İnan ki bana söylediği hakaretlerinde o kadar ısrarcı ki artık kendimi öyle görmeye başladım.aynanın karşısına geçip kendime bakıyorum,işe yaramaz kadın,sen bu dünyada olmamalısın,pisliğin tekisin diyorum,niye çünki ailenin maddi durumu kötü,niye çünki buğday tenlisin,çünki hastasın
Hayır öyle bişey asla sözkonusu olamaz.asla yapamaz,yapmaz da.hukukçu,kanunları iyi biliyor.ve de o kadar vicdansız değil,oğlunu anneniz bırakmAz+evlenmek istiyor biram öncearada kaynadığı için bir daha söylüyorum: hukuken çocuğunuzu bu durumda alamayabilirsiniz diye düşünüyorum. bir an önce ayaklarınızın üstünde durun, çalışın, bi şey yapın yoksa çocuğunuzu da kaptıracaksınız. bırakın şu zor mu nasıl bu işler yoklamasını da çocuğunuzu düşünmeye başlayın bence.
Yok ama bulamıyorum doğru dürüst bir kadın o yüzden diyorSeninle ilgili daha önce yorum yapmıştım yanlış hatırlamıyorsam. Seninle aynı durumdayım. Ben üniversite mezunuyum, doktora yaptım. Eşim ise üniversite mezunu bile değil. Ben de senin yaşadıklarını yaşadım. Ne yaptımsa olmadı, horlandım, hakarete uğradım, evden kovuldum. Bu yüzden sana daha öncede yazmıştım: TUS sınavını verip işe girsen de bu davranışları devam eder gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam. İçimden söylemek gelmiyor ama genelde eşlerine böyle davranan erkekler eşlerini aldatan tipler. Genelleme doğru olmayabilir, özür dilerim ama ben aldatıldım ve en sonunda da terkedildim.Eşinin böyle bir durumu olabilir mi?
Bundan sonra yapılacak en doğru şey ayrılmak. Ben şuan ayrıyım. Kendini bir süre toplaman için ve boşanmak. Çok zor biliyorum ama zaman herşeyin ilacı. Kendin için eğitimine devam et ve ayaklarının üzerinde dur. Allah yardımcın olsun.
Çok iyi analiz etmişsin cnm aynen öyleeşin senin kişiliğini karekterini yemiş bitirmiş..kendine güveni olmayan bir kadın çıkarmış ortaya..eşinin hakaretleriyle aşağılayıcı davranışlarıyla başedemeyip sende durumu kabullenmişsin..
bugün hiçbir mesleği olmayan kadınlar bile , psikolojik şiddete ''yeter artık '' deyip tasını tarağını toplayıp çekip gidiyor terkediyor evlerini..dünyaya bir kez geliyoruz..bu hayatı yaşarken herşeyiyle dört dörtlük yaşamamız mümkün değil..yeri gelecek acı çekicez yeri gelicek kayıplar yaşıcaz yeri gelicek ağlıcaz yeri gelicek gülücez..falan filan
sen çok düşe düşe dibe vurmuşsun artık..eşinden dolayı..şimdi ise bu standartta yaşamaya çalışıyorsun..halbuki ederin bu değil..kalıbun bu değil..sen tıp okumuş bir insansın..herşeyden önce bir annesin..güçlü olman gerekir ve bir an evvel bulunduğun yerden daha yükseğe tırmanman gerekir..ki bunu başarabilirsin..
eşin olacak insan, okadar sindirmiş seni ve okadar eminki gitmeyeceğinden,terketmeyeceğinden...bunun verdiği güvenle dilediğini yapıyor sana dilediğini söylüyor..bunları yaparken senden çekinmiyor bile..düşünki ne kadar vahim bir durum..
bir an evvel kendini topla..iş hayatına geri dön..ve eşinin her istediğini de yapma..her istediği yapılan erkek doyumsuz olur ve aldıkça daha fazlasını ister...bir bakmışsınki o kazanmış sen bitmişsin..
kendine çeki düzen vermediğin sürece güçlü olmadığın sürece bu adamdan daha çok çekersin..
Hayır öyle bişey asla sözkonusu olamaz.asla yapamaz,yapmaz da.hukukçu,kanunları iyi biliyor.ve de o kadar vicdansız değil,oğlunu anneniz bırakmAz+evlenmek istiyor biram önce
Yok ama bulamıyorum doğru dürüst bir kadın o yüzden diyor
Böyle bir kocanın yanında evladınızın önünde aşağılanarak hakarete uğrayarak
daha ne kadar ayakta kalabilirsiniz.
Sözlerimi yanlış anlamayın
şu an kendinizde güç görmüyor olabilirsiniz ama
siz herşeyden önce annesiniz güçlü olmak ve o adamın hakaretlerine tekrar
maruz kalmamak için sanıyorum boşanmanız çok daha uygun.
Evladınızın gençliğe adım attığı
yıllardadad bu durum böyle devam ederse düşünün o nasıl etkilenir bundan kii
şimdiden bile etkileniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?