Yolun sonuna geldik artık...

Neden bu erkekler sonu görmeden akıllanmıyor

Ben artık biraktigi yerde degilim zaten. Onu da söyledim ben seninle devam edecek olsam da sen eski beni bulamazsın daha büyük sorunlar başlar dedim. Ki zaten bende onun kadar maaş alıyorum. Maddi olarak onun kadar katkım var bu eve.
Bide ne büyük lütufmuş gibi istediğini alıyorsun karışmıyorum diyor. Dedim karışamazsin zaten kazandığın parayı harcamiyorum dedim

Şahsi fikrim bir süre ayrı kalmanız. Belki o da farkına varır yaptıklarının ama ciddi bir ayrı kalmanız. abktın olmuyor boşanın

O zaten dinen sana ve cocuklarina bakmak.zorunda yaptigi bir lutuf degil zorunluluk madem bu kadar disari arkadas meraklisi sizin verdiklerinizi gitsin dis ortam.arkadaslari.versin bakalim.ne kadar tatmin olucak Rabbim hakkinizda en hayirli.sonuclari aldirmayi size.nasip etsinn

çıktığın yol belki bu defa ders olur eşine..
Ben aynı kararlılıkla Aralık ayında da çıktım karşısına. Tamam dedi söz verdi sadece 2ay sürdu sözü. Üzerine basa basa dedim ki son şans dedin son şansın bu dedim dinlemedi. Benim tekrar ona güvendiğim anda aynısını yaparsa (ki kesin yapar ) tekrar bu kadar güçlü durabilir miyim onu da bilmiyorum.

Helal olsun size tebrik ederim.

Bu kadar güçlü olmanıza hayran kaldım. Boşanırken de mantıklı adımlar atın güzel bir avukat bulun. Hakkınızı bırakmayın bu adamda. Anlaşmalı olmayacağı ortada zaten zaman kaybetmeden iyi bir avukat şart.

Siz çok güçlü bir kadınsınız. Ve şu yaşadıklarınızı hak etmiyorsunuz. Ne hayallerle kuruldu o yuva ama hak etmiyormuş karşıdaki. Çok bişey değil ya yarım saat sadece yarım saat karşılıklı çay içip nasılsın günün nasıl geçti dese belki şu yaşanılanların hiç biri yaşanmayacaktı. Ama işte erkekler nankör

Onu bekledim zaten. Bı nasılsın desin ya da demesin anlattığımı dinlesin. Yemekten kalkarken eline sağlık desin bunlar bı evlilikte olması gereken şeyler. Ama olmuyorsa olmuyordur uzatmanin da anlamı yok

Peki sonuç olarak neye bağlandı şu anda boşanma konusu?
Kardeşim avukat zaten onunla açacağız davayı. Kardeşim dün konuşmuş demiş ben şimdi dilekçeyi hazırlıyorum gelecem karşılıklı anlasın bitsin. Biz ablamizin böyle üzülmesini istemiyoruz demiş. En azından bitirirken düzgün bitsin siz ömür boyu çocuklar için görüşmek zorundasınız demiş. Kabul etmemiş tabi ki akşam da bana geldi ben kabul etmiyorum daha dikkatli olurum bir dediğini iki etmem dedi. Ama inanmıyorum 2 3 gün sonra kardeşim yine görüşecek dilekçeyi hazırlayıp gönderecek. Eğer kabul etmezse çekişmeli boşanma davası açacak

Allah yardımcınız olsun sizin için hayırlı olanı Rabbim kolay eylesin

Eger olurda onu ozlersem tekrar başa dönmekten çok korkuyorum. Çünkü onun değişmeyeceğinden adım kadar eminim.
Bu kadar eminsen bence ayrılmalısın.
Çocuk ev iş uğraşmak zor ama en azından birde ilgisiz sinirlerini bozan eş yok.
Daha önce de şans vermişsiniz kullanamamış özellikle deprem sonrası ailesine sarılıp bağlanmayan adamdan korkulur.İnsanların canları gitti.Yarınımız garanti değil.

Ayrıca taşlayan olabilir ama değiştim herşey güzel farklı olacak sözleri erkeklerin yalanlarından biri. 2-3 aya aynı tas aynı hamam.
Ki bu yıpranmışlık ve dolulukla sizin unutup çok mutlu olacağınızı düşünmüyorum elbet bişeyler kırılıyor aradaki.
Kalbinden ne geçiyorsa onu yap ama ailen ve seni kutluyorum çok güçlüsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…