• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yolun sonu

Tek başına yaşasanız yaşam kalitenin Z ve huzurunuz şimdikinden çok daha üst seviyede olur, bu ne böyle haraç alır gibi her ay...
Yediğini içtiğini ödeyeceksin tabiki hayat ortak erkek ev gecindirir diye bir dünya mı var diyor. BEN ARTIK kafayı yiyeceğim. Onun istediği maasimi ona verecektim. Ya da normal evliliklerdeki gibi ortak hesap yapacaktık. Ama olmadı işte bu adamla .Ortak hesap olsa ne harcasam hesabı sorulacaktı her şeyi görecekti
ERKEK HER SEYI bilmemeli heleki böylesi biraz gizli kalmalı dedim hata etti. Ona kalirsa

Yatak odasını kız tarafı alır onu bile almadın her şey benim etrafa bir bak senin neyin var diyor
Aldığı eşyaları siz tek başına mı kullandınız sanki, o hiç bir eşyaya ihtiyaç duymadan kullanmadan mı yaşadı, siz olmasaydınız da bir evin içinde o eşyalarla yaşayacaktı ve kullanacaktı, adam çok hadsiz yaaa okudukça sinirleniyorum

Yediğini içtiğini ödeyeceksin tabiki hayat ortak erkek ev gecindirir diye bir dünya mı var diyor. BEN ARTIK kafayı yiyeceğim. Onun istediği maasimi ona verecektim. Ya da normal evliliklerdeki gibi ortak hesap yapacaktık. Ama olmadı işte bu adamla .Ortak hesap olsa ne harcasam hesabı sorulacaktı her şeyi görecekti
ERKEK HER SEYI bilmemeli heleki böylesi biraz gizli kalmalı dedim hata etti. Ona kalirsa
Maasimin yarısının ev giderlerine gitmesi normalmi sorarım size tam yarısı hatta biraz fazlasi
Ödediğimiz kira çok cüzi

Aldığı eşyaları siz tek başına mı kullandınız sanki, o hiç bir eşyaya ihtiyaç duymadan kullanmadan mı yaşadı, siz olmasaydınız da bir evin içinde o eşyalarla yaşayacaktı ve kullanacaktı, adam çok hadsiz yaaa okudukça sinirleniyorum
Eşyalarda en iyisi bile değil. Ben seçtim begendim evet ama alırken hepsinde ucuza kaçtı hatta bana teşhir ürünü bile teklif etti kavga çıkardım. Ne olacak canım bir iki çizik var mobilyanin ne önemi varki dedi

Siz herhangi bir işte çalışmıyor da olabilirdiniz ya da hayat bu belki çalışma hayatına devam edemeyecek bir durum olur, ne yapacak o zaman beyefendi evi gecindirmeyecek mi, annesi çalışan bir kadın mı çok merak ettim.

o evin içinde iş yapmazken siz bütün temizlik ve yemek işlerini yapmışsınızdır eminim. onların karşılığı nerde hani???

toplasam hayatım boyunca on tane yakından doktor erkek tanıdım eş dost akraba, hepsi ultra cimriydi. biri 60ından sonra boşandı tekrar evlendi, yeni eşiyle datçaya taşındı sürekli yurt dışı tatillerine gidiyorlar :) ilk karısının ümüğünü sıka sıka biriktirdiklerini ikincisiyle çatır çatır yiyor. bi de doktor kocayı yere göğe koyamazlar, al işte.

Merhaba kızlar
Daha önceki konulardan beni tanırsınız. Yolun sonu yazdım çünkü artık boşanma kararını kafamda netleştirdim. Yol haritam henüz yok .Bu kararı almamı sağlayan son olayı anlatmak istiyorum. Maddi konularda eşimle anlaşamadığımızı söylemiştim. Bu ayki üzerime düşen aylık eve katkımı sunamadim baya geciktirdim
Maasimin bir kısmı ile mecburi bir ödeme yapmam gerekti .Sadece bu aylık bir şeydi. Acaba bu ay beni idare eder mi ? Diye düşündüm. Maaşı benden fazla baya .Ama etmedi 2 hafta geçti ne kadar sorumsuzsun sen tek başıma mı sırtlanacagim kira fatura nasıl ödeniyor haberin var mı dedi .Ben de bu ay böyle oldu dedim .Sonra soylenmelerine dayanamadım elimde kenara attığım altını verdim bu ayki odememe say dedim yetmez ama ver dedi
Çok çaresiz yorgun ve değersiz hissediyorum.

Maddi konularda ev arkadaşı gibi davranılmasını sevmiyorum ya, ne tuhaf adam. Ortak bütçe olmaması hadi çifte göre değişir de ne bileyim saçma sapan bir kocan var.

Siz herhangi bir işte çalışmıyor da olabilirdiniz ya da hayat bu belki çalışma hayatına devam edemeyecek bir durum olur, ne yapacak o zaman beyefendi evi gecindirmeyecek mi, annesi çalışan bir kadın mı çok merak ettim.
Hayır değil hep bu örneği veririm hatta kendisine .Özellikle çalışan istedim calismasan tercih etmezdim tek başına kim ev gecindirebilor dedi

Bayramda benim ailem ilçede onunki merkezde.Benden mazot parası istedi. Bindiğin arabanın mazotuna ortak olmak zoruna mı gitti me oldu dedi ben bozulunca. Cok bozuldum
Sen bununla niye evlendin ki? Durduğun hata. O sözde biriktirdiği paralar için de avukata danış mutlaka al paralarını

Eşyalarda en iyisi bile değil. Ben seçtim begendim evet ama alırken hepsinde ucuza kaçtı hatta bana teşhir ürünü bile teklif etti kavga çıkardım. Ne olacak canım bir iki çizik var mobilyanin ne önemi varki dedi
Bir şey diyeyim mi, siz tekrar evlenir mutlu olursunuz iyi niyetli olduğunuz için inşallah en kısa zamanda da hayatınız yola girer ama bu herifi kimse çekmez mutlu da olamaz

o evin içinde iş yapmazken siz bütün temizlik ve yemek işlerini yapmışsınızdır eminim. onların karşılığı nerde hani???

toplasam hayatım boyunca on tane yakından doktor erkek tanıdım eş dost akraba, hepsi ultra cimriydi. biri 60ından sonra boşandı tekrar evlendi, yeni eşiyle datçaya taşındı sürekli yurt dışı tatillerine gidiyorlar :) ilk karısının ümüğünü sıka sıka biriktirdiklerini ikincisiyle çatır çatır yiyor. bi de doktor kocayı yere göğe koyamazlar, al işte.
Ben de bundan korktum ya hep benden sonrakine çatır çatır harcarsa diye

Su an belirsizliklerden korkuyorum. Yaşadığım şehirde ailemden hiç kimse yok akrabam vs de yok.Is arkadaşlarım dışında arkadaşım yok .Etrafımdaki herkes evli.Bir süre yalnızlık zor.olacak
Ay ne yalnızlığı saçmalama ya. Kurtul su heriften

Maasimin yarısının ev giderlerine gitmesi normalmi sorarım size tam yarısı hatta biraz fazlasi
Ödediğimiz kira çok cüzi
Maaşınızın miktarına bağlı ama eğer eşinizin de katkısı varsa ve maaşınız ortalamanın üstündeyse yarısının ev giderlerine harcanması normal değil tabi ki

Ben de bundan korktum ya hep benden sonrakine çatır çatır harcarsa diye

size hiçbir zaman harcamayacak üzgünüm. bir kere size değersiz etiketi yapıştırmış ve bu hiç değişmeyecek. çünkü siz onu bu şekilde kabul etmişsiniz.

ikinci eşlerin yaşları oluyor. adamlar onlara cimrilik yaparlarsa ellerinde tutumazlar.

siz bir an önce kurtulun kendi hayatınıza bakın

Maaşı benden kabarık anlamıyorum neden böyle. Çok güzel mesleği var kariyeri var .İş arkadaşları arasında çok presentable bir insan .Neden eşine bunları yaşatır. Yazık değil mi
Ne iş yapıyor, neden bu kadar açgözlü ki, ailesi yoksul bir aile mi, çocukluğunda çok mu yoksulluk gördü acaba?

Maaşınızın miktarına bağlı ama eğer eşinizin de katkısı varsa ve maaşınız ortalamanın üstündeyse yarısının ev giderlerine harcanması normal değil tabi ki
Normal memur maaşı benimki altmissa 30 u her ay eve gitmesini istiyor
Ancak yetiyormuş
Arkadaşım yediğimiz yemek içtiğimiz kahve hepsi ikiye bölünüyor

Maaşı benden kabarık anlamıyorum neden böyle. Çok güzel mesleği var kariyeri var .İş arkadaşları arasında çok presentable bir insan .Neden eşine bunları yaşatır. Yazık değil mi
Üzgünüm sevmiyor. resmen banka gibi kullanmak için evlenmiş. seven adam yukarıda saydıklarınızın hiçbirini yapmaz. sevmiyor ve saymıyor

Back
X