- 17 Aralık 2018
- 387
- 126
- 33
- 27
- Konu Sahibi mavihayall
-
yaşım genç ama çok çabaladım çok yoruldum zamanında yaşamadığım şeyleri yaşayamamak beni üzüyorBen de 40li yaşlardasınız sandım. Ne var 22 yasinda? Ben 24 yasinda bu sene istedigim unini kazandim.
Hic bi sey icin gec degil. Simdi de yasaya bilirsin. Otur calis bi sene sonra girersin. Hayalindeki bolum ne?yaşım genç ama çok çabaladım çok yoruldum zamanında yaşamadığım şeyleri yaşayamamak beni üzüyor
Zamanında dediğin şimdiki yaşadığın andır canım. Çok güzel bir yaştasın. Önce eksi ve artıları ile kafandaki bölümü ve şehri netleştir. Çabaların boşa çıkmayacaktır lütfen pes etme olur mu hayatını kazan ve doya doya yaşa inşAllah. Ve en yakın zamanda destek alyaşım genç ama çok çabaladım çok yoruldum zamanında yaşamadığım şeyleri yaşayamamak beni üzüyor
endüstri mühendisliği okumak istiyorum eski bölümümde mühendislilkti ama sevmeyerek babam istedi diye onun istediği mühendisliği yazmışttım okuyunca hiç yapamayacağımı anladım ama merkezi geçiş hakkı bir defaydı onu kullandım bu yılki puanımda mühendisliğe yetmiyor ne yazık ki tam 5 kez hazırlandım artık daha fazla hayatımdan yıl gitsin istemiyorumHic bi sey icin gec degil. Simdi de yasaya bilirsin. Otur calis bi sene sonra girersin. Hayalindeki bolum ne?
Gecmiste nasil kazanmistin?endüstri mühendisliği okumak istiyorum eski bölümümde mühendislilkti ama sevmeyerek babam istedi diye onun istediği mühendisliği yazmışttım okuyunca hiç yapamayacağımı anladım ama merkezi geçiş hakkı bir defaydı onu kullandım bu yılki puanımda mühendisliğe yetmiyor ne yazık ki tam 5 kez hazırlandım artık daha fazla hayatımdan yıl gitsin istemiyorum
çok teşekkür ederim yorum için ama bakın öyle bi hayat yaşıyorum ki ailem çok baskıyla büyüttüğü için kendi kararlarımı alamıyorum kararlarımın arkadasında duramıyorum hiç birşey başaramıyorum.Ailem herşeyime karışıyor kıyafetime inanın sevgili bile yapamam onlardan korktuğum içinGeçmişi geçmişte bırakmaya çalışın. Zor olsada. Elbette iz bırakır geçmiş. Başınızdan geçenleri düşünüp üzülmek yerine, tek başıma nelere dayandım ya, çok şükür bugünlere geldim, artık çocuk değilim büyüdüm kendimi savunabilirim diyin. Okul kazanıp kazanmamak, geç kazanmak, bölüm değiştirmek falan yıpratabilsede hiç kötü birşey değil. Hayatınızı yaşama vakti şimdi! Yolunuz aydın olsun :) Doktorunuza da bir danışın. Farklı bir ilaç bünyenize daha iyi uyabilir.
çok çok çalışmıştım ama bu yıl major depresyonu çok ağır şekilde geçirdim sınavdan önce bayılmayayım diye ağır sakinleştirici iğne vurdurdum o sebeple sanırım ve de çalışmak istemiyordum artıkGecmiste nasil kazanmistin?
ilk üniversiteniz mi28 yaşımdayım ve çocuk gelişimi okumaya başladım.Sen benden 6 yaş küçüksün.Tam zamanındasın.Gerçekleştir hayallerini.
Seni bu depresyona sokan ne? Aklina gelen hangi dusunceler enerjini, hayat askini emiyor?çok çok çalışmıştım ama bu yıl major depresyonu çok ağır şekilde geçirdim sınavdan önce bayılmayayım diye ağır sakinleştirici iğne vurdurdum o sebeple sanırım ve de çalışmak istemiyordum artık
hiç hayatı yaşadığımı düşünmüyorum 22 yaşındayım ne güzel çocukluk geçirdim ne güzel ortaokul lise yılları hep üzüntü keder akran zorbalığı vs üniversitede herşey çok güzel olacak dedim ama yine olmadı 22 yaşındayım elimde ne var?Sadece ağır depresyon ilaçlarım başka hiçbişeyim yok.Seni bu depresyona sokan ne? Aklina gelen hangi dusunceler enerjini, hayat askini emiyor?
Değil ama ilk üniversitemin pek de bir faydası olmadı,atanmak için umudumu buna bağladımilk üniversiteniz mi
Anlıyorum. Affınıza sığınarak.. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksiniz. Ailenizi değistiremezsiniz. Dediğim gibi doktorunuzla tekrar bir görüşün, derslerinize çalışın ve geleceğinizi kurtarın. Allah yar ve yardımcınız olsun :) İnşaAllah dilediğinizden daha güzel bir hayat yaşarsınız!çok teşekkür ederim yorum için ama bakın öyle bi hayat yaşıyorum ki ailem çok baskıyla büyüttüğü için kendi kararlarımı alamıyorum kararlarımın arkadasında duramıyorum hiç birşey başaramıyorum.Ailem herşeyime karışıyor kıyafetime inanın sevgili bile yapamam onlardan korktuğum için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?