günaydın canlarımm önce kendimle alaklı yazayım kızlar ben oldukça iyiyim yaşam bir şeklde iyisyle kötüsyle devam ediyor benimle alaklı olan dünya iyisi bir bey var bense henüz karar vermiş değilim hem benden bebek isteyen hemde benim çalışmmaı istemeyn biri yani her konuda hoş biri aklım karışık henüz karar vermedim biraz zamna ihtiycım var oda umarım bu dururumu olgunlukla karşılar aslında karşılıyorda bakalım benim duygu ve düşüncelerişm tam oturunca cevabımı vereceğimkızlar oldukçada saygılı biri ve 9 yaşında dünya tatlısı bir oğlu var bakalım artık bende annelk hevesi eskisi gibi yok yani artık kriz mıriz yok .)))))))))))))))))))))
şimdii
geçen mısara geldi bir bayana arakadşıyla çok güzelleşmeiş çok tatalı olmuş hepinize selamı var zaten mısar çok donanımlı bir hatundu eee bebekten dolayı ara arar pskopata bağlamnmış amannn hepimiz bağlanmıyormuyuz şükürki atlatmış .))
kumsalım meleğim çok eskilerden sen kaldınn rabimm sana nasip etsin inşallhhhh sende hamile kalınca ben çok ağlarım belanyın ki malum süpriz oldu şükür güzelde oldu
masalımmmmmmmmmmmmmmm nasılsın meleğim lütfen korkularını yen
nazenir cnımm ne var ne yokk tatilerdesin ye iç keyfini çıkartt bebeğimm
nuran0006 nerelerdesin meleğimm keyf,in nasıl yine ağlma akrizleri yaşıyormusun

(
ahsenn melekerini büyütüyorsunn rabbim kolalık versin canım evet artık topic sesizleşti uğrayan pek olmuyor canları sağolsun gelene biz buralardayız bu arada fatoyla msn facden görüşüyoruz
yeter sen nasılssın canım topiclerin gülüüü eşin iyiidr artık sende m bebek çalışmalarına başal :)))
hayatttttttttttttttttt canımmmmmmmmmmmmmmmmmm aşılaman hayırlı olsun inşallhh poztif haberini alırız gülüm bunu o kadar çok istiyorum kii sen çok güzel anne olacaksın özledim seniii
kızlar bütün kızları özledim ama topiğe uğrayanlara cevap yazdım hepinizi seviyorum ben sık sık giremesemde burda olucam canlarımm
zeytinn meleğimm o güzel oğlunun cin biberini ye benim yerime teftişlerin umarım başarılı geçmiştir