Yolunda Gitmeyen Evlilik

merhaba arkadaslar ben 5 yıllık evliyim ve 2 kızım var eşimle görücü usulü tanısarak evlendik eşim ilk tanıstıgımızdan beri ben cok üzülsemde hiçbir zaman bana cok yakın olmuyor beni çok sevmesni sebepsiz gelip sarılmasını öpmesini istiyorum ama o hep aramıza mesafe koyuyor benimle paylaşması gerektiği bir mutluluk var diyelim birşey alms annesine videolarını atıyor ben annesinden görüyorum keske banada atsaydın diyorum zamanım mı var ne dırdırcı birisin deyip günlerce küs kalıyor sebepsiz bir neden bulup büyütüyor cok üzülüyorum baska biride oldugunu düşünmüyorum sizce bana neden böyle davranıyor ben tabiki yoruldukca ona isyan ediyorum ama onun artk beni farketmesni istiyorum
Esine yüz verme ya simartiyorsun onu keske bana yollasaydin bilmem ne dirdiri vazgec sadece soguk olup adama yüz vermeycen o yokmus gibi bakalim o nasil tepki alacak onu bi görelim ne dersin?

Aile yapısı nasıl, özellikle annesi nasıl sevgisini belli eden biri mi? Ailede cok sevgi görmeyen çocuklar ketum oluyor , esine de ilgi sevgi göstermiyor, sevdiğimi dersem şımarır diye saçma sapan düşünceleri olabilir.

Epey odun bir eşiniz var, siz de ona onun gibi davrandıkça onun umrunda olmaz hatta ekmeğine yağ sürmüş olursunuz. Onun istediği zaten yakasından düşmeniz ve onu rahat bırakmanız. O yüzden onun yapmasını istediğiniz davranışları ona yapmaya çalışın, kavga etmeden ve onu suçlamadan sen diliyle değil de ben diliyle konuşun.
Mesela niye sevdiğini söylemiyorsun derseniz bu onu suçlamak olur ama beni sevdiğini söylemediğin için kendimi kötü hissediyorum sevilmediğimi düşünüyorum gibi konuşun.

Eşiniz evlenmeden önce başka birini sevmiş ve herhangi bir nedenle kavusamamis olabilir mi acaba ? Benim aklıma direk bu geldi açıkçası

Sizin adınıza çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. Çözüm önerim de yok maalesef. Zorla güzellik olmuyor. Bunu evlendikten sonra anlamak çok acı.

Aşk evliliği yapmamışsınız.
Bence eşiniz sadece size değer veriyor ve saygı duyuyor. Size olan bir sevgisi yok.

Back
X