Yolun sonundayız artık

Artık çoook geç .hiç birşey düzeltmez bizi.şu anda tatildeyiz ve burnumdan getirdi.ALLAH ŞAHİT.baban seni uçaktan iner inmez alsın defol git.eşyalarını yollarım diyor.evime gitme hakkım bile yok son defa.ben ki hep en iyi olmak için çabaladım.kaynanam,görümcemler hep sağol derler bana.aileni sabırla toparladım.ayrılırken onu şunu söyleyeceğim.,beni soranlara,o evine son kez gitmeğe bile layık değildi de"diyeceğim

bence ayrılın..Bır yuvanın bozulması cok kotu ama egerkı esınız hep boyleyse ve telafı edıcek hıcbırsey yapmıyorsa sızın tesellınız nedır kı ? Yalnızca cocugunuz.peki siz cocugunuza ıyılık mı yapıyorsunuz? bence hayır.Ben ailemde neleri gördüm.. bir cocuk ıcın cok ama cok yıpratıcı hergun annenınızın erıdıgını, psikolojısının bozuldugunu gormek..Ve benımde psıkolojım mutlaka etkılendı yasananlardan.Hala annemle babam bırlıkte.Annemde hıc ama hıc gıdemedi..Hala cekıyor ınanın babam yaslandıkca dahada kotuye gıdıyor.Iyıce dusunun planlı hareket edın.

eşiniz psikopat herhalde.

hayatla ilgili eziklikleri, yaşanmamışlıkları var.

birileri onu çok horlamış,

o da acısını aklı sıra sizden çıkarmaya çalışıyor

Aslında maddi sıkıntı da çektirmez asla bize ayrı olsak da.kavga eder her gün ama istediğimi alır,gezilere goturur,her şey yapar.ama her yerde 2yabanci.telefonuyla oyalanır durur.arada basını kaldırır,cocuğa bak veya cocuk için baska bişey der.veya hakaret eder.her kes de sanıyor ki mutluyuz

Kompleksi kibirli bir adammı eşin?

Sanırım sende terkedememe hali var adamda bunu farketti çünkü
Bir erkek ancak "Asla kaybetmeyeceğinden" emin olduğu bir kadına böyle davranır...
Sen bu kadar eziyetiniye çektin abla sorusunu yönelttiğimiz her kadından gelen cevap Başka çarem yoktu , gidecek yerim yoktu,,,
özetle eziyet veren adamlar kaybetmeyeceklerinden çok eminler....

türkanım canım çok üzüldüm inan kaç zamandır aklımdasın hiç görünmüyor ne yapıyor ne ediyor diye canımm güzel arkadaşım evini pekala çekip çeviriyorsun, meslek sahibisin, çocuğuna en iyi şekilde bakıyorsun.... o nemrut adam ne ne istiyor ki? senden daha iyisini mi bulacak acaba

bitanem bu adam akıllanmaz ne olur al çocuğunu kalsın bi başına görsün neyin ne olduğunu? Bak kuzum mesleğin var illaki tusu kazanmana gerek yok sen çocuğuna babasız da pekala bakabilirsin? Lütfen kendini de yavrunu da o ortamda yıpratma artık. Sen maddi manevi elinden gelen her şeyi yaptın yapıyorsun da. Boşanmaya sebep sen değilsin o adam. Kendini suçlama. Gencecik fıstık gibi meslek sahibi bir bayansın. O adama tahammül etmeni gerektiren bir neden yok. Kendini o adama bağımlı hissetmekten vazgeç

Doktorsunuz çalışmıyorsunuz ve babamin maddi durumu kotu diye üzülüyorsunuz. En dandik pratisyen bile bi cocuğu ve kendine bakicak kadar para kazaniyo kardeşim doktor cok iyi biliyorum tus u kazanamamak cokta problem degil çalışmak icin. Ayrıca benimde alerjim var en ust seviyede oyle cokta pahalı önlemlere gerek yok. Siz oğlunuz icin o evde durucaksinizda ılerde kıymetinizi mı bilicek oğlunuz. Once kendinizi duşunun yoksa kimseye iyiliğiniz dokunmaz

Ama ayakları üzerinde dura bilen kadınlarında çekmedikleri bişey değil.ama tabii ki gidebilen katlanmıyor.ben eşime dedim,sırf oğlumun rahat yasaması için burdayım,yoksa seni eşim olarak görmüyorum
Hümeyracığım,bitermi acaba bu eziyetler,aslında
Mevlana der ki; herşey üstüne gelip seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde sakın vazgeçme! İşte orası kaderinin değişeceği noktadır.belki de eşimin de dediği gibi ben kovulmayı bekliyorum.
İNŞAALLAH oğlum için hayırlısı neyse o olur
O oğlum için beni tutuyor.yoksa tıpkı hamile olduğumu öğrendiğinde aldır yoksa çık evimden demişti,aldırmadın,aldırmayınca aradı babamı,beni aldırdı evden,yeni hamile,yağmurda,kocaman valiz çekiyordum arkamdan ağlaya ağlaya.(

Ona kovduğu anı anlattığımda işte sen böyle fitnesin Ekim'de yağmur mu olurmuş diyor.senin ne mal olduğun işte bu noktalarda saklı diyor.ey vicdansız.sen ki iyi babasın,iyi evlatsın,iyi dayısın,abidin,kardessin,helal haramı gözetirsin,düşenin yanındasın,iyi eş ol demiyorum,içten gelen bişeydir sevgi.peki ya saygı???senden bu sözleri duymayı hakedecek ne günahım var,sadece sabrettim diyemi

demekki eşiniz sizi hiç sevmemiş ve sevmiyr
o zaman neden sizinle evlenmiş zatı şahaneleri
birde buğday tenli olunca ne oluyormuş kendisi brad pitt mi acaba

Kendisi sarışın.beni kara kurt diyerek aşağıladı birkaç gün önce.tatildeyiz,etrafdakı sarışın Rusları görüyorum,sanki ona kız beğeniyorum içimden,bak bunla mutlu olur diyorum,her yerde gözüm onun keiterlerinde kadın arıyor artık,gördümmü o kadını öldürmek istiyorum

kibire bak pess...

adam senim anlattıkları anlamak için değil eleştriecek aşağılayacak bir çıkarım yapmak için dinliyor
Madem bu kadar sabrın var adamla muhabbete hiç girmesen sadece
ilişkini evet hayır hoşgeldin hoşçakal düzeyinde tutsan

Öyle zaten.fazladan konuşduğum her kelime dalga veya aşağilama konusu.çoğu söylediğime cevap bile vermez,kibirle güler o kadar

cannım allah sabır versınn bosversene hıc bırsey cannın degerlı degılll sen hıcte kendıne degersız olarak gorme o onun pıslıgı karektersızlıgı ne cırkın ne yuzune bakılmayacak ınsanlar var ama eslerı ıcın dunyalar guzelıı bosversene hıc kendıne suc bulma...

bu hakaretleri duymaktansa babanızın evinde yaşamak daha mantıklı. bence boşanmak daha kolay.hemde siz çalışır anneniz çocuğa bakar sizde ev tadilattan geçirirsiniz

Ben neden mutlu edemedim eşimi.needen sevilmedim sanki,niçin ben sarışın değilim,niçin zayıf karakterliyim,neden büyük sehirde doğmadım,zengin olmadı babam.,niçin elimde olmayan seyler icin suçlanıyoum

adam için ne diye aranıyorsunuz.
yok mu yahuşuhlu erkek oralarda...
şöyyyllle kenan imirzalıoğlu gibi... malkoçoğlu gibi....
"ne yağız delikanlıymış, gözüm gönlüm açıldı" dersin. adama bak... gerçi adama da kızmıyorum, suçun büyüğü sizde, totosunu tavanlara vurdurmuşsunuz idare edecem diye.

Eşiniz size niye bukadar kinli bukadar hakaret niye altında bi neden olmalı zorla evlenmiş te öç alır gibi hayret ettgm dogrusu doktorluk gibi kutsal bimesleginde var neyi bekliyorsun güzel huzurlu ve en önemlisi insan gibi bir hayat icin (not) senin duydugun hakaretlerin ûçte birini bile duymadım ama yinede boşadım gitti lütfen kendinizin degerini görün siz yoksanız hiç bir şey yok

Öyle zaten.fazladan konuşduğum her kelime dalga veya aşağilama konusu.çoğu söylediğime cevap bile vermez,kibirle güler o kadar

özgüvenini kırmak için söylüyor bunları
sen ne kadar anlatırsan anlat seni dinlemeyecek en güzeli kendini ifade etmeye çalışıp bu hakaretlere mahal verecek bir muhabbete girmemek
Sabrı yüksek bir insansın suskunlukla başedebileceğini düşünüyorum bırak muhatap olma bir süre kendi kendine çalıp söylesin sonra sussun bizahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…