- Emoji Skoru
- 124
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi Kurkmantolumado
-
Evlenmeden önce elini cebine attığı ben hesap ödemediğim için doğru dürüst maaşı benden fazla zaten ben de eve ortsk olurum rahat yaşarız dedim ama olmadiSenin bununla evlenme motivasyonunu merak ediyorum neydi?
Kaç senelik evlisin?Evlenmeden önce elini cebine attığı ben hesap ödemediğim için doğru dürüst maaşı benden fazla zaten ben de eve ortsk olurum rahat yaşarız dedim ama olmadi
Bunu söylüyorum inanın evi erkek gecindirir sen utanmıyor musun benden kuruş kuruş hesap istediğinde dediğimde o zaman öyle biriyle evlenseydin hala geç değil diyorKatki sunmak ney yahu ne katkisi evi o bakacak!
5 seneKaç senelik evlisin?
Dediğini yapın o zaman. O şartlarda köyden bile kadın bulamaz. Onlar da akıllandı çoktannnn.Bunu söylüyorum inanın evi erkek gecindirir sen utanmıyor musun benden kuruş kuruş hesap istediğinde dediğimde o zaman öyle biriyle evlenseydin hala geç değil diyor
Zaten boşanmak da istemiyor hala nasıl düzeltebilirim nasıl değiştiririm kafasında. Boşuna yoruyor millet kendini.Sen bu adamdan boşanmazsın. Hadi hasbelkader boşandın diyelim beş kuruş da almaz adamın getirdiği boşanma sözleşmesini imzalar bir de üstüne adama nafaka falan ödersin bu kafayla.
Vah ki ne vah buna nasıl 5 sene katlandın ya gerçekten sende çok normal değilsin galiba hala sorguluyorsun birşeyleri5 sene
Bu kararı almasam başlığı bu şekilde acmazdim .Nasıl katlandığımı da söyleyim evlendigim ilk yıldan bu yana psikolojik destek alıyorum hem psikolog hen psikiyatrZaten boşanmak da istemiyor hala nasıl düzeltebilirim nasıl değiştiririm kafasında. Boşuna yoruyor millet kendini.
Hayatımda ilk kez evlenince psikolog ile tanıştım. Buna rağmen suçlu benim onun gözündeBu kararı almasam başlığı bu şekilde acmazdim .Nasıl katlandığımı da söyleyim evlendigim ilk yıldan bu yana psikolojik destek alıyorum hem psikolog hen psikiyatr
Sözde yatırım hesabında para olduğuna emin misiniz, hesabı gördünüz mü hiç?Araba almak istedim kendime kötü de olsa ise gidip gelecek küçük bir araba .Birikimden alalim dedim .Ben biriktirdim parayı alamam sen de biriktirip alsaydın dedi
Evet gördümSözde yatırım hesabında para olduğuna emin misiniz, hesabı gördünüz mü hiç?
Bunu diyen adamla niye duruyosun peki?Bunu söylüyorum inanın evi erkek gecindirir sen utanmıyor musun benden kuruş kuruş hesap istediğinde dediğimde o zaman öyle biriyle evlenseydin hala geç değil diyor
Birikim tutarının yarısını geri isteyin.Evet gördüm
Siz de bu adamla 5 yıldır evli olup, ailelerin yaşadığı şehre tayin istemediniz ısrarla. Öyle bir körlükle yaşamaya çalışma çabası sizdeki. Hadi evli kaldın bir şekilde ama biraz ne olur olmaz, bu adamla bir yere varılmaz ben kendimi biraz sağlama alayım diye düşünmez mi insan?Bunu söylüyorum inanın evi erkek gecindirir sen utanmıyor musun benden kuruş kuruş hesap istediğinde dediğimde o zaman öyle biriyle evlenseydin hala geç değil diyor
Gerek var mıydı 5 yıl bunu çekmeye cidden bir insana en büyük kötülüğü kendi yapıyor ayrılıktan boşanmaktan niye bu kadar korkuyorsunuz çok şükür düzenli iyi bir işiniz de var aileniz de arkanızda. Ben boşanacağınızı da düşünmüyorum.Bu kararı almasam başlığı bu şekilde acmazdim .Nasıl katlandığımı da söyleyim evlendigim ilk yıldan bu yana psikolojik destek alıyorum hem psikolog hen psikiyatr
Şı lafları nasıl yutup o adamla aynı yatağa girdiniz? Çok enteresan cidden. İnsanın midesi almaz normal şartlarda.Bunu söylüyorum inanın evi erkek gecindirir sen utanmıyor musun benden kuruş kuruş hesap istediğinde dediğimde o zaman öyle biriyle evlenseydin hala geç değil diyor
ve siz hala boşanmasam mı düzelir mi düşünüyorsunuz?Bunu söylüyorum inanın evi erkek gecindirir sen utanmıyor musun benden kuruş kuruş hesap istediğinde dediğimde o zaman öyle biriyle evlenseydin hala geç değil diyor
Bu kararı almasam başlığı bu şekilde acmazdim .Nasıl katlandığımı da söyleyim evlendigim ilk yıldan bu yana psikolojik destek alıyorum hem psikolog hen psikiyatr
Ben burda yazanların hiçbirinin psikoloğa ya da psikiyatriste gittiğine inanmıyorum ya. Zaten inanmadığım bir sektör ama bu kadar da beceriksiz değillerdir o yüzden gitmediklerini düşünüyorum.psikolog psikiyatra bunları anlatınca "senin eşin manyak" demediler mi?