- 25 Aralık 2020
- 6.441
- 23.174
- 298
- 41
valla benim tüm arkadaş çevrem bilir yön duygum olmadığını. çünkü zaten kendim derim baştan benim yön duygum yok diye. beni alma-bırakma konusunu buna göre ayarlarız.Ay valla sebebini çözünce biraz olsun rahatladım. En azından salak değilmişiz.Nasıl ki özel çocuklara karşı anlayışlı oluyorsak onları farklılıklaRıyla seviyorsak bizi de bu farklılığımızla sevmeliler.
Aslında bizler de özel çocukların yetişkin halleriyiz.
Deenniizz eşinin bu konuda sana daha anlayışlı ve destek olması gerekiyor. Belki bu durumu anlatırsan elinde olmadığını destek ve anlayışlı olması gerektiğini bilir. Çünkü bizim için zaten zor ve can sıkıcı. İyice germemesi gerek.
ailem zaten biliyor normal olarak. zaten ailede bir ben böyleyim. annem kuzeydoğu yönünden giden yolla güney batıdan gelen sokağın kaçıncı kavşaktan sonra birleştiğini tek şerit olduğunu anlatabilir. öyle bir insandır. o yüzde nben yer yön işlerine hiç karışmam ailemleyken.
bu gayet olağan bir durum, bazı insanlar böyledir. baştan derim herkesbilince hiç sıkıntım olmadı.
tek sorun tek başınayken kaybolmamak

ama burada "yön duygusu" ile
yüz hafızası
görsel hafıza, görsel zeka
isim hafızası hepsi çorba edilmiş
yön duygusu bir hafıza sorunu değil arkadaşlar. uzamsal zeka sorunu.
isim hafızası ve görsel hafızası çok iyi olan birinin de yön duygusu olmayabilir.