yolk kesesikesesi büyük olup doğum yapan

asi16cansu çok şükür düşük gibi herhangi br sıkıntı yaşamadım. Kızım sağlıklı doğdu şuan 9,5 aylık olduk. Böyle sıkıntısı olan arkadaslar hep iyi düsünsün kendilerine iyi baksın sağlıklı bir gebelikte her türlü bebişiniz size sıkıca tutunacaktır.

Durumunuz ne oldu şu an bende aynı durumdayım 7 haftalik ve yolh kesesi 8 mm emriyo görünmüyor

Durumunuz ne oldu şu an bende aynı durumdayım 7 haftalik ve yolh kesesi 8 mm emriyo görünmüyor
(Embriyo yok dediğiniz için yapıyorum açıklamayı, zira yolc keseleri sonradan küçülebilir )

Merhaba, 6 haftalıkken kalp atışı alamadık, bir hafta daha bekledik, 7. Hafta yolc kesesi sınırları geçmişti. Embriyo gelişmemişti ve kalp atışı yoktu.

Doktor çok istenilen gebeliklerde bir hafta daha bekliyoruz, dedi ve bekledik. Çok zor zamanlardı, ilk kez böyle bir şey yaşıyordum.
8. Haftada yine yoktu ve kürtaj oldum.

Sabretmek çok zor biliyorum ama bir hafta daha muhtemelen bekleyeceksiniz. Eğer kalp atımı olmazsa , kürtaj önerecekler.

Daha uzun süre beklerseniz, çok sancılı bir süreç olabilir…

Ben de o zamanlar çok kişiye yazdım çizdim umutla, ama 10-15 kişiden biri pozitif bir şey söylüyordu, o da bir tanıdığım diye anlatıyordu… yok 9. Hafta kalp atımı almışlar falan filan diye, onlar muayeneye geç gitmiştir muhakkak.

İnşallah miniğiniz size tutunur, doktor yanlış görmüştür. Ama hayal ettiğiniz gibi gitmezse,dünyanın sonu gibi gelecek, o hormonlar eşliğinde… Biliyorum.

Kürtajla birlikte yeni bir sayfa açılıyor, bulantılar gidiyor.

Aylar sonra yeniden hamile kaldım ve kalp atımı duyduğumda, 6+2 idi.

Demek istediğim tutunmak isteyen bebek her türlü tutunuyor. Sağlıksız bebek varsa vücut atmak istiyor.

Benim tecrübelerim bu kadar…

Herşey gönlünüze göre olsun, yine sormak istediğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…