Yolk kesesi var bebek görünmüyor

Hemdemkararsiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2022
5
1
1
33
Merhaba,6+3 günlük halindeyim ama 5+3 göründü.gebelik kesesi görünüyo,alttan muaeyenede yolk kesesi de göründü fakat bebek görülmedi.doktor haftaya tekrar gel dedi.bu durum başına gelip boş gebelik yaşayan var mi?

Merhaba,6+3 günlük halindeyim ama 5+3 göründü.gebelik kesesi görünüyo,alttan muaeyenede yolk kesesi de göründü fakat bebek görülmedi.doktor haftaya tekrar gel dedi.bu durum başına gelip boş gebelik yaşayan var mi?
Yani bu şekilde yaşayıp boş gebelikde geçiren vardır normal gebelikte geçiren vardır daha çok erken bunları düşünmeyin şu an.5+5 de kese ve yolk 7+0 da bebek ve kalp atışı gördüm ama bu değişebilir döllenme gününe göre kıyas yapmayın kimseler bence sabirlibolun kötü düşünmeyin.

Teşekkürler insan ister istemez tedirgin oluyo çünkü 2 gebeligimde hiç böyle bişey yasamamistim
Yani bu şekilde yaşayıp boş gebelikde geçiren vardır normal gebelikte geçiren vardır daha çok erken bunları düşünmeyin şu an.5+5 de kese ve yolk 7+0 da bebek ve kalp atışı gördüm ama bu değişebilir döllenme gününe göre kıyas yapmayın kimseler bence sabirlibolun kötü düşünmeyin.
Teşekkürler ya insan ister istemez tedirgin 2 gebeligimde de böyle olmamıştı

Teşekkürler insan ister istemez tedirgin oluyo çünkü 2 gebeligimde hiç böyle bişey yasamamistim

Teşekkürler ya insan ister istemez tedirgin 2 gebeligimde de böyle olmamıştı
Olabilir tabiki önceki gebeliklerinizde erken döllenme olmusdur belki bunda geç olmusdur tamamen döllenme zamanı ve bebek gelişimi ile alakalı şu an bunları düşünüp panik yapmamaya calisin çok daha geç görenlerde var.

Yolk kesesi zaten bebeği oluşturan yapıdır. o küçüldükçe bebeğiniz oluşmaya başlayacak. Benim de ilk kontrolümde yolk kesesi vardı sonra bebeğe dönüştü. Örnekleri paylaşayım isterseniz. Aralarında 2 hafta var biri 6+3 biri 8+3 :)

Eklentiler

• IMG_20220328_102410.webp
    IMG_20220328_102410.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 434
  • IMG_20220409_131056.webp
    IMG_20220409_131056.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 446
Merhaba kızlar ben şuan 9+1 haftalık gebeyim ve öğrendiğimden beri yani 5.haftalıktan beri bebeği ne alttan nede üstten göremiyoruz. Kese var yolk sac var ancak bebek yok. Bundan yaklaşık 4 ay önce 7 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuştu küretaj olmuştum. Şimdi yine hamileyim ancak bebeği göremiyoruz içimde kötü bi histe yok ama kendimide kandırmak istemiyorum başına gelen oldumu giç bebeğini geç gören felan kaç haftadır kafayı yicem artık

Back
X