- 31 Aralık 2012
- 6.823
- 758
- 163
- Konu Sahibi melisTurkcan
-
Arkadaşalr aylar sonra şartları çok iyi bir şirkete yönetici asistanı olarak girdim, fakat aslında çalışma zorunluluğum yok maddi açıdan rahatım. ve şirket bana işe başlarken bir süreliğine sadece yönetim kurulu başkanına çay v.s verebilirmsiiniz ofise bir çaycı alana kadar dediler. bende sabretmeden hiçbirşey olmaz diyerekten kabul ettim. gel gelelim ofiste yöneticin misafilerinede çay kahve servisi başladı yönetici yemek yer onlarıda ben dışardan söyleyip hazırlayıp yanına çay koyup falan veriyorum.Düşünsenize işe gelicem diye en şık iş kıyafetlerimi giyiyorum topuklumu giyiyorum o presentabl halde elimde çay taşıyorum hemde ne için? Bu durum grurumu acayip incitti resmen kandırdılar beni başlayalı 3 ay oluyor ne çaycı var ne bişe neymiş efendim ofis yoğun bir ofis değilmiş . benim başvurduğum ve alındıdğım pozisyon yönetici asistanlığı ve görevlerim arasında çaycılık yok dedim. ve istifamı verdim. sizce pişman olur muyum?
Arkadaşalr aylar sonra şartları çok iyi bir şirkete yönetici asistanı olarak girdim, fakat aslında çalışma zorunluluğum yok maddi açıdan rahatım. ve şirket bana işe başlarken bir süreliğine sadece yönetim kurulu başkanına çay v.s verebilirmsiiniz ofise bir çaycı alana kadar dediler. bende sabretmeden hiçbirşey olmaz diyerekten kabul ettim. gel gelelim ofiste yöneticin misafilerinede çay kahve servisi başladı yönetici yemek yer onlarıda ben dışardan söyleyip hazırlayıp yanına çay koyup falan veriyorum.Düşünsenize işe gelicem diye en şık iş kıyafetlerimi giyiyorum topuklumu giyiyorum o presentabl halde elimde çay taşıyorum hemde ne için? Bu durum grurumu acayip incitti resmen kandırdılar beni başlayalı 3 ay oluyor ne çaycı var ne bişe neymiş efendim ofis yoğun bir ofis değilmiş . benim başvurduğum ve alındıdğım pozisyon yönetici asistanlığı ve görevlerim arasında çaycılık yok dedim. ve istifamı verdim. sizce pişman olur muyum?
Bence pişman olmazsın ki ben olsam olmazdım bende zamanında yaptım ön muhasebe olarak çalıştığım zamanlar ben pişman oldummu iş yönünden pişman olduğum zamanlar hiç olmadı her işyerinin beni eğittiğine bana bişeyler kattığına inandım sonuç olarak şuan muhasebe müdürüyüm bazı aşamalardan geçmeden iş öğrenemiyorsun ama bu bahsettiğim aşamalar çay yemek servisi değil tabiki sen iş konusunda kendine güveniyorsan neden pişman olasın yine iş bulursun bir müşteri ile yada bankacı ile konuştun ve ofise geldiğinde aynı zamanda çaycılıkda yaptığın görülünce işinin bi ciddiyeti kalmıyor bence tabiki bana katılmayanlar olabilir ama sonuçta bu benim düşüncem :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?