Yolun sonundayız artık

arada kaynadığı için bir daha söylüyorum: hukuken çocuğunuzu bu durumda alamayabilirsiniz diye düşünüyorum. bir an önce ayaklarınızın üstünde durun, çalışın, bi şey yapın yoksa çocuğunuzu da kaptıracaksınız. bırakın şu zor mu nasıl bu işler yoklamasını da çocuğunuzu düşünmeye başlayın bence.

Evet boşanmak çok zor niye çocuk oldugu icin zor ben ikicocukla boşandım hayatımda yaptıgım en dogru şeydi ama çocuklarımla yaşayamdım buda yaptğım en yanlış şeydi ozaman öyle gerekti olamadık birlikte neyse yanında bir ailen varsa eger cik git gülüm bazen gururlu olmalı insan eger cocugunla berabe yaşama imkanı varsa hiç düşünme herşeye alışıyor insan allah yardımcın olsun

arkadaşım Allah aşkına yapma ya eşin sana psikolojik şiddet uygulamış çok da başarılı olmuş maalesef, ondan boşanmak kurtuluş fırsatı senin için
önceki yorumlardan eski konuna bakmak istedim, sen bi de tıp doktoruymuşsun, aç diplomana bak, sen hiçbir işe yaramasan öyle meşakkatli bir okulu okuyabilir miydin...
kendine ve çocuğuna bakmak, çalışmak belki ilk etapta zor gelecektir ama mutlaka kendine olan saygını tekrar kazandıracaktır...hiç korkma,
bu hayata bir kez geliyoruz, böyle vicdansızın birine harcamaya değmeyecek kadar kıymetli hem de

Evet boşanmak çok zor niye çocuk oldugu icin zor ben ikicocukla boşandım hayatımda yaptıgım en dogru şeydi ama çocuklarımla yaşayamdım buda yaptğım en yanlış şeydi ozaman öyle gerekti olamadık birlikte neyse yanında bir ailen varsa eger cik git gülüm bazen gururlu olmalı insan eger cocugunla berabe yaşama imkanı varsa hiç düşünme herşeye alışıyor insan allah yardımcın olsun

Doktorsun ve ne yapıcam dıyemı soruyosun? Tabıkı bosanıp kendı ısınızı yapacaksınız. Boyle hayat mı olur. Sureklı kucuk dusurucu laflarla omur mu gecer. Calısın bır doktor maası ev gecındırebılecek duzeyde neyı dusunuyosunuz kı?

Bu tip erkekler icin kariyerini bir kenara atan kadinlara aciyorum ...boyle biriyle omur gecmez saygi sevgi kalmamis esinde biran once sen kendi meslegine devam et tabi basarabilirsen heralde ara vermissin ilerlemende zor gibi allah yardimcin olsun hatayi cok basta yapmissin

eşin senin kişiliğini karekterini yemiş bitirmiş..kendine güveni olmayan bir kadın çıkarmış ortaya..eşinin hakaretleriyle aşağılayıcı davranışlarıyla başedemeyip sende durumu kabullenmişsin..

bugün hiçbir mesleği olmayan kadınlar bile , psikolojik şiddete ''yeter artık '' deyip tasını tarağını toplayıp çekip gidiyor terkediyor evlerini..dünyaya bir kez geliyoruz..bu hayatı yaşarken herşeyiyle dört dörtlük yaşamamız mümkün değil..yeri gelecek acı çekicez yeri gelicek kayıplar yaşıcaz yeri gelicek ağlıcaz yeri gelicek gülücez..falan filan

sen çok düşe düşe dibe vurmuşsun artık..eşinden dolayı..şimdi ise bu standartta yaşamaya çalışıyorsun..halbuki ederin bu değil..kalıbun bu değil..sen tıp okumuş bir insansın..herşeyden önce bir annesin..güçlü olman gerekir ve bir an evvel bulunduğun yerden daha yükseğe tırmanman gerekir..ki bunu başarabilirsin..

eşin olacak insan, okadar sindirmiş seni ve okadar eminki gitmeyeceğinden,terketmeyeceğinden...bunun verdiği güvenle dilediğini yapıyor sana dilediğini söylüyor..bunları yaparken senden çekinmiyor bile..düşünki ne kadar vahim bir durum..

bir an evvel kendini topla..iş hayatına geri dön..ve eşinin her istediğini de yapma..her istediği yapılan erkek doyumsuz olur ve aldıkça daha fazlasını ister...bir bakmışsınki o kazanmış sen bitmişsin..

kendine çeki düzen vermediğin sürece güçlü olmadığın sürece bu adamdan daha çok çekersin..

Son düzenleme:
Seninle ilgili daha önce yorum yapmıştım yanlış hatırlamıyorsam. Seninle aynı durumdayım. Ben üniversite mezunuyum, doktora yaptım. Eşim ise üniversite mezunu bile değil. Ben de senin yaşadıklarını yaşadım. Ne yaptımsa olmadı, horlandım, hakarete uğradım, evden kovuldum. Bu yüzden sana daha öncede yazmıştım: TUS sınavını verip işe girsen de bu davranışları devam eder gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam. İçimden söylemek gelmiyor ama genelde eşlerine böyle davranan erkekler eşlerini aldatan tipler. Genelleme doğru olmayabilir, özür dilerim ama ben aldatıldım ve en sonunda da terkedildim.Eşinin böyle bir durumu olabilir mi?

Bundan sonra yapılacak en doğru şey ayrılmak. Ben şuan ayrıyım. Kendini bir süre toplaman için ve boşanmak. Çok zor biliyorum ama zaman herşeyin ilacı. Kendin için eğitimine devam et ve ayaklarının üzerinde dur. Allah yardımcın olsun.

Tusume arkadasim cocuklarini almadinmi ?

Hayır öyle bişey asla sözkonusu olamaz.asla yapamaz,yapmaz da.hukukçu,kanunları iyi biliyor.ve de o kadar vicdansız değil,oğlunu anneniz bırakmAz+evlenmek istiyor biram önce
Yok ama bulamıyorum doğru dürüst bir kadın o yüzden diyor

Çok iyi analiz etmişsin cnm aynen öyle

Ben de bunu anlamam, çocuğunun anasına nasıl defol git denir, bu nasıl erkekliktir.
Ben de önce kovuldum, baktı ben gitmiyorum o terketti.
Teninin rengi falan bahane. Seni öyle pıstırmış, öyle ezmiş ki baksana kendine hiç güvenin kalmamış.
O neymiş ki? Ne sanıyor ki kendini? Bulunmaz hint kumaşı mı?
Kusura bakma, kendi olaylarımı yaşıyorum bir taraftan da.
Neden seni bu kadar ezmesine izin verdin?
Yapma, bırak davayı o açsın ki sana tazminat ödemek zorunda kalsın. Sen açarsan tazminat alamazsın.
Ayrıca evi terk edersen gittiğin için suçlu konumu düşersin. Evi terk eden suçlu. seni kovarsa polis çağır.

arkadasım doktormussun yazık gunah ya o kadar okumussunda meslegınıde yapmıyosun bence bıran once meslegıne don para kazandıkca esının karsısında daha guclu olacaksın.

Allah yardımcın olsun arkadaşım kişiliğine saldırıp senin özgüvenini sarsan biriyle yaşamaya bence de devam etmemelisin.Kendi kompleksini sana hakaret yoluyla bastırmaya çalışıyor anladığım kadarıyla.Hele çocuğun önünde o şekilde davranması çoook yanlış.Kendine güven ve bir şeyler düzelmiyorsa kendine yeni bir yol çiz.Tabi ki yolun güllerle dolu olmayacak ama zaman her şeyin ilacı

Eşinin mesleğini merak ettim?

Nedense kadınların eğitimi arttıkça bir özgüvensizlik durumu hakim oluyor. (kendimde dahil)

Riskleri aşırı analiz etmekten mi, detaycılıktan mı bilmiyorum.

ayrıca kaç yaşındasın? Karamsarsın, çok mu yaşlı görüyorsun kendini?

Hiç arkadaşın, dostun yok mu?

belki evlerini açarlar bir çare ararsın.

Bu arada sonanda bugün senin bir kaç yazını okudum.
içim cız etti. Profiline baktım. Konu açmamışsın.
Yazdıklarına bakınca çok acılar yaşadığını gördüm.
keşke konu açsan. Pek çok kadına ışık olur.

Bu sözleri duydunuz ve hala beraber yaşamaya devam mı ediyorsunuz? Bravo! Yazık ama size değil o çocuğa bunları duya duya psikolojisi ne hale gelecek? Size ilerde aynı babasının davrandığı gibi davranacak ve sizi gurursuzlukla suçlayacak. İstediğiniz bu mu? O zaman oğlunuza anti-mite çarşaflarda yatman için katlandım dersiniz artık.

Gerekirse çocuğumu paçavrada yatırırım da ruhunda büyük yaralar açılmasın.

Bir çocuğun ihtiyacı olan kendinden utandığı değil, dimdik arkasında durabilen bir annedir. Malesef ki herkes o kadar şanslı değil.

kesinlikle aklımdan geçen sözler...bence de çocuğunuzu önemsiyorsanız onun daha sağlıklı bir ortamda yetişmesini sağlayın en azından şuan ki ortamdan daha uygun

önceki konularınızı okudum eşiniz herkez tarafından çok sevilen güvenilir biriymiş etrafına karşı mükemmel öyle anlatmışsınız aaba size neden böyle davranıyor ikinizsde okumuş insanlarsınız oturun güzelce konuşun neden böyle sizde. bide anladığım kadarıyla siz ona karşı çok sakinsiniz eğer biraz sesiniz çıkarıp onun size davrandığı gibi davranırsanız bence biraz saygılı olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…