Yolun sonundayız artık

Abbaa123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
616
6
26
- Yurtdışı
Merhaba arkadaslar.eşimle bir türlü anlaşamamanın sonunda boşanıyoruz.1çocugumuz var.beni sevmiyor.hep hakaret hakaret,pis bir sinekten bile degersizsin.defol git,bırak yakamı,sen ne kadar şahsiyetsizmişsin diyor,halbuki ne zaman gitmek istesem hep o durdurdu,bunu söylediğimde gitmek istiyen önümde artistlik yapmaz,ben yokken gider diyor.bana öyle sözler söylüyorki.dehşet.alçaldıcı,küçük düşürücü.gidicem İNŞAALLAH.ama babamın maddi durumu da iyi değil.evleri hala yarım,üst kat tadilatsız.oğlum alerjik.ev tozu alerjisi var.kendi odası yatağı olmajı ,anti mayt çarşafları var,nasıl kullanıcım,ne yapıcam.offf.bu türlü de olmuyor.sabrettim sandım ama o sülük gibi yapıştın diyor.oğlüm babasının yanında bana kötü davranıyor artık.bir şeyden şikayetçiyse bile bekliyor babasının yanında söylüyor.babası ona çok düşkün ve hep onun yanında benı yerden yere vurar.hiç bakmAz çocuk var.neyse basınızı ağrıtmak istemiyorum ama güç verin bana lütfen.boşanmak çokmu zor.

Size eski konularınızdada yol göstermeye çalıştık
ama siz ısrarla zamana bırakıcam
birden kestirip atamam
kendimle ilgilenicem artık tamam dediniz
Biz ne desek te siz neyi uygun görürseniz onu yapıcaksınız

Canıma kıymak istiyorum.o kadar kınuşuyor şi herşey için.geri zekalı,beyinsiz,yarım akıllı,görgüsüz,aptal,kıllı,şahsiyetsiz,her şeyim ben

Bana kesdirip at diyenmi oldu,her kes doktorsun,neden deyerini bilmiyorsun dedi durdu,konu kaydı bir tarafa,sorun niye çalışmıyorsun oldu,adam nefes aldırtmıyor ki

Yapamadım üstelik,yani bir işe yaramadı,haklıydınız aslında.bitmiş bikere.+uygun görmek diye bişey kalmadı.oğlum için herşey sadece oğlum için

Her gün yerin dibine sokulmanızdansa babanızın yanında çekeceğiniz birkaç sıkıntı daha katlanılabilir göründü bana. Ne olursa olsun her şey zamanla rayına oturur, hayatınızı kurarsınız. Kimsenin kimseye bu şekilde davranma hakkı yok. Yediğiniz ekmeğin bedeli bu kadar ağır olmamalı. Psikolojik şiddete maruz kalıyorsunuz. Bu durumu daha fazla çekmeyin. Kendinizi değersiz görmeyin ayrıca. Onun çirkin söylemleriyle, yakıştırmalarıyla öyle bir insan olmazsınız.

Böyle bir kocanın yanında evladınızın önünde aşağılanarak hakarete uğrayarak
daha ne kadar ayakta kalabilirsiniz.
Sözlerimi yanlış anlamayın
şu an kendinizde güç görmüyor olabilirsiniz ama
siz herşeyden önce annesiniz güçlü olmak ve o adamın hakaretlerine tekrar
maruz kalmamak için sanıyorum boşanmanız çok daha uygun.
Evladınızın gençliğe adım attığı
yıllardadad bu durum böyle devam ederse düşünün o nasıl etkilenir bundan kii
şimdiden bile etkileniyor

İnan ki bana söylediği hakaretlerinde o kadar ısrarcı ki artık kendimi öyle görmeye başladım.aynanın karşısına geçip kendime bakıyorum,işe yaramaz kadın,sen bu dünyada olmamalısın,pisliğin tekisin diyorum,niye çünki ailenin maddi durumu kötü,niye çünki buğday tenlisin,çünki hastasın

Evet beni asla insan olarak görmez tıpkı eşim gibi.eşim nasıl sadece hizmetçi,çocuk bakıcısı gibi muamele ediyorsa o da öyle olucak diye korkuyorum çook

ben sadece fikir yürütüyorum bu konuda bilgili arkadaşlar varsa onlar doğrusunu söyler umarım:

şimdi siz zaten çocuğu alıp gitseniz, alerjiden önce babası bu kadar düşkünse size dava açıp çocuğunu almak isteyebilecek bir adam mı? öyleyse maddi durumu kötü olan babanız ve evin uygun olmayan koşulları oğlunuzun babasına verilmesine sebep olur mu? yani iki türlü de çocuğunuzdan ayrı mı kalırsınız. bunun hukuki boyutunu düşünmeden bence fevri davranmayın. ama diyorsanız ki ben her türlü kendimi kurtarmazsam dayanamam, çıkın tek başınıza gidin babanızın yanına, iki türlü de zaten çocuğu alamazsınız gibi geliyor bana. bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum.

sakin olur bir de, canınıza kıymak ne demek böyle değersiz bir insan için canınıza kıymayın.

Son düzenleme:

Bana kesdirip at diyenmi oldu,her kes doktorsun,neden deyerini bilmiyorsun dedi durdu,konu kaydı bir tarafa,sorun niye çalışmıyorsun oldu,adam nefes aldırtmıyor ki

size kestirip at diyen oldu demedim ben ayrıca .
Siz ayrılamam çocuğum var ona nasıl bakarım vs diyince burdaki kızlar da değerinizi bilin
siz bir doktorsunuz çalışıp pekalada kendinize yeni bir hayat kurabilirsiniz dedi

çocuğunuz da babasını göre göre babasına benzemiş

ben sizin öteki konunuzu da biliyorum eşinize karşı pasif kalmayın

o biliyor o ne yaparsa yapsın senin onu boşamayacağını üstüne geliyor da geliyor

bu duruma dur demenin vakti geldi de geçiyor

çocuğum içinde deme çocuk için, daha kötü durumlara gidiyor psikolojisi bozulmaya başlamış

önlemini al derim

Hata yapıyorsunuz. İnsan her koşulda kendine sahip çıkmalı, kendi değerlerinin farkında olmalıdır. Yoksa çok ezilirsiniz insanlar karşısında. Kimsenin değer vermesini beklemeden kendinize değer verin, kendinizi sevin. Olumlu ve olumsuz yönlerinizle benimseyin kişiliğinizi, dış görünüşünüzü. Hem buğday tenli olmakla ne ilgisi var? Ben de ölü gibi beyazım mesela, şimdi aynanın karşısına geçip neden böyleyim diye ağlanmanın anlamı ne? Bakın şu dünyaya bir kere geliyoruz, başka şansımız yok. O yüzden ardımızda iyi ve dolu dolu yaşanmış bir hayat bırakalım. Ölüm geldiğinde, öylece geçip gittim dünyadan demek yerine, "Yaşadım, var oldum." demelisiniz.

Eğer hem bu evde kalıcaksın diyip hem de bu şekilde davransaydı evet,ama defol git diyen birisi çekermi isteklerimi

Bence sen öncelikle psikologa git kendini küçük görmeye eşinin aşağlamalarını kabullenmeye başlamışsın . Önce kendini bir düzelt sonra evliğin hakkında karar verirsin

sen şu sorunun cevabını ver bence; bu adamla yaşamak daha mı kolay

Artık sesini bile duymak istemiyorum

doktormusunuz?

eger oyleyse bir sekilde mesleginize donebilirsiniz?

hergun asagilanmaktansa maddi sorun cekerim daha iyi ailemin yaninda
en azindan bana kapiyi gosteren adamin karsisinda ezilmem

cikarsaniz o kapiyi hizli carpin! mumkunse birde tukurun yuzune
oyle adamdan koca olmaz

en azindan guveniniz yerine gelir

boşanmak kolay değildir tabi

ama kendin için bir şeyler yapmanın vakti geldi de geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…