Yolumuzu bulamiyoruz :(

eFuLim

sürprizlerle dolu hayat...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
6.349
1.666
198
Hanimlar burasi dogru baslik degil biliyorum cokta ozur dilerim ama ancak burda acarsam belki yardim alirim :16:

Avusturyadan ablam gelecek haftaya ve mutlaka Eyüp Sultan'a gitmek istiyor.

Bizde kirmak istemiyoruz insaAllah gidelim dedik ama yol bilmiyoruz.

Kocaelideniz. Istanbulu hic bilmiyoruz desem yeridir.

Söyle ki harem otobüsleriyle kartala kadar gidelim dedik.

Kartaldan sonra en kisa ve en kolay sekilde nasil ulasabiliriz eyüpe?

Hamile oldugum icin uzun yolculuga cikmadim suana kadar o yüzden biraz tedirginim.

Tuzla Sifaa dan 500 T otobüsleri direk gidiyormus eyüpe ama 2 saat sürüyormus.

Bunun daha kisa süreli olan secenegini bilenler lütfen yardimci olabilirmi.

Allah razi olsun :16:

Hanimlar burasi dogru baslik degil biliyorum cokta ozur dilerim ama ancak burda acarsam belki yardim alirim :16:

Hamile oldugum icin uzun yolculuga cikmadim suana kadar o yüzden biraz tedirginim.

Canım Kartal değil, direk Kadıköye inin. Orada motor var (vapur değil) onunla Eminönü, sonra motordan indiğiniz yerde, ya bir taksiye atla, yada otobüsler var Eyüp Sultan önünden geçen. En kolayı böyle.

Ben de dua isterim artık :9:

.

Canım Kartal değil, direk Kadıköye inin. Orada motor var (vapur değil) onunla Eminönü, sonra motordan indiğiniz yerde, ya bir taksiye atla, yada otobüsler var Eyüp Sultan önünden geçen. En kolayı böyle.

Ben de dua isterim artık :9:

.

Kadiköye gitmemiz de bir saatten fazla sürer galiba harem otobüsleriyle.

Motor vapurdan kücükse korkarim galiba :17: Kac dakika sürer bu yolculuk?

Ve Eminönünden Eyüp Sultana ne kadar sürer?

Saate bu kadar takiliyorum cunku dedigim gibi ilk defa boyle uzun ve stresli yola cikicam gebeligimden beri.

Yine de esime bu öneriye sunucam cok cok tesekkürler :)

Dualarimda anacagim insaAllah söz :9: :16:

Baska önerisi olanlar varsa lütfen paylasin olurmu :16:

Canım, Eminönü-Eyüp Sultan çok yakın, sanırım otobüsle 10 dak falan.

Yok, motor da epey büyük. Vapurun iskelesi otobüs duraklarına uzak o yüzden motoru tercih edin dedim.

Evet şehirler arası otobüs ile İzmit -Kadiköy 1 buçuk saat tutar galiba.

Bu arada, türbe ziyarete açılmış mı , onu da öğren. Ben gideli belki 2 ay olmuştur, hala kapalıydı.

Allah razı olsun şimdiden. :)

Canım, Eminönü-Eyüp Sultan çok yakın, sanırım otobüsle 10 dak falan.

Yok, motor da epey büyük. Vapurun iskelesi otobüs duraklarına uzak o yüzden motoru tercih edin dedim.

Evet şehirler arası otobüs ile İzmit -Kadiköy 1 buçuk saat tutar galiba.

Bu arada, türbe ziyarete açılmış mı , onu da öğren. Ben gideli belki 2 ay olmuştur, hala kapalıydı.

Allah razı olsun şimdiden. :)

Senden de Allah razi olsun :16:

Internetten yol tarifi bulmak gercekten cok zor :(

InsaAllah ögrenir sana bildiririm. Ilk defa gidicem bende.

Ama suan Camii yi görme heyecanindan cok acaba nasil gitsek de kaybolmasak stresindeyim :9:

Yani hangi yolu secersek secelim iki satten asagisi kurtarmaz gibi görünüyor degil mi?

Bir de Eyüp Sultan yakinlarinda yemek yiyebilecegimiz yerler vardir insaAllah?

9 gibi ancak cikariz belki daha da gec ögle namazina yetisiriz insaAllah :)

Ay ne güzel :) Allah şimdiden dualarınızı kabul etsin inş.Bence stres yapma.İstanbul da olmanın her anının tadını çıkar.Vapur yolculuğu zevklidir.Eminönünde 99 ile başlayan gaziosmanpaşa otobüleri sizi dibinde indirir.Zaten her otobüste bi 10 kişi oraya gider.Çok sık kalkarlar ayrıca.Şoföre mutlaka sor.Yardımcı oluyolar çok güzel.Ama dönüşte akşam trafiğine takılmamaya bakın.

canım yolu çok kafana takma ben hamileliğimde doktorum il merkezindeydi 6 ay boyuncaa 15 günde bir 100km gidiyorduk.6.ayda tayinim çıktı 1230 km yok giitiim Allah ıma şükürler olsun çok sağlıklı bi şekide doğurdum bebeğimi.doktorum yolculukta bebek düşmez demişti. İstanbulu bilmiyorum ama hamilelikle ilgili tedirginliğini okuyunca yazmak istedim.

Kadiköye gitmemiz de bir saatten fazla sürer galiba harem otobüsleriyle.

Motor vapurdan kücükse korkarim galiba :17: Kac dakika sürer bu yolculuk?

Ve Eminönünden Eyüp Sultana ne kadar sürer?

Saate bu kadar takiliyorum cunku dedigim gibi ilk defa boyle uzun ve stresli yola cikicam gebeligimden beri.

Yine de esime bu öneriye sunucam cok cok tesekkürler :)

Dualarimda anacagim insaAllah söz :9: :16:

Baska önerisi olanlar varsa lütfen paylasin olurmu :16:

Canim en iyisi kaçak taksi sanırım yurumezsinizde dönerkende alır yorulmadan

Sakin ol tatlim en mantikli vr en kisa ulasim şöyle
Izmit kartal metroya calisan 200 numarali hat var belediye otobusu yesil renkli ona binin kocaelinden kartal metroya inin ve metro ile 30 dk da kadikoye gecin eminonu iskelesinden vapurla veya motorla eminonune gecin
Oradan ister taksi ile ister otobusle 15 dkya eyup sultandasiniz.

bebek bekledigini bilmiyordum. :emir_bebek::nazar:

Saglikla kucagina al insallah:16:

simdiden gözün aydin

Sakin ol tatlim en mantikli vr en kisa ulasim şöyle
Izmit kartal metroya calisan 200 numarali hat var belediye otobusu yesil renkli ona binin kocaelinden kartal metroya inin ve metro ile 30 dk da kadikoye gecin eminonu iskelesinden vapurla veya motorla eminonune gecin
Oradan ister taksi ile ister otobusle 15 dkya eyup sultandasiniz.

Allah razi olsun canim buda farkli bir yol esime soyleyecegim bunuda :16:

canım yolu çok kafana takma ben hamileliğimde doktorum il merkezindeydi 6 ay boyuncaa 15 günde bir 100km gidiyorduk.6.ayda tayinim çıktı 1230 km yok giitiim Allah ıma şükürler olsun çok sağlıklı bi şekide doğurdum bebeğimi.doktorum yolculukta bebek düşmez demişti. İstanbulu bilmiyorum ama hamilelikle ilgili tedirginliğini okuyunca yazmak istedim.
Cok tesekkur ederim yazdigin icin :16: Su serptin icime :) Ilk defa cikicam icin tedirgin oldum ama Allahin izniyle bir sey olmaz insaAllah. Amacimizda guzel hem sag salim gider duamizi yapar geliriz insaAllah. Seninde bebegini Allah bagislasin :16:

Canım kartala kadar gel, ordan sonra metroyla kadıköye devam et. 25 dk falan sürüyor kartal kadıköy. Sonra bin bi vapura doğru eminönü, o da 20 dakika sürer. Eminönünden eyüp otobüsleri olcak, o da 15-20 dk sürse, baya zaman kazanırsın :1: 500tye binersen fenalık geçirirsin :27:

Ay ne güzel :) Allah şimdiden dualarınızı kabul etsin inş.Bence stres yapma.İstanbul da olmanın her anının tadını çıkar.Vapur yolculuğu zevklidir.Eminönünde 99 ile başlayan gaziosmanpaşa otobüleri sizi dibinde indirir.Zaten her otobüste bi 10 kişi oraya gider.Çok sık kalkarlar ayrıca.Şoföre mutlaka sor.Yardımcı oluyolar çok güzel.Ama dönüşte akşam trafiğine takılmamaya bakın.

Allah razi olsun canim insaAllah tadini cikaririz :16: Evet ya iyi hatirlattin aksam trafigine yakalanirsak eve donmek bir omur surer heralde. Cok tesekkürler :)

konunu okudum.
Bende ALmanyada yasiyorum. Istanbulu cok gezmek istemistim. BUna firsatimda oldu.
Ilk defa Istanbula giden ben, ne yol biliyordum ne baska birsey. Ilk gün Büyük aadaya gitmek istemistim, tabi hicbi fikrim yok nerden nasil gidilecek. Sokakta sora sora en sonunda büyük adaya ulasmistim :))) Ayni sekilde Kadiköy, Cevahir avm, Nisantasi, eyüp sultan vs.....
Hepsini sorarak ögrendim. yoksa hayatta bulamazdim :)))))
Turistler ne desin o zaman, onlarda dilde yok :)

Umarim zorluk yasamadan, kolayca bulursunuz:)

hanimlar burasi dogru baslik degil biliyorum cokta ozur dilerim ama ancak burda acarsam belki yardim alirim :16:

Avusturyadan ablam gelecek haftaya ve mutlaka eyüp sultan'a gitmek istiyor.

Bizde kirmak istemiyoruz insaallah gidelim dedik ama yol bilmiyoruz.

Kocaelideniz. ıstanbulu hic bilmiyoruz desem yeridir.

Tuzla sifaa dan 500 t otobüsleri direk gidiyormus eyüpe ama 2 saat sürüyormus.

kuzum ablanın gelmesine çok sevindim
eyüp sultan a nasıl gidersiniz
kartal metrosunda inin
uzuncayırdsan metrobüse binin
ordanda edirnekapı şehitiliğinde inin
ordan birminibüs ile hemen eyiüp sultanda isiniz
bu 500 t ler var onlar tam edirnekapıya kadar götürüyor
ordanda tek vesait ile eyüp sultan
ama dediğin gibi çok uzun sürüyüor

konunu okudum.
Bende ALmanyada yasiyorum. Istanbulu cok gezmek istemistim. BUna firsatimda oldu.
Ilk defa Istanbula giden ben, ne yol biliyordum ne baska birsey. Ilk gün Büyük aadaya gitmek istemistim, tabi hicbi fikrim yok nerden nasil gidilecek. Sokakta sora sora en sonunda büyük adaya ulasmistim :))) Ayni sekilde Kadiköy, Cevahir avm, Nisantasi, eyüp sultan vs.....
Hepsini sorarak ögrendim. yoksa hayatta bulamazdim :)))))
Turistler ne desin o zaman, onlarda dilde yok :)

Umarim zorluk yasamadan, kolayca bulursunuz:)

Ne guzel yapmissin :)
Vaktimiz bol olsa sora sora giderdik canim ama malesed kisitli :16:

Back
X