Yolk sac gorundu bebek yok

bebek göründüğünde 6+2 di ama alltan ultrasonda görüldü yukardan görülmedi 7+2 de de normal karından görundü acele etme kac haftalıksın
5artı5 canım dün ılı dr çok korkuttu adet duzenszlıhınz yoksa ılıskıyede 16 gün ardım dıosunz o zaman büyük ıhtımal düşer dedi çok cnm saldı diğer 2 dr normal dedi kese ölçüsü beklıcez dediler 6 ncı 7ıncı haftaya kadar

neden stres yapmıştı canım bebek gorunmemısmıydı onceden

Senin kaç gunluklen İlk bebek göründü cnm

Canım bebeği gördüğünde tam olarak kaç haftalıktn

Daha erken canm. Benm son adet tarihime gore 7 haftalikken yolk sac göründü sadeve. 5+4 iken kese cok küçüktu. Son adt tarihime gore neredeyse 8 haftaligim ama gec döllenme olmuş. Con stres yaptim agladin meger benmleymis melegim. Onu cok uzdum. Sende dikkat et üzülme sabret.

Gec döllenme demek kaçıncı günden sonra İlişkiye girmek demek blıomsn mesela ben en son16ıncı gün kırmıştı bnmkıde gec döllenme olabılırmı

Bide bebek görüldüğünde kese kaç cm dı hatrlıyormusjn

Sen tam olarak kaç haftalıkkem bebeği gördün cnm

canım bebeği gördüğünde kesen kaç cm dı hatrloyrmusun

Kaç haftalıkken bebeği gördün canım ve kesenin ölçüsünü hatrlıyormusun

Gec döllenme mı dedi kesen dr canım gec döllenme düzensiz adet gorenlerdemımoluyor bıtek

Yok hayir gec dollenme zaten. sattan 1 hafta sonrasina göre soyledim yani sata gore yolk 7.haftada gorunmus oluyor kalp atisi da 8.hafta sonu duyuldu. Hic canını sikma boyle bir durumdaysan.
Iste gec döllenme ısı kafamı karstryr canım.en son 16,gun görüştüm eşimle yınede gec döllenme olabılırmıkı

Iste gec döllenme ısı kafamı karstryr canım.en son 16,gun görüştüm eşimle yınede gec döllenme olabılırmıkı
Canim benimki planli bir gebelik olmadigi icin ben pek anlamiyorum o hesaplardan ama telefonumdaki uygulamaya bakarak yumurtalama tarihimden sonra birlikte oldugumuzu soyleyebilirim.

canım bebeği gördüğünde kesen kaç cm dı hatrloyrmusun
bebek göründüğü zaman kesenin değil bebeğin boyunu söylemişti doktorum canım 7 mm. idi. ama 5+6 kese 12mm,6+1 de başka bir doktorda 10mm ölçüldü kese.
bebeğin görünmesi 6+5' de oldu. 15mm falandır heralde.

Bn su an aynı durumu yaşıyor 5artı 5 ı'm kese var yolk da gorunmesede dr alttan var dedi ama bebek yok haftaya gel dediler senin tam kaç haftalık vnm ve kesen kc mm?

daha erkenmiş biz de çok geç gördük yüreğini ferah tut. biraz zamana ihtiyacın var sadece kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış.

Bebeğin görünmesi ıcın kesenin 20 25mm olması gereklımdıolarda ondan sordum cnm demek kese daha küçükken de gorulebılıyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…