Daha çook miniktir o. İçini ferah tut. Sımsıkı tutunmuştur inşallah sana. Böyle stres yaparsan kendi elinle zarar vermiş olursun. Dua et bekle.Yaaa keşke canım benimde haftaya öyle olsa nasıl mutlu olurum ne heveslerle gidiyorum bendebi doktor gördüm diyo diğeri yok diyo beklemekten başka çare yok
Elimden geleni yapıcam canım dik durmak için fazla duygusal olmanın zararları işteDaha çook miniktir o. İçini ferah tut. Sımsıkı tutunmuştur inşallah sana. Böyle stres yaparsan kendi elinle zarar vermiş olursun. Dua et bekle.
Kese 25mm'yi geçene kadar bekleyin bence...Yolk kesesi de normal boyuttaymış.... Insallah görülür bebek
Zaten keseyi adeti 10 gün geçe gördük yani geç döllenme olmuş dedi ama bakalımDoktor da aynen böyle dedi Canım bugün 25 mm de küçücük görünür daha erken diye ama bakalım inşallah dediği gibidir
Bence sakın aldırma. Başka iyi araştır iyi bir doktora git ama bekle derim bekleyip gören çok var okudum burda ben. Benim 6,5 iken vajinalde nokta gibi görmüştü doktor karnından bakınca görremedi belki öyledirKızlar bugün doktora gittim son adet tarihime göre 6 haftayı geçkin hamileyim. Yolk kesesi de var normal keseyle birlikte ama embriyo görünmüyo alalım dedi keseyi. Devlet hastanesinde ki de dedi ki daha erken bekleyelim geç döllenmeye benziyo bu dedi. Canım o kadar sıkkınki anlatamam. Nolur benzer bişey yaşayan olduysa paylaşsın benimle. İçim az da olsa ferahlar belki
Canım özele gittim ilk o dediki sağlıksız şimdiye görmemiz lazımdı. Ama benim kesem zaten adeti 10 gün geçe görüldü. Adam burayı es geçiyo. Alalım diyo. Daha önce özel bi hastaneye gittim oradaki kadın gördüm dedi kalp atışları da var dedi. Bu sefer dedim o kadına gideyim. Kadına dedim ki bana böyle böyle dedi bu doktor. Tekrar baktı o da evet embriyo yok bi hafta daha bekle dedi istersenBence sakın aldırma. Başka iyi araştır iyi bir doktora git ama bekle derim bekleyip gören çok var okudum burda ben. Benim 6,5 iken vajinalde nokta gibi görmüştü doktor karnından bakınca görremedi belki öyledir
yok bacim az bekle ne nedir emin ol hic belli olmaz varsa bebek vebal isi allah korusun。banada dedilerdi ilk gebeligimde sagliksiz kurtaj diye bekledim kendi dustu kasap gibilerBin liraya hallederiz diyo yaaa
Devlet hastanesindeki doktor geç döllenme bu dedi ama bakalım canım İnşallaj öyledir de haftaya gittiğimde herşey normal der banayok bacim az bekle ne nedir emin ol hic belli olmaz varsa bebek vebal isi allah korusun。banada dedilerdi ilk gebeligimde sagliksiz kurtaj diye bekledim kendi dustu kasap gibiler
Bekle canım,o kalp atışını gören ve sonradan yok diyen doktora bir daha gitme. Ümit kesilmez. Bence daha zamanı var. Biz birazda erken gidiyoruz ondan yaşıyoruz bu stresi.Canım özele gittim ilk o dediki sağlıksız şimdiye görmemiz lazımdı. Ama benim kesem zaten adeti 10 gün geçe görüldü. Adam burayı es geçiyo. Alalım diyo. Daha önce özel bi hastaneye gittim oradaki kadın gördüm dedi kalp atışları da var dedi. Bu sefer dedim o kadına gideyim. Kadına dedim ki bana böyle böyle dedi bu doktor. Tekrar baktı o da evet embriyo yok bi hafta daha bekle dedi istersenbunu diyen bebeği görüp kalp atışı var diyen doktor. Bugün de devlet hastanesine gittim ortadaki doktor dedi ki daha erken hem bu geç döllenmeye benziyor. Boş gebelik olsa yolk sac olmaz dedi. Haftaya randevu verdi. İşte böyle canım biraz uzun oldu kusura bakma. Ama canım çoookkk sıkkın
Yok canım bugün karnım ağırıyo adet ağrısı gibi. Eğer olmadıysada bari kendiliğinden düşşün de kürtaj olmak zorunda kalmayayımBekle canım,o kalp atışını gören ve sonradan yok diyen doktora bir daha gitme. Ümit kesilmez. Bence daha zamanı var. Biz birazda erken gidiyoruz ondan yaşıyoruz bu stresi.
Karnım ağırıyo canım adet ağrısı gibi böyle olması normal mi? Benim pek umudum kalmadı bu seferden.Canım merhaba bence de bekle. Yolk saç göründüğünde normal gebelik diyorlar. Dediğin gibi geç dollenme olmuş. Benim 7+0 da göründü dün. Geçen hafta gorunmemisti
Kese falan kaç mm di senin canımCanım merhaba bence de bekle. Yolk saç göründüğünde normal gebelik diyorlar. Dediğin gibi geç dollenme olmuş. Benim 7+0 da göründü dün. Geçen hafta gorunmemisti
Bende cok sancilandim halen var hatta igne ilac kullandim,hic oyle dusunme Allahin izniyle vardir insallag bebekteKarnım ağırıyo canım adet ağrısı gibi böyle olması normal mi? Benim pek umudum kalmadı bu seferden.
İnşallah canım İnşallahBende cok sancilandim halen var hatta igne ilac kullandim,hic oyle dusunme Allahin izniyle vardir insallag bebekte
Olculeri bilmiyorum ama foto atayim bebekKese falan kaç mm di senin canım
Hic bilmiyorum inanki, doktor bana da bu hafta gormemiz gerekirdi dedi 6+0 da, gec dollenme olabilir belki bi hafta sonra gel dedi. Dun gittim 7+0 da gorundu canimİnşallah canım İnşallahkesen kaç mm di canım hayırlıyo musun?
Bu 7. Haftanın görüntüsü mü canımOlculeri bilmiyorum ama foto atayim bebekEki Görüntüle 2656747 yokken canim
Bu 7. Haftanın görüntüsü mü canım
Bu 7. Haftanın görüntüsü mü canım
Hic bilmiyorum inanki, doktor bana da bu hafta gormemiz gerekirdi dedi 6+0 da, gec dollenme olabilir belki bi hafta sonra gel dedi. Dun gittim 7+0 da gorundu canim
Bu da benim ki canım ama alttan bakıldı bana içinde ki şey yolk sac mı neymiş. Ama kalp atışı falan olmadığı için bebek yok henüz dedi doktor daHic bilmiyorum inanki, doktor bana da bu hafta gormemiz gerekirdi dedi 6+0 da, gec dollenme olabilir belki bi hafta sonra gel dedi. Dun gittim 7+0 da gorundu canim
6+0 canimBu 7. Haftanın görüntüsü mü canım
Bence 1 hafta bekle canim, gorunecegine inaniyorumBu da benim ki canım ama alttan bakıldı bana içinde ki şey yolk sac mı neymiş. Ama kalp atışı falan olmadığı için bebek yok henüz dedi doktor da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?