günaydın kızlr nasılsınız
hayatcım canım hayırlı uğurlu olsun rabbim gçnlüne göre versin inşalalh çok güzel sonuçlar alırsın
bende gün sayıyorum adetim gelince bene başlıcam aşılama tedavisine hakkımızda hayırlı olsun inşallah
allahın nerde isteyen varsa herkese hayırlı evlatlar nasip etsin sonuç ne zaman belli olucak şimdik
serpilim canım benim rabbim herşeyi gönlüne göre versin hakkında hayırlısı olsun bitanem
inşalalh çok ama çok mutlu olursun
ahh serpilim sorma bi ben kaldım herkes bebişlerini büyütüyor rabbim inşalalh banada nasip eder bebeğimi
yetercim canım hayırlsı olsun bu işler belli olmaz canım biliyorsun bir anda herşey değişir rabbim hayırlısıyla emeklerinin karşılığını versin inşallah nurtopu gibi hayırlı sağlıklı evlatların olur canım![]()
kumsalcım seni iyi anlıyorum meleğim evet kızlar bebklerini büyütüyorlar sen ve gizem 79 kaldınız rabbim o günleride göstercek ben buna inanıyorum görüyorsun kumsalım rabbim diledimi ol dedimi oluyor işte inşalalhh senin o güzel haberini duyarım kızların her hamilelğinde aklıma geliyorsun buna inan canım