Yolda yürürken insanlara neden bakıyormuşum?

Bütün kompleksliler döküldü buraya arkadaş ya size de bakarlar bir gün üzülmeyin. "A" yazsam "Bunun mantıgı nedir" diyorlar, "B" yazsam "egolusun". Sen beni ben seni tanımam suçlayıcı yorum yaparak sana bakılmamasına mı isyan ediyorsun? Toplum olarak psikolojik destek şart sanırım. Allah evlatlarınızı böyle şeylerle sınamaz inşallah. Konumu kapatır mısınız lütfen? Mune Mune @Margarikotin Kazen Kazen Ayrıca itham edici, seviyesiz, kıskançlık kokan yorumlara lütfen izin vermeyin. Herkes haddini bilsin. Zaten 1-2 kişiyi KİB ledim. Hiç hoş olmayan seviyesiz yorumlardı. Değerlendirirseniz sevinirim.

Bu konuda bir iki birşey yazacaktım ama hoşuna gitmeyen yorumlara , 'kiskiniyosunuzz sizi bikmiyilir ondan biylee yazıysunuz adlı yorumunu gördükten sonra vazgeçtim, aman diyim kızlar sizde konu sahibine ters şeyler yazmayın, sonra kıskandığınız ve yolda kimse size bakmadıgı için anlamadıgınız , çıkarımı yapılmasın :KK53:

Bu konuda bir iki birşey yazacaktım ama hoşuna gitmeyen yorumlara , 'kiskiniyosunuzz sizi bikmiyilir ondan biylee yazıysunuz adlı yorumunu gördükten sonra vazgeçtim, aman diyim kızlar sizde konu sahibine ters şeyler yazmayın, sonra kıskandığınız ve yolda kimse size bakmadıgı için anlamadıgınız , çıkarımı yapılmasın :KK53:
Yazma o zaman

Bana da absürd gelen tecavüz edecek gibi bakıyorlar kısmı. Bana tecavüz edecek gibi baksalar kendimden şüphe ederim aga, bu adamlar neden niyeti bozmuş bu derece. Hani güzel, boylu poslu kadına ben de bakarım, insanlar da bakar ama böyle hayranlıkla bakar. Tecavüz edecek gibi bakan ve haftalardır kadın görmemiş bir insan topluluğunun içine girmek yerine daha derli toplu ve medeni insanların olduğu yerlerde gezebilirsiniz kanaatindeyim....

Ayrıca insanlar mini etek giyene her halükarda bakar, güzel, çirkin ayırt etmeksizin çünkü baktıkları kafa değil, bacaktır....
Allaha sukur kendimden şüphe edecek bişeyim yok yorumunuza dikkat edin!!!!!

Bütün kompleksliler döküldü buraya arkadaş ya size de bakarlar bir gün üzülmeyin. "A" yazsam "Bunun mantıgı nedir" diyorlar, "B" yazsam "egolusun". Sen beni ben seni tanımam suçlayıcı yorum yaparak sana bakılmamasına mı isyan ediyorsun? Toplum olarak psikolojik destek şart sanırım. Allah evlatlarınızı böyle şeylerle sınamaz inşallah. Konumu kapatır mısınız lütfen? Mune Mune @Margarikotin Kazen Kazen Ayrıca itham edici, seviyesiz, kıskançlık kokan yorumlara lütfen izin vermeyin. Herkes haddini bilsin. Zaten 1-2 kişiyi KİB ledim. Hiç hoş olmayan seviyesiz yorumlardı. Değerlendirirseniz sevinirim.

Canım farkındamısın ama insanlar sana tecavüz edecek gibi bakıyormuş, sence bu normal mi gerçekten? Ben de 176 boyunda, dikkat çeken biriyim ama öyle aşırı güzelim, çok manyak giyinirim değil, uzun olanlar dikkat çeker, ya da çok güzel olanlar ya da değişik giyinenler ya da çok çirkin olanlar bile. Yani bana da bakarlar ama dönerler sonra öyle tecavüz etme niyetine girmezler Allah'ıma şükür.

Yahu birilerinin bir kadına tecavüz edecek gibi bakması, helali olmayan bir kadını yolda bakışlarıyla taciz edecek gibi seyretmesi, yolda herkesin sana tuhaf tuhaf bakması kıskanılacak bir durum mu gerçekten? Bu sizi rahatsız değil mutlu ediyor demek ki, bunu kıskanılacak bir durum olarak adlandırıyorsunuz... O zaman sevgiliniz haklı yani...

Canım farkındamısın ama insanlar sana tecavüz edecek gibi bakıyormuş, sence bu normal mi gerçekten? Ben de 176 boyunda, dikkat çeken biriyim ama öyle aşırı güzelim, çok manyak giyinirim değil, uzun olanlar dikkat çeker, ya da çok güzel olanlar ya da değişik giyinenler ya da çok çirkin olanlar bile. Yani bana da bakarlar ama dönerler sonra öyle tecavüz etme niyetine girmezler Allah'ıma şükür.

Yahu birilerinin bir kadına tecavüz edecek gibi bakması, helali olmayan bir kadını yolda bakışlarıyla taciz edecek gibi seyretmesi, yolda herkesin sana tuhaf tuhaf bakması kıskanılacak bir durum mu gerçekten? Bu sizi rahatsız değil mutlu ediyor demek ki, bunu kıskanılacak bir durum olarak adlandırıyorsunuz... O zaman sevgiliniz haklı yani...
Hayırdır ? Sakinn

Merhaba hanımlar. Güleyim mi ağlayayım mı şaşırdım doğrusu. Hemen konuya gireyim; gösterişli bir kadın değilim, makyaj yapmam, saçımı kendim toplarım, giyimim spor, salaştır, açık da giyinmem. Neden bilmiyorum ama yolda yürürken bakarlar bana .. Bunu ben de zamanında çok sorguladım ama bilmiyorum dikkat çeken bişeyim mi var inanın bilmiyorum. Mesela dışarıda dikkat ederim bazı bayanlar mini etek giyer kimse bakmaz. Ben mini bile giymem normal bir etek giyerim tecavüz edecek gibi bakarlar. Bu konuya bir ara çok takılmıştım, "neden ben" diye ama daha sonra çareyi sade, gösterişsiz giyinmekte buldum. Konu şu ki; geçen hafta merkezi bir yerde erkek arkadaşımla yürüyoruz. Erkek arkadaşım birden surat astı , durgunlaştı. Hayırdır dedim;
"Sen neden yolda insanların yüzüne bakıyorsun" dedi. Yani insanların (erkeklerin) bana bakmasını, benim onlara bakmama bağlıyor. Çünkü bu daha önce de konu olmuştu. "Sen bakmazsan onlar da bakmaz" demişti. Bu olayda da aslında erkeklerin bana bakmasını kıskandı ama bedelini bana ödetiyor ve "Sen neden bakıyorsun" diyor. Ben de "Yahu kalabalık bir çarşıdayız, insanlar karşıdan geliyor gayriihtiyari bakmışımdır, gözümü mü kapatayım ya da nereye bakayım, ister istemez yüz yüze geliyorsun" dedim. İnsanlara inanın baktıgım da yok yani tabi ki yüzüne baktıgım oluyordur da incelemek için değil. Şaşırdım doğrusu. Siz ne düşünüyorsunuz, kendimden şüphe etmeye başladım.

ayril bu cinsiyetci, kafasi yerinde penisi olan vede eger iliskiyi devam ettirisen sana omur boyu zulum yasatacak bu kirodan. Daha neyi soruyorsun acaba, belki yasadigin yer kucuk yerdir, belki sen azicik uzun boylu yapili kadinsindir, belki saclarin guzeldir belkide hicbiri degildir, disi herhangi birsey yanlarindan gectiginde beyinlerinde, pardon pardon beyin yerine kendilerine hukmeden organlarinda yankilanan ''kari kari kari kari'' sesleri ve vahsi icguduleri tarafindan hukmedilen vucutlari oldugu surece kara carsaf giyip ciksan sokaga yine ayni olur sonuc.
Is bunu anlayacak olgunlukta bir erkekle muhatap olmakta ne yazikki senin ki degil.
o yuzden ayril

Bana da absürd gelen tecavüz edecek gibi bakıyorlar kısmı. Bana tecavüz edecek gibi baksalar kendimden şüphe ederim aga, bu adamlar neden niyeti bozmuş bu derece. Hani güzel, boylu poslu kadına ben de bakarım, insanlar da bakar ama böyle hayranlıkla bakar. Tecavüz edecek gibi bakan ve haftalardır kadın görmemiş bir insan topluluğunun içine girmek yerine daha derli toplu ve medeni insanların olduğu yerlerde gezebilirsiniz kanaatindeyim....

Ayrıca insanlar mini etek giyene her halükarda bakar, güzel, çirkin ayırt etmeksizin çünkü baktıkları kafa değil, bacaktır....
Kazen Kazen @Margarikotin Mune Mune

Hayırdır ? Sakinn

Valla ben yurt disinda yasiyorum uzun suredir ama inanin turkiyede ailemin yasadigi il kucuk bir il carsida dediginiz tarzda dolu insanla karsilasiyorum cozumu onume bakmakta buldum zaten suratlarina bakinca insan tiksiniyor o yuzde hic insanlar la goz goze gelmemeye calisiyorum eger oyle dik dik bakani yakalarsam cunku olay cikaririm dayanamam.

Back
X