Yolk sac var ama bebek hala görünmedi 😔

Yaaa keşke canım benimde haftaya öyle olsa nasıl mutlu olurum ne heveslerle gidiyorum bende bi doktor gördüm diyo diğeri yok diyo beklemekten başka çare yok
Daha çook miniktir o. İçini ferah tut. Sımsıkı tutunmuştur inşallah sana. Böyle stres yaparsan kendi elinle zarar vermiş olursun. Dua et bekle.

Daha çook miniktir o. İçini ferah tut. Sımsıkı tutunmuştur inşallah sana. Böyle stres yaparsan kendi elinle zarar vermiş olursun. Dua et bekle.
Elimden geleni yapıcam canım dik durmak için fazla duygusal olmanın zararları işte

Kese 25mm'yi geçene kadar bekleyin bence...Yolk kesesi de normal boyuttaymış.... Insallah görülür bebek
Doktor da aynen böyle dedi Canım bugün 25 mm de küçücük görünür daha erken diye ama bakalım inşallah dediği gibidir
Zaten keseyi adeti 10 gün geçe gördük yani geç döllenme olmuş dedi ama bakalım

Bence sakın aldırma. Başka iyi araştır iyi bir doktora git ama bekle derim bekleyip gören çok var okudum burda ben. Benim 6,5 iken vajinalde nokta gibi görmüştü doktor karnından bakınca görremedi belki öyledir

Canım özele gittim ilk o dediki sağlıksız şimdiye görmemiz lazımdı. Ama benim kesem zaten adeti 10 gün geçe görüldü. Adam burayı es geçiyo. Alalım diyo. Daha önce özel bi hastaneye gittim oradaki kadın gördüm dedi kalp atışları da var dedi. Bu sefer dedim o kadına gideyim. Kadına dedim ki bana böyle böyle dedi bu doktor. Tekrar baktı o da evet embriyo yok bi hafta daha bekle dedi istersen bunu diyen bebeği görüp kalp atışı var diyen doktor. Bugün de devlet hastanesine gittim ortadaki doktor dedi ki daha erken hem bu geç döllenmeye benziyor. Boş gebelik olsa yolk sac olmaz dedi. Haftaya randevu verdi. İşte böyle canım biraz uzun oldu kusura bakma. Ama canım çoookkk sıkkın

yok bacim az bekle ne nedir emin ol hic belli olmaz varsa bebek vebal isi allah korusun。banada dedilerdi ilk gebeligimde sagliksiz kurtaj diye bekledim kendi dustu kasap gibiler
Devlet hastanesindeki doktor geç döllenme bu dedi ama bakalım canım İnşallaj öyledir de haftaya gittiğimde herşey normal der bana

Bekle canım,o kalp atışını gören ve sonradan yok diyen doktora bir daha gitme. Ümit kesilmez. Bence daha zamanı var. Biz birazda erken gidiyoruz ondan yaşıyoruz bu stresi.

Canım merhaba bence de bekle. Yolk saç göründüğünde normal gebelik diyorlar. Dediğin gibi geç dollenme olmuş. Benim 7+0 da göründü dün. Geçen hafta gorunmemisti

Bekle canım,o kalp atışını gören ve sonradan yok diyen doktora bir daha gitme. Ümit kesilmez. Bence daha zamanı var. Biz birazda erken gidiyoruz ondan yaşıyoruz bu stresi.
Yok canım bugün karnım ağırıyo adet ağrısı gibi. Eğer olmadıysada bari kendiliğinden düşşün de kürtaj olmak zorunda kalmayayım

Canım merhaba bence de bekle. Yolk saç göründüğünde normal gebelik diyorlar. Dediğin gibi geç dollenme olmuş. Benim 7+0 da göründü dün. Geçen hafta gorunmemisti
Karnım ağırıyo canım adet ağrısı gibi böyle olması normal mi? Benim pek umudum kalmadı bu seferden.

Karnım ağırıyo canım adet ağrısı gibi böyle olması normal mi? Benim pek umudum kalmadı bu seferden.
Bende cok sancilandim halen var hatta igne ilac kullandim,hic oyle dusunme Allahin izniyle vardir insallag bebekte

İnşallah canım İnşallah kesen kaç mm di canım hayırlıyo musun?
Hic bilmiyorum inanki, doktor bana da bu hafta gormemiz gerekirdi dedi 6+0 da, gec dollenme olabilir belki bi hafta sonra gel dedi. Dun gittim 7+0 da gorundu canim

Bu 7. Haftanın görüntüsü mü canım
Bu 7. Haftanın görüntüsü mü canım
Hic bilmiyorum inanki, doktor bana da bu hafta gormemiz gerekirdi dedi 6+0 da, gec dollenme olabilir belki bi hafta sonra gel dedi. Dun gittim 7+0 da gorundu canim
Bu da benim ki canım ama alttan bakıldı bana içinde ki şey yolk sac mı neymiş. Ama kalp atışı falan olmadığı için bebek yok henüz dedi doktor da

Eklentiler

• 15936137288862279065613255543347.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…