Yolunda Gitmeyen Evlilik

Gbyildiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
34
4
36
32
merhaba arkadaslar ben 5 yıllık evliyim ve 2 kızım var eşimle görücü usulü tanısarak evlendik eşim ilk tanıstıgımızdan beri ben cok üzülsemde hiçbir zaman bana cok yakın olmuyor beni çok sevmesni sebepsiz gelip sarılmasını öpmesini istiyorum ama o hep aramıza mesafe koyuyor benimle paylaşması gerektiği bir mutluluk var diyelim birşey alms annesine videolarını atıyor ben annesinden görüyorum keske banada atsaydın diyorum zamanım mı var ne dırdırcı birisin deyip günlerce küs kalıyor sebepsiz bir neden bulup büyütüyor cok üzülüyorum baska biride oldugunu düşünmüyorum sizce bana neden böyle davranıyor ben tabiki yoruldukca ona isyan ediyorum ama onun artk beni farketmesni istiyorum

Sizi sevmedigi için olabilir mi ? ( sizi üzmek istemezdim )

Ayrıca başka birisi olmadigindan bu kadar nasil eminsiniz ?

En baştan beri böyleyse ya adamın huyu böyledir ya size ısınamamıştır, sevmiyordur. Üzgünüm ama başka açıklamaıs yok.
Bilemiyorum bana hiç beni sevdiğini söylemedi neden söylemiyorsun diyorum ben söyleyemem yapım böyle diyor sevmesem evlenmezdim diyor ama sevdiğini hissettiğim en ufk birsey yapmıyor

Ben onun davrandığı gibi davrandıgımda hiç umursamıyor kopuk 2 kişi oluyoruz daha cok üzülüyorum öyle olunca
Valla süslenir püslenir , işten sonra arkadaşlarımla dışarya çıkardım , 1 değil iki değil 3.sünde herifin aklı bende kalır. Ee napçan canım , sen kovalayım o hep kaçıcak mı , ben böyleyim demesi kolayına geliyor , bırak ödün verme kendinden sen kendini geri çek , bence tek taraflı bişeyler yapmak daha yıpratıcı. Yapmamda beklememde neye varıcak sonu seyrederdim

Valla süslenir püslenir , işten sonra arkadaşlarımla dışarya çıkardım , 1 değil iki değil 3.sünde herifin aklı bende kalır. Ee napçan canım , sen kovalayım o hep kaçıcak mı , ben böyleyim demesi kolayına geliyor , bırak ödün verme kendinden sen kendini geri çek , bence tek taraflı bişeyler yapmak daha yıpratıcı. Yapmamda beklememde neye varıcak sonu seyrederdim
Birde böyle deneyeyim tesekkür ederim

sende aynısını ona yap hissiz kütük ya agzina vurucan kürekle gorucek gununu sende oyle yap madem birşey al annene al bakalim ne yapicak

sende aynısını ona yap hissiz kütük ya agzina vurucan kürekle gorucek gununu sende oyle yap madem birşey al annene al bakalim ne yapicak
Ben eşimi hiç anlamıyorum bazen benim yanımda gibi duruyo aman beni seviyor eşim diyorum bir bakıyorum sanki hala annesnn babasnn evinde bir birey ben öğretmenim 2 kızım küçük oldgu için calısamıyorm eşimin ailesi ise cok zengin her durumda iş paraya geliyor sanki ben onun sırtında yükmüşüm gibi davranıyor babası ev alıyor kosa kosa onlarla mutlulugunu yasıyor bize gelincede aman sanki bana mo aldı diye ne sevincem diyor onlar her ne yaparsa yapsın lafını bile etmiyor cok zorda kalsakta ben neden beni sevmiyor gibi davranıyorsun dersem yanımda yatmıyor anlam veremiyorum ben cocklarm yokken özel ders veriyordum smdi sanki kocamın ensesine yapısmıs bir kene durumındayım

Zaten hiç başka biri olduğunu düşünmezsiniz ama olur...

Çok üzülüyorum böyle lanet adamlara değer verildiği için. 2 tane de evladınız var

Hiç seni seviyorum dememesi çok üzücü ya. Bana da gönlünde yeterince yoksunuz gibi geldi. Böyle yaşamak ona da zor olmalı. Bence üzerine gitmeyin kendi halinizde takılın bi iki hafta illaki farkeder.

Sizi sevmiyor maalesef.
İnsan iyisini kötüsünü sevdiği ile paylaşır.
Çözüm için bir şey sunamam. Tek bildiğim; zorla güzellik olmaz.
Her zaman temkinli olun. Bir gün birine aşık olursa sizi tanımaz.

Back
X