• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yolun sonu

Bunu söylüyorum inanın evi erkek gecindirir sen utanmıyor musun benden kuruş kuruş hesap istediğinde dediğimde o zaman öyle biriyle evlenseydin hala geç değil diyor
Dediğini yapın o zaman. O şartlarda köyden bile kadın bulamaz. Onlar da akıllandı çoktannnn.

Sen bu adamdan boşanmazsın. Hadi hasbelkader boşandın diyelim beş kuruş da almaz adamın getirdiği boşanma sözleşmesini imzalar bir de üstüne adama nafaka falan ödersin bu kafayla.
Zaten boşanmak da istemiyor hala nasıl düzeltebilirim nasıl değiştiririm kafasında. Boşuna yoruyor millet kendini.

Zaten boşanmak da istemiyor hala nasıl düzeltebilirim nasıl değiştiririm kafasında. Boşuna yoruyor millet kendini.
Bu kararı almasam başlığı bu şekilde acmazdim .Nasıl katlandığımı da söyleyim evlendigim ilk yıldan bu yana psikolojik destek alıyorum hem psikolog hen psikiyatr

Bunu söylüyorum inanın evi erkek gecindirir sen utanmıyor musun benden kuruş kuruş hesap istediğinde dediğimde o zaman öyle biriyle evlenseydin hala geç değil diyor
Bunu diyen adamla niye duruyosun peki?

Siz de bu adamla 5 yıldır evli olup, ailelerin yaşadığı şehre tayin istemediniz ısrarla. Öyle bir körlükle yaşamaya çalışma çabası sizdeki. Hadi evli kaldın bir şekilde ama biraz ne olur olmaz, bu adamla bir yere varılmaz ben kendimi biraz sağlama alayım diye düşünmez mi insan?
Buraya daha çok konu açarsınız.
Siz boşanma için adım falan atamazsınız.

Bu kararı almasam başlığı bu şekilde acmazdim .Nasıl katlandığımı da söyleyim evlendigim ilk yıldan bu yana psikolojik destek alıyorum hem psikolog hen psikiyatr
Gerek var mıydı 5 yıl bunu çekmeye cidden bir insana en büyük kötülüğü kendi yapıyor ayrılıktan boşanmaktan niye bu kadar korkuyorsunuz çok şükür düzenli iyi bir işiniz de var aileniz de arkanızda. Ben boşanacağınızı da düşünmüyorum.

Şı lafları nasıl yutup o adamla aynı yatağa girdiniz? Çok enteresan cidden. İnsanın midesi almaz normal şartlarda.

Neden avukatla görüşme konusunda bu kadar direniyorsunuz anlamadım. Size evlilikte çalışmasanız bile yapılan birikimlerde hakkınız var deniyor o mesajları da görmezden geliyorsunuz.
Hiç mi sinirlenmiyor, hiç mi hakkınızı savunmak istemiyorsunuz anlamadım.
Şu anda önceliğiniz bir avukata durumunuzu anlatıp haklarınızı nasıl koruyacağınızı öğrenmek. O vermez, parayı kaçırır falan demeyin. Siz delillerinizi, başınıza gelenleri sunun.

ve siz hala boşanmasam mı düzelir mi düşünüyorsunuz?

kendisi neden öyle bir kadınla evlenmemiş sordunuz mu

psikolog psikiyatra bunları anlatınca "senin eşin manyak" demediler mi?

psikolog psikiyatra bunları anlatınca "senin eşin manyak" demediler mi?
Ben burda yazanların hiçbirinin psikoloğa ya da psikiyatriste gittiğine inanmıyorum ya. Zaten inanmadığım bir sektör ama bu kadar da beceriksiz değillerdir o yüzden gitmediklerini düşünüyorum.

Back
X