Olsun mesevocum yılma oflama.ALLAH yeterki sağlık versin gerisi gelir bak hepimiz aynı durumdayız tek dert bu olsun.bende bu hafta karıştırdim pek bi eksilemedim sanki.ama moral bozmak yok.:)))uze ben de senin gibiyim ogunler karisti karisik bir durum var ortada allah sonumuzu hayir etsin :) bi ara cok motive oluyorum tam gaz devam diyorum bi ara unutuyorum napcam ben ya offfffffffo kadar oflayip puflayasim varki daglari devirir ama bu isler ofla pufla olmuyo iste butun ogretmenlerimizin ogretmen gunu kutlu olsun bu arada.
Ayy işte misafir gelince zor oluyo ama bugünü atlatırsan daha da yemezsin:)bi dunya seyyapmışssın.yinede yemekleri degil güzel bir fizik küçük beden kıyafetler düşünelim:))
uhibbuke dedigin gibi sabir gerkiyo annelik gercekten zor bi meslekmis calismanin neyi var mesai saatin belli maasin belli anneligin mesaisi de maasi da yok :) bu arada salatayida kendin icin yapsaydin bari
Ve ben unları yapar gibi oldum tam yapamadım da her yerim ağrıyor felaket bir şekilde kıpırdsyamıyorum yasen bayagi isteklisin sana spor olarak leslie arsindan da debbie sieber i onerebiliirm duzenli yaparsan 6 haftada sonucunu gorursun senin zamanin var gibi spora ben kiz iyuyunca anca isleri toparliyorum benimki beni yalniz birakmiyor sen spor salonuna mi gitmek istiyosun bi de ne zaman is basi yapicaksin
Kizlarrr moraliniz bozulmasına.anlasilan hepimiz kaçırdık bu hafta; ))başladık devam ediyoruz mühim olan tamamen Salma mak ara kaçamaklar olacak tabi kontrolü kaybetmeyelim yeter:))herkese hayırlı geceler...
Canım tam yapamadım bile ama dayak yemiş gibiyim. Bizim WhatsApp ta gurubumuz da var. Bugun gerçek anlamda diyete girdim Allah ım biran önce gitsin şu kilolaripek zeynep biraz yavaş başlasaydın keşke
Ben bugun tartıldım canım sadece 800 gram vermişim ama yarında tartılcamKizlar Merhaba neler yapıyorsunuz benim yarın hiç tartilasim yok:)
valla ne yalan söyiyim benim de hiç tartılasım yok.arkadaşlar aranızda goji berry meyvesini bilen var mı? metabolizmayı 5 katına kadar çalıştırıyomuş.ipek senin watsapp taki grubun buradan mı yoksa özel arkadaşların mı? sen yine 800 gr vermişsin darısı başımıza yarın tartılalım tabiki .
Günaydın canım çok az vermişim zor veriyorum anlamıyorum. Özel değiller burdan edindim ama hepsi çok tatlı insanı çok motive ediyorlar benim için hepsi ozel oldu bırakmak yok kızlar o meyve hakkında da bilgim yok canımvalla ne yalan söyiyim benim de hiç tartılasım yok.arkadaşlar aranızda goji berry meyvesini bilen var mı? metabolizmayı 5 katına kadar çalıştırıyomuş.ipek senin watsapp taki grubun buradan mı yoksa özel arkadaşların mı? sen yine 800 gr vermişsin darısı başımıza yarın tartılalım tabiki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?