- 29 Aralık 2012
- 1.733
- 429
- 173
Ben 23 yaşında 2 yıllık öğretmen olan 1 yıllık düzenli ilişkisi olan biriyim. Sevgilimle evlenme kararı aldık ve şükür kazasız belasız aileler de izin verdi. Buraya kadar herşey güzel. Babama söyledik (ki biz çok büyük tepki vermesini bekliyorduk) gayet doğal karşılayıp öğüt nasihat verdi. Ve yeterince tanıdıysanız bu iş uzamasın bayramdan önce adı konulsun dedi. Bunu sevgiliime söyledim. Gayet sevinerek " tamam bizimkilere diyeceğim" dedi. Sevgilimin ailesi köyde yaşıyor. Hali vakti yerinde insanlar. Bizimki annesine demiş baban zaten seninle konuşur demiş. Neyse bugün babasıyla konuşmuşlar ve benim canım sevgilim babamın isteklerini bile bile kendi babası sonbaharda geliriiz demesine razı olmuş. ve çok iyi bir halt etmiş gibi benim o yanımda mangalda kül bırakmayan sevgilim bana "aşkım yuppi sonbaharda geleceğiz dediler" diyor!!!! 
Allah aşkına kızlar durumumu anlatayım da siz hak verin :
Kendisi milli eğitimde çalışıyor. Ben dersanede çalışıyorum. Nişan söz beraber olacak ve bizim akıllı bunları düşünmüyor. Dedim ki: " aşkım sence sonbahar zor olmaz mı nasıl izin alacağız bir sürü hazırlık var " yok neymiş dersane izin verirmiş. " iyi ama babam uzamasın dedi" diyorum ben konuşurum diyor! ya ben mi abartıyorum?? diyorum ki " neden hep senin ailenin dediği oluyor nişan kız tarafınındır biz ne zaman istersek o olmaz mı? Sen daha yolun başında benim ailemi hiçe sayıyorsun!" ne dese beğenirsiniz : "biz yolun ortasındayız! "
olaya bak ya adam yolun ortasındayız diye istediği gibi yapacak. Çok seviyorum ama kızlar benim en özel günüm nişan düğün günüm değil mi? 3 günde ne yetişir Allah aşkına?
Ya bana bir akıl verin arkadaşlar ben çok mu abartıyorum. :44:

Allah aşkına kızlar durumumu anlatayım da siz hak verin :
Kendisi milli eğitimde çalışıyor. Ben dersanede çalışıyorum. Nişan söz beraber olacak ve bizim akıllı bunları düşünmüyor. Dedim ki: " aşkım sence sonbahar zor olmaz mı nasıl izin alacağız bir sürü hazırlık var " yok neymiş dersane izin verirmiş. " iyi ama babam uzamasın dedi" diyorum ben konuşurum diyor! ya ben mi abartıyorum?? diyorum ki " neden hep senin ailenin dediği oluyor nişan kız tarafınındır biz ne zaman istersek o olmaz mı? Sen daha yolun başında benim ailemi hiçe sayıyorsun!" ne dese beğenirsiniz : "biz yolun ortasındayız! "
olaya bak ya adam yolun ortasındayız diye istediği gibi yapacak. Çok seviyorum ama kızlar benim en özel günüm nişan düğün günüm değil mi? 3 günde ne yetişir Allah aşkına?
Ya bana bir akıl verin arkadaşlar ben çok mu abartıyorum. :44:

Son düzenleme: