Yolda yürüyen kadınlardan kıskanmak.

Kıskanmak bir yana dursun bir kadini bakışlarıyla rahatsiz etmek daha farkli ve goz onunde bulundurulması gereken bir konu .
Galiba kiskanmadan önce o kadinin yerine koyup kendimi öyle degerlendiririrdim.
Ve emin olun kimse ustune atlayacak gibi bakip kendini taciz eden erkekten hoşlanmaz ki gönlü kaysin

Şu şortlu etekli kadına bakmak sadece Ortadoğulu erkeklerde var normalleştirmeyin bence

Ben sokağa çıktığımda bakış atanlar Hintli, Arap bir tane Alman yok. İş için Japonya'ya gittim Japon kadınları çok güzel giyiniyor ama rahatsız eden, süzen, bakış atan yok erkekler çok efendi ve kibar. Kimse kadınları gözleriyle rahatsız etmiyor. Kadınlar süzülmeden rahatça insan gibi sokakta gezebiliyor yani. O günler bizim memlekete de gelir mi orası muamma ama. Maganda cennetinde yaşıyoruz.
Daha bugün bir video izledim. Amcanın biri otobüse biniyor ve mini etekli kızı görünce sen bunlarla nasıl yolculuk ediyorsun diye şoföre çıkışıyor. Şöför karışamam diyince çek karakola diyor. Ruh hastası kızı mini etek giydi diye hapse attıracak herhalde :işsiz:

Yasadigim yer tas dolu, yani lafta degil kadinlar afeti devran, slav guzeli hepsi.
Genc kizlarin bacak boyu benim boyum kadar nerdeyse.
O insatada orda burda sov yapan bizim vloggerlar bloggerlar ve cogu manken halt yemis bu kadinlarin yaninda.
Gel gelelim erkekleri donup bi kadin poposu mu kesmez,saniyelik bakis mi atmaz.
Benimde senelerdir gozum alistigi icin zaten donup bakmiyorum, boynunu cevir kaldir bak.. gerek yok guzeller iste..
Yani benim 8-9 senede gozum doyduysa buranin yerli erkekleri icin tabi normal gelir bunca guzellik.
E tabi giyimde kisitlama yok, git kicini ac inan donup bakan olmaz.
Yani bizim Turkiye de malesef goz acligi var.
Goz ac.
Yani bacaktan insan neden hallenir?
Neyine bakar.
Alti ustu bacak.
Ben cocuklar olduktan sonra mini etege dusuk bele veda ettim cunku oram buram aciliyor cok sinir bozucu.
Ama kendimce giyerim sortumu.
Bazi kadinlarda yazmis oy yavruya bak derim, esime gosteririm.
Burda bunu yap, akil sagligindan suphe eder adamlar.
Bildigin ezikler seni karsidaki.

Ya hanımlar bazen ben de bakıyorum ama yakışmış mı falan diye? Güzel giyinmiş mi? Ben giysem nasıl olur gibisinden.
Sapıklıktan olmayabilir her zaman ufak bir bakış diye düşünüyorum.

Mesela geçen iki erkek arkadaşla oturuyorduk. Önümüzden kısa şortlu bir kız geçti. Arkadaşlar, genç kızlarda bile selülit var nasıl bir memleket diye geyik yaptılar bir saat. Beğeniden çok eleştirel bir bakıştı.
Aslında düşündüm de yine de normal değil ya. Harbiden biz neden bakıyoruz millete otomatik ve istemsiz olarak yaaaa??!

bunun icin kavga cikarirsan kaybedersin her acidan.
niyeti kotu degil belirttigin gibi.

hem o seni bacaklarin icin sevmiyor oyle olsa o dedigin stun bacaklilarin pesinden kosardi.

ayrica ayrica huzurlu olmak istiyorsan sevgilinin bakislarini takip etmeyi birak ilerde şaşılıkta yapiyor :)

Böyle ilişkiler çok sakat oluyor. Çoğu bitiyor, bitmeyenin sonu da kavga dolu evlilikler. . Burada hergün emsalini okuyoruz.
Bence psikiyatrik tedavi olun. Bu derecesi artık patolojik boyutta. Tedavi olmadan da evlenmeye falan kalkmanızı önermem.

Sokaktan yeni geldim, kafam da az iyi (ki bunu belirtmeme gerek bile yoktu biliyorum :D ) , diskolardan geçtik dönüş yolunda. Malum turistik yerdeyiz, Allah'ım ne güzel yaratmış yarebbim sütun gibi bacaklar, sülün gibi kızlar. Tü tü tü maşşallah diyerekten yürüdüm yollarda.

Biri direk dansı yapıyordu barın önünden geçerken "Allah sahibine bağışlasın" filan diyordum o sıra sanırım :D Eşim de "Ayarın kaçıyor" diye gülüp duruyordu. İçim kan ağlıyordu ne bilsin... Selülitlerim, adımlarımla birlikte sallanan baldır etlerime, yer çekimine isyanımdı... Çok güzellerdi be :D

Bana fizyoterapistim demisti bacaklarin guzel diye:))) halbuki bende oyle oww ne guzel bacagim var diye havaya girmem:))belki senin bacaklarda guzeldir farketmiyosundur. napiim bakarsa bakar, goze yasak nasil koyayimki?

Sokaktan yeni geldim, kafam da az iyi (ki bunu belirtmeme gerek bile yoktu biliyorum :KK70: ) , diskolardan geçtik dönüş yolunda. Malum turistik yerdeyiz, Allah'ım ne güzel yaratmış yarebbim sütun gibi bacaklar, sülün gibi kızlar. Tü tü tü maşşallah diyerekten yürüdüm yollarda.

Biri direk dansı yapıyordu barın önünden geçerken "Allah sahibine bağışlasın" filan diyordum o sıra sanırım :KK70: Eşim de "Ayarın kaçıyor" diye gülüp duruyordu. İçim kan ağlıyordu ne bilsin... Selülitlerim, adımlarımla birlikte sallanan baldır etlerime, yer çekimine isyanımdı... Çok güzellerdi be :KK70:
Allahin bi bildigi varda seni kadin yaratmis bak :)))

Kibar olcan kesin:) baksana hatun halinle neler diyon:) yavrum bizim ulkemizin bunyesi kaldirmaz.. hic kadin kadina bole iltifat eder mi:)))

Etmesin mi Tontriko, güzele güzel demiyim mi? Güzellerdi Allah için şimdi, nasıl yiyim haklarını? Maşallahh.
Şükür benim bacaklarla da yürünüyor yani ne diyim :D

Etmesin mi Tontriko, güzele güzel demiyim mi? Güzellerdi Allah için şimdi, nasıl yiyim haklarını? Maşallahh.
Şükür benim bacaklarla da yürünüyor yani ne diyim :KK70:
Et valla bende ederim, fesatlik olmayinca insanda.. ha arada belki: keske benim olsa da diyebilirim:)))

Vavvv değişik de olduk iyi mi. Güzel bir kadın dünyanın en güzel varlıklarından biridir. Yanimdan geçen güzel bir kadına hayranlıkla bakarım. Takdir de ederim. Güzel bir kadın tablosu veya heykeli de çok hoşuma gider. Giyinmeyi bilmek ve bir kadının gösterişli havası görülmeye değer bir durumdur. Rahatsız edici şekilde öküzün trene baktığı gibi bakmıyoruz herhalde. Özgüvenim de yerindedir çok şükür. Eşim öküz gibi bakarsa carparim o doğrudur. Kimsenin kimseyi rahatsız edecek şekilde davranmaya tabi ki hakkı yok. Laf falan da atmam ama birini beğenmek neden suç olsun?

Hah, aynı kafadayız.
Güzel görünce eşime bak diye göstermem ama ben çaktırmadan ufacık bi bakarım; estetik gelir.
Cinsel ya da tehditkar bir şey değil bu ya da kompleks de değil esasen, "Kusursuzluk" aramak gibi. Bu siteden resimlerimi gören bazı kişiler var ve bilirler, kadınları resmederim, kadın yüzleri, kadın figürü, kadın vücudu, duruşu...
Hayali çizerim ama bakarak malzeme de toplarım istemsizce, tik gibi. Bi hava sezersem birinde görüp, beğenirsem, çizimimi ona benzetirim, örnek gibi aklımda canlandırır üzerinde oynarım. Kıyafette de bu böyledir; severim yakıştırana bakar düşünürüm "Şu tarz bi kıyafet bana gider mi?" diye, ya da "Ne güzel yakıştırmış ya maşallah" derim.

Niye her şey hemen sapıkça bakmak olarak yorumlanıyor ki? Ben de bu önyargıyı anlamıyorum. Rahatsız edici bakış anlaşılır zaten.

Çok kötü bir huyum var. Erkek arkadaşımla dışarı çıktık diyelim, yolda yürüyen şortlu etekli kadınların bacaklarına gözü kaydığı an tüm moralim bozuluyor ve eve dönmek istiyorum. Sakın yanlış anlamayın bende şort ve etek giyen biriyim, ki malum yaz. Saniyelik bir bakışı olup başını hemen çeviriyor, ama çok kez bakışlarını gördüm. Dikkatlice asla değil önümüze çıkan birine nasıl bakıyorsak öyle. Başı önde de gezemeyeceğine göre normal diyorum ama içim içimi yiyor. Tam önümüzde güzel bir hatun oluyor mesela bacaklar sütun. Bir de benimkiler... roberto carlos :) Dediğim gibi yazın bir rahat rahat huzurlu gezemiyorum bu saçma düşüncelerle uğraşmaktan. Kendisine hiç söylemedim, belli de etmedim. Galiba baktığı herhangi bir kişiyi beğenmesinden bile endişe duyuyorum. Bu durumu nasıl aşabilirim? Ailesiyle de tatile gidecek yakın zamanda. Aman bendeki mutsuzluk, çökkünlük... Beni anlayıp yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
cok haklisin bende kiskanirdim baktigini yakalasam hos bir durum değil ama malesef bakmayan erkek yok sevgi ve güven varsa bu durumlarin ustesinden g
Sizinki biraz da kompleks galiba bacaklarım kalın demişsiniz. Bu kadar kıskançlıkla tatile nasil gönderiyorsunuz? Ben de tatile göndermezdim ama dışarıda bu kadar saplantili olmazdım. Durumunuz biraz garip.
göndermezdim derken bu nasıl bir algı sevgilinizle izin çerçevesinde bir ilişki mi yașıyorsunuz

Back
X