Yolunda gitmeyen durumlar

Sizde aynı onun gibi davranın bakalım tepki verecek mi? Çok sinir bozucu bence. Düğün ertelenebilir neden ertelenmesin ki. Etrafa başka bir bahane söylenir.

evlenmek istemeyince boyle oluyor...geri donusu olmayan sıkıcı bi yola girdiklerini dusunuyorlar...
sehpa vs yapması da kendini ikna cabaları sadece...
nikah masasında da bırakabilir boylesi veya 1 gun once vazgecebilir
o yuzden yuzyuze net konusun
istemiyorsan zorla değil anlarım falan deyin son bikez daha...
o zaman net cevabı alırsınız
Haftasonu konuşacağım durumu yüzyüze herşeyi açık açık. Sonra düğünü ertelemek istediğimi söyleyeceğim.

Sizde aynı onun gibi davranın bakalım tepki verecek mi? Çok sinir bozucu bence. Düğün ertelenebilir neden ertelenmesin ki. Etrafa başka bir bahane söylenir.
Şuan tam da onun gibi davranıyorum. Belki daha sinir bozucu şekilde. İlgisiz ve tepkisizim.Ben olsam onun yerinde fazlasıyla sinir olurdum bu duruma.

Aslında rol de yapmıyorum. Gerçekten hevesim kaçtı, içimde istek ve heyecan kalmadı.

Nişanlılık dönemi iki tarafında çok hevesli heyecanlı olduğu, hazırlıkları seve seve yaptığı bir dönem olmalı. Bu şekilde evlenirsen çok mutsuz olursun, sana yazık olur. Bence sen zaten şu anda bu durumu ciddi ciddi sorguluyorsun. Herşeyin farkındasın. Çok gençsin kendini bu hayata mahkum etme, yazıkk.

Nişanlılık dönemi iki tarafında çok hevesli heyecanlı olduğu, hazırlıkları seve seve yaptığı bir dönem olmalı. Bu şekilde evlenirsen çok mutsuz olursun, sana yazık olur. Bence sen zaten şu anda bu durumu ciddi ciddi sorguluyorsun. Herşeyin farkındasın. Çok gençsin kendini bu hayata mahkum etme, yazıkk.
Hafta sonunu beklemesem mi acaba gidip konuşsam mı? Araç ile 45 dakika uzaklıkta. Sinirlerimi bozuyor gerçekten herşey çok yolundaymış gibi evde yaptığı düZenlemeleri yolluyor bana

Hafta sonunu beklemesem mi acaba gidip konuşsam mı? Araç ile 45 dakika uzaklıkta. Sinirlerimi bozuyor gerçekten herşey çok yolundaymış gibi evde yaptığı düZenlemeleri yolluyor bana

bence bekleme.düğüne de az kalmış. mutlaka sorunlar çözülmeli.

Az önce telefon ile konuştuk. İyi olduğunu Hafta sonuna kadar daha iyi olacağını söyledi. "Teşekkür ederim iki gündür sen de bu konuda anlayış gösteriyorsun."dedi.

Ben de; şuanda sağlıklı kararlar alamadığını benim de hevesimin heyecanımın kalmadığını bu durumun beni de depresyona sürükleyeceğini söyledim.

"Olay seninle alakalı değil herşey üst üste ters gitti.Eğer ben seni, bu evliliği istemeseydim vallahi de billahi de söylerdim istemediğimi. Sen ayrılalım dediğinde elime fırsat geçmiş olurdu ayrılırdım. Birden tamamen iyi olamam ama zamanla daha iyi olacağım." dedi.

Konuşma yarım kaldı aslında, gitmesi gerekti.

Az önce telefon ile konuştuk. İyi olduğunu Hafta sonuna kadar daha iyi olacağını söyledi. "Teşekkür ederim iki gündür sen de bu konuda anlayış gösteriyorsun."dedi.

Ben de; şuanda sağlıklı kararlar alamadığını benim de hevesimin heyecanımın kalmadığını bu durumun beni de depresyona sürükleyeceğini söyledim.

"Olay seninle alakalı değil herşey üst üste ters gitti.Eğer ben seni, bu evliliği istemeseydim vallahi de billahi de söylerdim istemediğimi. Sen ayrılalım dediğinde elime fırsat geçmiş olurdu ayrılırdım. Birden tamamen iyi olamam ama zamanla daha iyi olacağım." dedi.

Konuşma yarım kaldı aslında, gitmesi gerekti.

Hafta sonu yüz yüze tekrar konuşun mutlaka. Yani çok ilginç bi durum gerçekten

Düğünü ertelemeyi kabul etmiyor. Bu iş uzarsa sarpa sarar diyor. Zaman istedim biraz sabretsen eskisi gibi olurum diyor. Oysa ki Zaman kalmadı... Düğüne kadar düzelirim. Hatta evlilik bana iyi gelir diyor.

Sanki ben terapi merkeziyim. Sanki ben onun bu bunalımlı haline katlanmak zorundayım.

Karmakarışığım... Askıdayım... Ve iplerin çoğu boynuma dolanmış da, boğuyor gibi...

Bence evliliğe hazırlık dönemi çok kötü bir dönem. Ben de evlilik hazırlıkları yaparken inanılmaz sıkıldım sadece ev için alınacakları, yapilacaklari ve düğünü konuşuyorduk ve başka bir paylaşımimiz yoktu. Heyecan duymuyorum o çeyiz setlerini dönüp bakmak bile istemiyordum. Yapılacak işler yüzünden ise de konsantre olamiyordum. Zaten eşim de çok titiz biri olduğu için bu konuda hep tartışıyoruz. Çok şükür o günler geride kaldı evlenince. Yani nisanliniz da bu durumda olabilir bana tuhaf gelmedi. Evlenip bir düzen kurunca düzelir diye düşünüyorum. Tabi aranızda başka sorunlar yoksa...

Bence evliliğe hazırlık dönemi çok kötü bir dönem. Ben de evlilik hazırlıkları yaparken inanılmaz sıkıldım sadece ev için alınacakları, yapilacaklari ve düğünü konuşuyorduk ve başka bir paylaşımimiz yoktu. Heyecan duymuyorum o çeyiz setlerini dönüp bakmak bile istemiyordum. Yapılacak işler yüzünden ise de konsantre olamiyordum. Zaten eşim de çok titiz biri olduğu için bu konuda hep tartışıyoruz. Çok şükür o günler geride kaldı evlenince. Yani nisanliniz da bu durumda olabilir bana tuhaf gelmedi. Evlenip bir düzen kurunca düzelir diye düşünüyorum. Tabi aranızda başka sorunlar yoksa...
Gözle görülür başka bir sorun yok. Onun depresyonda ve ilgisiz oluşu temel sorun. Evlenince düzelir mi kestiremiyorum.
Bile bile lades demeli miyim bilmiyorum.
Bitirsem pişman olur muyum diyorum. Evet olurum şu aşamaya gelinmiş onca hazırlık yapılmış.
Bu monotonlukla ne kadar Mutlu olurum bilmiyorum...

Mutlu olup olmayacağını sizin hissediyor olmanız gerekir. Daha önceden hiç sorun yokken bu evlilik hazirliklarinda bir monotonluk yasadiysaniz bu olağanüstü durum ortadan kalkınca aranız düzelir bence.Ayy ben şu an o günleri düşünmek bile istemiyorum düğünüm de bile mutlu olmamıştım. Bu tarz hazırlıklar törenler falan bazı insanlar için tam bir mutsuzluk kaynağı maalesef. ..kronik bir sorununuz yoksa bu durum bitince eski haline döner diye düşünüyorum. ...tabi bu benim düşüncem. Sorumluluk duygusu fazla olan bir kadın olarak ben bile o dönem hayattan bezmistim ki bir erkek için bu işler tam bir külfet. ..

Back
X