Yolunacak Kaz...:((((

ayyy ben sırf bu yüzden 2 yıldır gittiğim kuaförü değiştirdi. Her gidişimde sattığı ürünü anlatıp alsan iyi olur deyip duruyodu. Bende çok güvenmediğim için ürüne bahaneler uydurup almıyodum. Baktım bu baya bozuk atmaya başladı,bende her seferinde bahaneler uydurmaktan sıkıldım amaaan gitmiyorum bi daha oraya dedim ve değiştirdim kuaförümü. Gerçekten sinir bozucu bi durum oluyo. Ne üstelerler anlamam yani.Alan alır almayan almaz.

allah allah ben böyle bir şeyle hiç karşılaşmadım ve en kötü ihtimal 2 haftada bir kuaföre giderim bulunduğum yerde 4 tane kuaför var ve ben hepsine gidiyorum hiçbiri bana birşey önermiyor hatta ben bazen soruyorum saçlarıma badem yağımı zeytinyağımı iyi gelir diye ve onlar bana bak böyle bir ürün var al kullan demiyorlarCADIARZU

Ne kadar şanslısın papatya , anlatamam.... Sakın değiştirme kuaförünü hatta nerede olduğunu söyle ben de oraya gideyim ... yerimseniben

canım sadece ürün satmaya çalışsalar keşke. beni sürekli "saçların sarıyken daha güzeldiiiii" diye kandırmaya çalışıp, bana hiç yakışmadığı halde saçlarımı tekrar sarı yapmak için ikna etmeye çalışıyolar sürekli. çünkü sarı saç eşittir sürekli gelen dip boyası. o da eşittir paraaaa. bunu yapan da gayet lüks, birinci sınıf yerler.

Aynen , lüks yerlerde daha ısrarcılar çünkü buraya geldiğine göre bunun parası var e eşşek değil ya bu ürünleride alır diyorlar....

Benim gittiğimde bulunduğum yerin lüks bir semtindeydi :(((

Benimde aynen seninki gibi başıma geldi ben 23 yaşıma kadar saçıma hiç bir işlem yaptırmadım boyama anlamında yani sadece kestirmeye giderdim birde diğer rutin işler işte..Kuaför her seferinde ya sana röfle ne yakışır der dururdu ben de cesaret edemediğim için yaptırmamıştım.. Sonunda o kazandı ..ve yaptırdım.. Sıkıldım tabi bir süre sonra kuaföre sordum eski halime dönebilir miyim ne kadar zaman alır diye bana ballandıra ballandıra röfleyi anlatan hatun.. A kesinlikle dön sana çok yakışır demeye başladı

delikafadulden

ayyy ben sırf bu yüzden 2 yıldır gittiğim kuaförü değiştirdi. Her gidişimde sattığı ürünü anlatıp alsan iyi olur deyip duruyodu. Bende çok güvenmediğim için ürüne bahaneler uydurup almıyodum. Baktım bu baya bozuk atmaya başladı,bende her seferinde bahaneler uydurmaktan sıkıldım amaaan gitmiyorum bi daha oraya dedim ve değiştirdim kuaförümü. Gerçekten sinir bozucu bi durum oluyo. Ne üstelerler anlamam yani.Alan alır almayan almaz.

Evet...Bende bu kadar ısrarcı olmalarına anlam veremiyorum..Tamam güzel önerin bakarız , inceleriz , ihtiyaç duyuyorsak da zaten alırız... Bu kadar ısrar zaten alacak olduğumuz zaman bile almamamıza neden oluyor...

Bazi kuaförler gercektende sanki kuaför degil pazarlamaci gibi...sacinla basinla ugrasacagina ürünü sana satmak pesinde..:delphin:

Birkac defa bende rastladim böylesine kibarca istemiyorum dedim oldu bitti....ama biri vardiki resmen kavga edecektim artik...

Saclarim yeni kesilmis olmasina ragmen....ay cok kirik var sacinda, yok efendim cok kuru saclarin, cok bakimsiz vs. vs....bak su sac kremi cok güzel, buda sampuani set olarak al, cimrilik yapma falan filan....ürünü satacak ya...:kızgın:

Kuafördemiyim Pazarlamacidami ...isini yap arkadasim..almiyorum ürün mürün dedim...birdahada ayak basmadim o dükkana....:kahve:

Bazen biraz terslemek gerekiyor bunlari...

bende sık sık kuaföre giderim
hiç karşılaşmadım şuana kadar butür şeylerle
ay bende sinir olurum böyle şeylere
yok istemiyorum de okadar

ben küçük bir kuaföre gidiyorum, böyle bişey başıma gelmedi şimdilik..

O ürünlerin çoğunun fiyatı ciddi anlamda pahalı ve onu size satarlarsa yaptıkları saçtan çok o üründen kar ediyorlar.
Ben senelerdir aynı kuaföre gitmeme rağmen,her gittiğimde banada söylüyorlar
Bunda ters birşey görmüyorum ben,sonuçta para kazanmaya çalışıyor insanlar.
Uygun bir dille almayacağınızı söylerseniz,zorla satacak halleri yok.
Banada saçın yıpranmış mutlaka kullanmalısın tezgahlarını yapıyorlar ama,seviyorum ben yıpranmış saçı diyorumkaydirigubbakcemile3
Fazla söze gerek yok,almayacağınız birşeyi kimse zorla satamaz size

O ürünlerin çoğunun fiyatı ciddi anlamda pahalı ve onu size satarlarsa yaptıkları saçtan çok o üründen kar ediyorlar.
Ben senelerdir aynı kuaföre gitmeme rağmen,her gittiğimde banada söylüyorlar
Bunda ters birşey görmüyorum ben,sonuçta para kazanmaya çalışıyor insanlar.
Uygun bir dille almayacağınızı söylerseniz,zorla satacak halleri yok.
Banada saçın yıpranmış mutlaka kullanmalısın tezgahlarını yapıyorlar ama,seviyorum ben yıpranmış saçı diyorumkaydirigubbakcemile3
Fazla söze gerek yok,almayacağınız birşeyi kimse zorla satamaz size

iyi de cnm onlar da öyle bi konuşuyo ki o ürünleri almazsan kendini dünyanın en çirkin kızıymışsın gibi hissettiriyolar. :)

ben bu durumla hiç karşılaşmadım . ama 5 yıldrı aynı kuaföre giderim çokta memnunumdur . hatta bana davranış şekilleriyle benide kesemide gözettiklerini düşünürüm .

Ama sanırım gerçekten sinir bozucu olurdu sürekli bunla karşı karşıya gelmek

aynı şekilde bende çok karşılaşıyorum. 4 yıl önce bende aldım 45 ama sana eski fiyattan verelim dediler 35 e almıştm.mavi bir karışım banyodan sonra saça sıkılıyo ve durulanmıyor. saçlarım uzun olduğu için taranmayı kolaylaştırıyordu. ve 4 yıl sonra fiyatı 13-15lira. inanamadım ve çok pis kazık yediğime bir kez daha kanaat getirdim..

Bende surekli kuaför değiştiririm her iki ayda bir başka bi kuaför. hala bulamadım. bi arkadasın saçını cok begendim ve onun kuaförune gidicem bu sefer bakalım nolcak.. ama ürünleri kuaförler satmaya calısıyor gercekten cok fazlaa paraya.. Hatta ben saçımı yaptırdıktan sonra istedigim gibi inatla yapmamasına ragmen kasaya gittiğimde şok olmuştum kasaya gelince beni inanılmaz kazıkladı iyide dedim sen bu kadar para dememiştin ilk geldiğimde konuştugumda. adam öyle bi değişti ki şok oldum. verdim lanet olsun dedim. Noldu ki hep ona gittiğimde daha cok kazanacaktı şimdi ise bi kere kazandı kuaförleri hiç sevmiyorum kızlar ben ama mecbur gidiyorum çok açık renk oldugu için saçım kendim beceremiyorum. ama inanız hiç sevmiyorum kuaförlerin bu sömürme politikalarını

ah canım ya...
herkes bu durumdan muzdarıp...degılım dıyen yalan soyler...
malı oyle bı ovuyolar ınsanı oyle bı muhabbete sokuyolarkı....
bı bakmıssın farkında olmadan bı ıkı tane alıp cıkmıssın...
anam ınsan kuafore degılde bı pazarlamacıya gıttıgını sanıyoo...
bıde oyle bı durumda bırakıyolarkı ıster ıstemez gaza gelıp almaya baslıyosun farketmeden
....

bi de bu kuaförlerde başka kuaförde yapılan saç kestirme boyama kaş alma vs gibi işlemleri beğenmeme hastalığı var galiba :1ninca:laelaelaelaelae

tutturabildiklerini kaziklamak icin basvurduklari genel bir yöntem bu

uyaniksan kanmazsin ama uyanik degilsen on cesit seyi birden satmaya kalkarlar

benimde başıma geliyor tabi gelmedi değil vereliniortak
ben fiyatını soruyorum ve çok pahalı olduğunu söylüyorum o kadar.
evdede çok ürünlerim var diyorum .
bir dahada konuşmuyorlar.kaydirigubbakcemile3

Back
X