Artık çoook geç .hiç birşey düzeltmez bizi.şu anda tatildeyiz ve burnumdan getirdi.ALLAH ŞAHİT.baban seni uçaktan iner inmez alsın defol git.eşyalarını yollarım diyor.evime gitme hakkım bile yok son defa.ben ki hep en iyi olmak için çabaladım.kaynanam,görümcemler hep sağol derler bana.aileni sabırla toparladım.ayrılırken onu şunu söyleyeceğim.,beni soranlara,o evine son kez gitmeğe bile layık değildi de"diyeceğim
Ama ayakları üzerinde dura bilen kadınlarında çekmedikleri bişey değil.ama tabii ki gidebilen katlanmıyor.ben eşime dedim,sırf oğlumun rahat yasaması için burdayım,yoksa seni eşim olarak görmüyorumKompleksi kibirli bir adammı eşin?
Sanırım sende terkedememe hali var adamda bunu farketti çünkü
Bir erkek ancak "Asla kaybetmeyeceğinden" emin olduğu bir kadına böyle davranır...
Sen bu kadar eziyetiniye çektin abla sorusunu yönelttiğimiz her kadından gelen cevap Başka çarem yoktu , gidecek yerim yoktu,,,
özetle eziyet veren adamlar kaybetmeyeceklerinden çok eminler....
Hümeyracığım,bitermi acaba bu eziyetler,aslındatürkanım canım çok üzüldüm inankaç zamandır aklımdasın hiç görünmüyor ne yapıyor ne ediyor diye canımm güzel arkadaşım evini pekala çekip çeviriyorsun, meslek sahibisin, çocuğuna en iyi şekilde bakıyorsun.... o nemrut adam ne ne istiyor ki? senden daha iyisini mi bulacak acaba
bitanem bu adam akıllanmaz ne olur al çocuğunu kalsın bi başına görsün neyin ne olduğunu? Bak kuzum mesleğin var illaki tusu kazanmana gerek yok sen çocuğuna babasız da pekala bakabilirsin? Lütfen kendini de yavrunu da o ortamda yıpratma artık. Sen maddi manevi elinden gelen her şeyi yaptın yapıyorsun da. Boşanmaya sebep sen değilsin o adam. Kendini suçlama. Gencecik fıstık gibi meslek sahibi bir bayansın. O adama tahammül etmeni gerektiren bir neden yok. Kendini o adama bağımlı hissetmekten vazgeç
İNŞAALLAH oğlum için hayırlısı neyse o olurDoktorsunuz çalışmıyorsunuz ve babamin maddi durumu kotu diye üzülüyorsunuz. En dandik pratisyen bile bi cocuğu ve kendine bakicak kadar para kazaniyo kardeşim doktor cok iyi biliyorum tus u kazanamamak cokta problem degil çalışmak icin. Ayrıca benimde alerjim var en ust seviyede oyle cokta pahalı önlemlere gerek yok. Siz oğlunuz icin o evde durucaksinizda ılerde kıymetinizi mı bilicek oğlunuz. Once kendinizi duşunun yoksa kimseye iyiliğiniz dokunmaz
Kendisi sarışın.beni kara kurt diyerek aşağıladı birkaç gün önce.tatildeyiz,etrafdakı sarışın Rusları görüyorum,sanki ona kız beğeniyorum içimden,bak bunla mutlu olur diyorum,her yerde gözüm onun keiterlerinde kadın arıyor artık,gördümmü o kadını öldürmek istiyorumdemekki eşiniz sizi hiç sevmemiş ve sevmiyr
o zaman neden sizinle evlenmiş zatı şahaneleri
birde buğday tenli olunca ne oluyormuş kendisi brad pitt mi acaba
Ona kovduğu anı anlattığımda işte sen böyle fitnesin Ekim'de yağmur mu olurmuş diyor.senin ne mal olduğun işte bu noktalarda saklı diyor.ey vicdansız.sen ki iyi babasın,iyi evlatsın,iyi dayısın,abidin,kardessin,helal haramı gözetirsin,düşenin yanındasın,iyi eş ol demiyorum,içten gelen bişeydir sevgi.peki ya saygı???senden bu sözleri duymayı hakedecek ne günahım var,sadece sabrettim diyemi
demekki eşiniz sizi hiç sevmemiş ve sevmiyr
o zaman neden sizinle evlenmiş zatı şahaneleri
birde buğday tenli olunca ne oluyormuş kendisi brad pitt mi acaba
kibire bak pess...
adam senim anlattıkları anlamak için değil eleştriecek aşağılayacak bir çıkarım yapmak için dinliyor
Madem bu kadar sabrın var adamla muhabbete hiç girmesen sadece
ilişkini evet hayır hoşgeldin hoşçakal düzeyinde tutsan
cannım allah sabır versınn bosversene hıc bırsey cannın degerlı degılll sen hıcte kendıne degersız olarak gorme o onun pıslıgı karektersızlıgı ne cırkın ne yuzune bakılmayacak ınsanlar var ama eslerı ıcın dunyalar guzelıı bosversene hıc kendıne suc bulma...
Kendisi sarışın.beni kara kurt diyerek aşağıladı birkaç gün önce.tatildeyiz,etrafdakı sarışın Rusları görüyorum,sanki ona kız beğeniyorum içimden,bak bunla mutlu olur diyorum,her yerde gözüm onun keiterlerinde kadın arıyor artık,gördümmü o kadını öldürmek istiyorum
Öyle zaten.fazladan konuşduğum her kelime dalga veya aşağilama konusu.çoğu söylediğime cevap bile vermez,kibirle güler o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?