Bu da benim ki canım ama alttan bakıldı bana içinde ki şey yolk sac mı neymiş. Ama kalp atışı falan olmadığı için bebek yok henüz dedi doktor da
İnşallah canımmmmBence 1 hafta bekle canim, gorunecegine inaniyorum
Hayirlisi olsun insallah canim
İnşallah canımmmmbu sancı iyice umudumu kırdı ama bakalım nasip
Insallah hayirlisiyla gorursunuz kesede haftaya.Boyle bekleyislerde olumsuz tecrubeler yazilmaz ancak olanin onune gecemiyoruz.Ben de benzerini yasadim ama olusmadi bebek.hayal kirikligi daha dun gibi aklimda.kayginizi cok iyi anliyorum.sabirli olun,dua edin.allah yardimciniz olsun.Kızlar bugün doktora gittim son adet tarihime göre 6 haftayı geçkin hamileyim. Yolk kesesi de var normal keseyle birlikte ama embriyo görünmüyo alalım dedi keseyi. Devlet hastanesinde ki de dedi ki daha erken bekleyelim geç döllenmeye benziyo bu dedi. Canım o kadar sıkkınki anlatamam. Nolur benzer bişey yaşayan olduysa paylaşsın benimle. İçim az da olsa ferahlar belki
Yok canım benimde umudum kalmadı. Kasık ağrılarım var adet olacakmış gibi. Şimdi tek isteğim kürtaja gerek kalmasınInsallah hayirlisiyla gorursunuz kesede haftaya.Boyle bekleyislerde olumsuz tecrubeler yazilmaz ancak olanin onune gecemiyoruz.Ben de benzerini yasadim ama olusmadi bebek.hayal kirikligi daha dun gibi aklimda.kayginizi cok iyi anliyorum.sabirli olun,dua edin.allah yardimciniz olsun.
Belki kese falan biraz büyüdüğü için demişlerdir canım bilmiyorumki. Bende adetten çok sonra gördüm keseyi anlamıyorum niye öyle diyolar. Yani bi doktor keseye 17 mmbiri 21 diyo. Yani bu tıp nasıl oluyo da ölçülen bişeye bile farklı farklı bişey diyolar anlamıyorumMerhaba benim de son adetim 16 mayıs benim kesemi ben daha dün gördüm geçen hafta nokta göründü vaginal ultrasonda. Benim de yolkum var. Yolk varsa embriyo var dedi size nasıl böyle diyebiliyorlar ?
Bende 5+2 haftalıkken iken gittim özel sayılan ama devlet hastanesine benzeyen Bi yere 10 mm kese var 1 hafta 10 gğn sonra gel dedi sonra 6+2 ken aynı yere gittim 12mm olmus kese hala bebek yok dedi ben korkmaya başladım 2 haftada 2 mm büyüdü bu kese dedim sonra devlete gittim aynı gün ordaki doktor da 16 mm kese var bebek yok 10 gğn sonra gel dedi tabi bu arada polikistik oldugunu söylemiştim o zmn normal görünmemesi falan dedi her iki doktorda sonra bakıyorum arastırıyorum herkes o haftalarda kalp atısıı duyuyor filan okudum burda moralim bozuldu baya bu sefer ertesi gün 6+3 ken özel kliniği plan Bi doktor buldum makinesi iyi olan ona gittim kalp atısını duydum yani farka bakın siz düşününBelki kese falan biraz büyüdüğü için demişlerdir canım bilmiyorumki. Bende adetten çok sonra gördüm keseyi anlamıyorum niye öyle diyolar. Yani bi doktor keseye 17 mmbiri 21 diyo. Yani bu tıp nasıl oluyo da ölçülen bişeye bile farklı farklı bişey diyolar anlamıyorum
Ben özel doktora gittim ilk canım. O direk sağlıksız aldır dedi. Üstelik ben eminim geç döllenme Olduğuna. Kese adeti 10 gün geçe görünmezki ya da bhcg adet tarihi geçtikten sonra artmaya başlamaz. Sonra yine özele gittim o var dedi kalp atışı da var dedi. Sonra diğer doktor böyle böyle dedi diyince baktı baktı yok emriyo evet bi hafta daha bekle olmazsa gel hallederiz dedi. Şaka gibi demiBende 5+2 haftalıkken iken gittim özel sayılan ama devlet hastanesine benzeyen Bi yere 10 mm kese var 1 hafta 10 gğn sonra gel dedi sonra 6+2 ken aynı yere gittim 12mm olmus kese hala bebek yok dedi ben korkmaya başladım 2 haftada 2 mm büyüdü bu kese dedim sonra devlete gittim aynı gün ordaki doktor da 16 mm kese var bebek yok 10 gğn sonra gel dedi tabi bu arada polikistik oldugunu söylemiştim o zmn normal görünmemesi falan dedi her iki doktorda sonra bakıyorum arastırıyorum herkes o haftalarda kalp atısıı duyuyor filan okudum burda moralim bozuldu baya bu sefer ertesi gün 6+3 ken özel kliniği plan Bi doktor buldum makinesi iyi olan ona gittim kalp atısını duydum yani farka bakın siz düşünün
Konu sahibi sonuc ne oldu acaba?Kızlar bugün doktora gittim son adet tarihime göre 6 haftayı geçkin hamileyim. Yolk kesesi de var normal keseyle birlikte ama embriyo görünmüyo alalım dedi keseyi. Devlet hastanesinde ki de dedi ki daha erken bekleyelim geç döllenmeye benziyo bu dedi. Canım o kadar sıkkınki anlatamam. Nolur benzer bişey yaşayan olduysa paylaşsın benimle. İçim az da olsa ferahlar belki
Kürtaj oldum canımKonu sahibi sonuc ne oldu acaba?
Gecmis olsun canim.Nasilsin iyi misin?Kürtaj oldum canım
İyim canım çok sağol. Kanamam az da olsa var hala sancı falan geçti şükürGecmis olsun canim.Nasilsin iyi misin?
Cok geçmiş olsun aman. Bu zManda yanlıs kararlar vermeyin hatta hiç Bi karar vermeyin zamanla iyileşeceksiniz hem bedenen hem ruhen inşyazıyı okuyunca yazmak istedim böle şeylerde buradaki insanların telkinleri daha samimi geliyor insanaİyim canım çok sağol. Kanamam az da olsa var hala sancı falan geçti şükürAllah beterinden korusun dedim sustum ne yapayım zormuş ama çok zor. Bi daha olur mu olursada ya aynısı olursa diye içim içimin yese de elimden bişey gelmiyo. Yaşayıp görücem. Ama korkuyorum tabi istemsizce. Eşimden boşanmaya kadar geçiyo içimden çok saçma değilmi ama psikoloji işte çok garip. Bunu dışarı diyemiyosun tabi ama eksik hissetmek peşinden diğer kötü düşünceleri de getiriyo. Çok istiyorum bi daha ki sefer olur sağlık olsn deyip geçiştirmek dışarı karşı böyle diyorum tabi ama içimde fırtılar kopuyo öyle işte canım içimdekileri hep yazsam buraya sayfalar dolar. Allah kimseye yaşatmasın
Hemde çookk daha samimi geliyo gerçekten. Çünkü elimde olmadan yakınımdan birinden gelen bi bakışı bile sağa sola çekebiliyorum. Tek bi cümlenin altından başka şeyler çıkarabiliyorum. Bir tek ben mi böyleyim kafayı mı yiyorum diye düşünüyorum bazen. Allahtan bi meslek isterken ileride çocuklarım için dedim hep. Çünkü hep çok çocuğum olsun istiyodum 3-4. Ders çalışırken çocuklarım için dermi insan ben dedim. Oldu da şükür. Ama bunları yaşadım. Bu kadar emek vermişken. İnşallah nasip eder Allah bana da ne diyim ki canımCok geçmiş olsun aman. Bu zManda yanlıs kararlar vermeyin hatta hiç Bi karar vermeyin zamanla iyileşeceksiniz hem bedenen hem ruhen inşyazıyı okuyunca yazmak istedim böle şeylerde buradaki insanların telkinleri daha samimi geliyor insana
Seni oyle iyi anliyorum ki aynisini 2 defa yasadigim icin.Insan ne heveslere kapiliyor o pozitif isaretini gorunce bile.Hissettiklerin cok normal,ben halen kaygiliyim ama dedigin gibi elden bisi gelmiyor.Ben bu duygularla savasirken esim bu duygulardan zerre anlamamisti.Baska yerlerden patladik ama bilmiyor ki zemininde bu psikolojininde etkisi oldugunu.İyim canım çok sağol. Kanamam az da olsa var hala sancı falan geçti şükürAllah beterinden korusun dedim sustum ne yapayım zormuş ama çok zor. Bi daha olur mu olursada ya aynısı olursa diye içim içimin yese de elimden bişey gelmiyo. Yaşayıp görücem. Ama korkuyorum tabi istemsizce. Eşimden boşanmaya kadar geçiyo içimden çok saçma değilmi ama psikoloji işte çok garip. Bunu dışarı diyemiyosun tabi ama eksik hissetmek peşinden diğer kötü düşünceleri de getiriyo. Çok istiyorum bi daha ki sefer olur sağlık olsn deyip geçiştirmek dışarı karşı böyle diyorum tabi ama içimde fırtılar kopuyo öyle işte canım içimdekileri hep yazsam buraya sayfalar dolar. Allah kimseye yaşatmasın
Ne olursa olsun anlamazlar canım anlayamazlar. Psikolojik olarak biraz belki ama bunu psikolojik olarakda beden olarakda tamamen yaşayan biziz. Ve her insan farklı ben çocuk dahi görmek istemiyorum şu anda. Çevremde bu durumu yaşayan olmadı hiç bilmiyorum belkide bende bi sorun var çok büyütüyorum. Ama napiyim elimde değil. Elimde olan bişey olsa ben Niye kendimi üzeyim. Yaşayan anlar başkada kimse anlamaz kendi annen bile. Sadece şu durumu yaşayan anlar. Allah dermansız dert vermesin. Evlat acısı göstermesin. Ortada olmayan çocuğa insanın canı bu kadar yanarken diğer türlüsü nasıldır kim bilirSeni oyle iyi anliyorum ki aynisini 2 defa yasadigim icin.Insan ne heveslere kapiliyor o pozitif isaretini gorunce bile.Hissettiklerin cok normal,ben halen kaygiliyim ama dedigin gibi elden bisi gelmiyor.Ben bu duygularla savasirken esim bu duygulardan zerre anlamamisti.Baska yerlerden patladik ama bilmiyor ki zemininde bu psikolojininde etkisi oldugunu.
Kendine zaman ver,dua et,hersey geride kaliyor,esinlede uygun dille yavas yavas hep paylas,yaninda olsun,destek olsun.
Evet basina gelen anliyor.digerleri icin sohbet konusu oluyor bir nevi.Basimiza gelen herseyin bir sebebi var oyle dusunuyorum ben de.Insaniz hersey bizim icin,acilar da tatlilar da .hayirlisi,allah nasil takdir ettiyse oyle olacak.icimizi temiz ferah tutalim.en onemlisi o.Ne olursa olsun anlamazlar canım anlayamazlar. Psikolojik olarak biraz belki ama bunu psikolojik olarakda beden olarakda tamamen yaşayan biziz. Ve her insan farklı ben çocuk dahi görmek istemiyorum şu anda. Çevremde bu durumu yaşayan olmadı hiç bilmiyorum belkide bende bi sorun var çok büyütüyorum. Ama napiyim elimde değil. Elimde olan bişey olsa ben Niye kendimi üzeyim. Yaşayan anlar başkada kimse anlamaz kendi annen bile. Sadece şu durumu yaşayan anlar. Allah dermansız dert vermesin. Evlat acısı göstermesin. Ortada olmayan çocuğa insanın canı bu kadar yanarken diğer türlüsü nasıldır kim bilirBütün testleri yaptırıp sonra tekrar denemeye karar verdim canım. Eğer sağlıkla ilgili bi problemse bu aynı acıyı göz göre yaşamak istemiyorum çünkü. Öyle olursa az da olsa içim daha rahat olur. Böyle olursa içimde hep korku acabalar olacak çünkü.
Ben yasadim. Geç döllenme çıktı. Aynen sizinki gibi kese oluşmuş ama içinde embriyo gozukmuyodu.10 gün sonraya randevu verdi doktor. Tekrar gittiğimde embriyoda oluşmuş kalp atışı da başlamıştı. 2 hafta oynamış oldu boylece benim regli tarihimde. Meğer yumurtlamam ay ortası değil de sonu olmus. Oluyor böyle şeyler. Geç döllenme deniyor doktor doğru soylemisKızlar bugün doktora gittim son adet tarihime göre 6 haftayı geçkin hamileyim. Yolk kesesi de var normal keseyle birlikte ama embriyo görünmüyo alalım dedi keseyi. Devlet hastanesinde ki de dedi ki daha erken bekleyelim geç döllenmeye benziyo bu dedi. Canım o kadar sıkkınki anlatamam. Nolur benzer bişey yaşayan olduysa paylaşsın benimle. İçim az da olsa ferahlar belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?