hayatkavuniçi canım kk ve msn eskiisi kadar bana cazip felmiyor nedense sırf sizlerden haber alabilmek için giriyorumm canım anatlyada herşey güzel yaşamımda şükür güzell işlerimde herhangi bir sıkıntı yok kısmetimde açık isteyenler çok canım ama ben nedense şuan ne erkelri kaldırabilecek boyutta değilim şuan oldukça rahatım aialme ve arkadşlrıma zaman ayırabiliyorum çok güzel zaman geçiyor benden havadisler bukafar hayatcımm
slm tatlımmmmmmmmmmmmm ne yapıcaz bilmiyorum kii msn fazla kulanmıyorumm hoşuma gitmiyor canımm ama senin için sık sık girreim bebğimm aklım sende gizem 79 da yeterde kumsalda ve mazemirde diğer kızlarrın haytları yolunda onlar için kaygım yok :))) artık benim için 4 veya 5 kişi önemlii yani bu saydıklarım daha bir önem haiz ediyor :)) inşlahhh sağlıklı hamillekler rabbim nasip eder
haaa diğer hanımlar alınmasın şükür hepsi bu zorlu etapta başarılı oldular onlar adına mutluyum ...
canım canım canım canım.......sen iyi ol da,erkeği merkeği canın isterse olur......hayatını yaşamaya bak....önemli olan, hayatı üstüne yük bindirmeden yaşayacağın birileriyle paylaşmak...anne olur, kardeş olur,arkadaş ,sevgili,koca,farketmez..önemli olan seni mutlu etmeli,sırtında kambur değil,sırtındaki kamburu alan kişi olmalı.....
canım benim,dedğin gibi,herkes erdi muradına allahın izniyle,vardır bizim de bi zamanımız,hayırlısı diyorum...gizem79u görmüyorum hiçbiyerde,kumsal aşılama yaptırmıştı,haber alamadım,nazemiri arasıra görüyorum....tırmalıyoruz işte.....iş güç yeniyıl....
nihalkpr den haberim yok,sanki o da hamileymiş gibi geliyor....fatoş doğurdu zaten,konuştum onunla...cimcime doğurdu,blue doğurdu,nihalla doğurdu,tuba da hamileymiş,sonra zeytin,nuray hamile....ne güzel,kendimizi avutuyoruz güzel haberlerle.........
sen de bu bekarlık işini çoookkkkkk uzatma.....hayatkavuniçi sözü dinle..........
çok öpüyorum seni.....
ses vermeyi,ses almayı sakın unutma.....bekliyorum canım.......