorsunuz enerjim kotu ben ne bedbaht insanim yaw sagolasin aydinlandim sayende

yani şimdi bulunduğun yere göre değişir
kentin bazı kesimlerinde resmi iş kurumlarının çok olduğu yerlerde insanlar takım elbiselileri çok görüyorsa dönüp bakmaz takım elbiseliye ama salaş bir yerse takım elbiseli dönüp baktırır kendine bir
bunu demek istedim ama kadın-erkek ayrımından bahsetmişsiniz bilmiyorum onu doğrusu:)
kadinlar cok inceler yazacaktim sonra guzelsindir vs yazmasinlar diye onlar bakmiyor diye belirteyim dedim.yani niye bakiyonuz merak ettim

peki cok haklisiniz ben hakaret ediyorum aslinda erkekler bakmiyor diye uzgunum siz dogruyu soyluyorsunuz enerjim kotu ben ne bedbaht insanim yaw sagolasin aydinlandim sayende

images

ben de benim tipimde (kilolu :KK34:) bayanların kıyafetleri için bakarım
yakışmış mı yakışmamış mı?
yakışdıysa bende almalıyım ?
75 kg bacakları dolgun biri olarak söylüyorum kıyafetlerinizi incelerim hatta
60 lı kg da bayan gördüm mü ay fiziği ne güzel der süzerim... çünkü 7 yıldır 70 lerdey,m (2012 de 10 kg vermiştim ama 1 sene sonra geri aldım :KK61: ay ne acılar yine moralim bozuldu :KK61::KK61::KK61::KK61:)

ben de benim tipimde (kilolu :KK34:) bayanların kıyafetleri için bakarım
yakışmış mı yakışmamış mı?
yakışdıysa bende almalıyım ?
75 kg bacakları dolgun biri olarak söylüyorum kıyafetlerinizi incelerim hatta
60 lı kg da bayan gördüm mü ay fiziği ne güzel der süzerim... çünkü 7 yıldır 70 lerdey,m (2012 de 10 kg vermiştim ama 1 sene sonra geri aldım :KK61: ay ne acılar yine moralim bozuldu :KK61::KK61::KK61::KK61:)
herkes zayif olmak zorunda mi bosver kiloluykende hiy istedigini.emin ol daha hos gorunuuorsunuz

Back
X