Yolumuzu bulamiyoruz :(

kuzum ablanın gelmesine çok sevindim
eyüp sultan a nasıl gidersiniz
kartal metrosunda inin
uzuncayırdsan metrobüse binin
ordanda edirnekapı şehitiliğinde inin
ordan birminibüs ile hemen eyiüp sultanda isiniz
bu 500 t ler var onlar tam edirnekapıya kadar götürüyor
ordanda tek vesait ile eyüp sultan
ama dediğin gibi çok uzun sürüyüor

Canim benim Allah razi olsun bir hafta kiz kiza takilacagiz :16:
Cok sagol canim.
Esim de diyor ki tuzladan binelim otobuse in bin yapmadan gidelim diyor.
Nasil olsa iki saatten asagsi kurtarmaz diyor.
Bakalim hangi yoldan gideriz. :26:

Canım kartala kadar gel, ordan sonra metroyla kadıköye devam et. 25 dk falan sürüyor kartal kadıköy. Sonra bin bi vapura doğru eminönü, o da 20 dakika sürer. Eminönünden eyüp otobüsleri olcak, o da 15-20 dk sürse, baya zaman kazanırsın :1: 500tye binersen fenalık geçirirsin :27:
Sahimi 500T ler cok mu fena canim? :26:
Esimde beni dusundugu icin direk gidelim diyo ama.
Zaman olarak yine iki saat surer belki daha fazla.
Ama belki daha mi iyi olur bilemedim ki.
Arabalarda migdemi bulandiriyor aslinda.
İzmite bile giderken zor dayaniyorum.

Sorun olmuyor.kayinvalidem bile kullandi.:)))sen bilirsin tabikide...yavaş yavaş gidersin ozaman hızlı gitmeyin.yürümene dikkat et hemi :)))

Gezerken pek sorun olmaz canim acik hava da olucamiz icin.
Sorun oraya ulasmakta suan :1:
Benim icin hangisi en rahat olur ve bizim icin hangisi en kisa zamanli olur onu dusunuyoruz :))

Hanimlar burasi dogru baslik degil biliyorum cokta ozur dilerim ama ancak burda acarsam belki yardim alirim :16:

Avusturyadan ablam gelecek haftaya ve mutlaka Eyüp Sultan'a gitmek istiyor.

Bizde kirmak istemiyoruz insaAllah gidelim dedik ama yol bilmiyoruz.

Kocaelideniz. Istanbulu hic bilmiyoruz desem yeridir.

Söyle ki harem otobüsleriyle kartala kadar gidelim dedik.

Kartaldan sonra en kisa ve en kolay sekilde nasil ulasabiliriz eyüpe?

Hamile oldugum icin uzun yolculuga cikmadim suana kadar o yüzden biraz tedirginim.

Tuzla Sifaa dan 500 T otobüsleri direk gidiyormus eyüpe ama 2 saat sürüyormus.

Bunun daha kisa süreli olan secenegini bilenler lütfen yardimci olabilirmi.

Allah razi olsun :16:

canim hamileligin hayirli olsun. ulasim icin arkadslar guzel tavsiyelerde bulunmus, ben hamileliginle ilgilibir seyler soylemek istiyorum. eger sorunlu bir hamilelik degilse yolculuktan korkma. ben istanbulda yasiyorum.2 hamileligimde de son gune kadar un kisa cok yolculuk yaptim. ilkinde almanyaya gittim hem de 7 aylik hamileydim, ikincisinde deson gune kadar araba kullandim istanbul trafiginde. bu arad su an bulantilari vardir ama buyuk olasilik ablan gelene kadar bulantilarin da gecer, guzel guxel gezersiniz ablanla. bu arada tuzla otobusu cok kalabalik oluyor ben olsam onu tavsiye etmem. hem istanbula gelmisken bogazi da gormeden yavruna gostermedn gecme bence.

Sahimi 500T ler cok mu fena canim? :26:
Esimde beni dusundugu icin direk gidelim diyo ama.
Zaman olarak yine iki saat surer belki daha fazla.
Ama belki daha mi iyi olur bilemedim ki.
Arabalarda migdemi bulandiriyor aslinda.
İzmite bile giderken zor dayaniyorum.

Canım bence in bin yapmak daha mantıklı ve sana zaman kazandırır. 500 tler beni mahvediyor :26: Hele yol tıkalıysa trafik falan varsa dur kalk insanın midesi ağzına geliyor.
Ben hep metro vapur tercih ediyorum karşıya geçerken yüne de sen bilirsin :29: 500tlerle direk gidersin ama hem zaman kaybı hem de bi zaman sonra insan otururken bile yoruluyor.

Canım bence in bin yapmak daha mantıklı ve sana zaman kazandırır. 500 tler beni mahvediyor :26: Hele yol tıkalıysa trafik falan varsa dur kalk insanın midesi ağzına geliyor.
Ben hep metro vapur tercih ediyorum karşıya geçerken yüne de sen bilirsin :29: 500tlerle direk gidersin ama hem zaman kaybı hem de bi zaman sonra insan otururken bile yoruluyor.

Canim ya tirstim simdi 500T den :)) o zaman en iyisi diger dediginiz gibi gitmek olacak.
Hem hava almis olurum 1-2 dk.
Yani kartaldan metrobüsle kadiköye kadiköyden vapurla karsiya eminönüne ordan da otobüsle eyüpe.
Geri dönüste ayni sekildedir heralde?
Cok sagol canim :16:

canim hamileligin hayirli olsun. ulasim icin arkadslar guzel tavsiyelerde bulunmus, ben hamileliginle ilgilibir seyler soylemek istiyorum. eger sorunlu bir hamilelik degilse yolculuktan korkma. ben istanbulda yasiyorum.2 hamileligimde de son gune kadar un kisa cok yolculuk yaptim. ilkinde almanyaya gittim hem de 7 aylik hamileydim, ikincisinde deson gune kadar araba kullandim istanbul trafiginde. bu arad su an bulantilari vardir ama buyuk olasilik ablan gelene kadar bulantilarin da gecer, guzel guxel gezersiniz ablanla. bu arada tuzla otobusu cok kalabalik oluyor ben olsam onu tavsiye etmem. hem istanbula gelmisken bogazi da gormeden yavruna gostermedn gecme bence.

merhaba canim cok tesekkür ederim yorumun icin :16:
ben bir sefer izmite gittim sahsi arabamizla 45 dk 1 saat sürdü ve giderken karnima agri girmisti ama dönüste sorun olmadi.
Ama bu sefer toplu tasima araclariyla gidicez.
Ve onlar beni tutuyor her zaman bu boyle yani.
Allah razi olsun cok sükür hic hamileligimde istifra yada bulantim olmadi.
Ama otobüslerde iste nasil olur bilmiyorum.
İnsaAllah dedigin gibi sorunsuz gecer :16:
Yanima kraker su sakiz alirim mesela.
Bogaz köprusu ne tarafta kaliyor :17:
Yolumuzun uzerindeyse insaAllah gosteririz bebegimize de :))

Back
X