Yönetici asistanı...

Basın açıklamamı yaptım dün gece. Olayın gizemi kalmadı :confused:
nerdeee :D

ilk hangimiz tanıdık acaba kız :D

arkadaşım kuzeniyle gitmişti görüşmeye :D erkek kuzeniyle korusun diye :D :D evet bilmişsin :D

acaba neden tutunamıyolar napıyo bu kadar. çünkü o tarz sekreterler oluyo illa ki birinin işine gelen bi hayat olur. nasıl bişey ki bulamıyo. valla o niyetle aranmayıp öyle olanlar bile var. demek ki bişeyi çok istersen olmuyomuş :D

Sevgili arkadaşım önceki sayfaları da okudunuz mu bilmem. Firmayı tanıyanlar var. 1 tanesi de benim. Hatta şöyle diyeyim o firmada işe başladım Sadece 2 gün kalıp bıraktım. Üstelik departmanım tamamen farklı olmasına rağmen adamdan rahatsız oldum. Birebir yanında çalışmak korkunç olurdu. Aynen size anlamsız geldiği gibi durum... İnanması güç ama parası var diye her türlü ahlaksızlığı kendine hak görenlerin olduğu bir dünyada yaşıyoruz.
ben de arkadaşım fake atıyo sanmıştım konuyu görünce dedim doğru söylemiş :D

b
İlan da bu arkadaşlar , kısa bir araştırma ile buldum. Niteliklere bak çay demle.

YÖNETİCİNİN SAĞ KOLU OLABİLECEK BAYAN ASİSTAN ARANIYOR

Tatminkar ücretle,ithalat yapan firmamız için;presantabl, yazışma işlemlerini takip edecek ofis ortamında işleri yapacak,

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

• 30 yaşını aşmamış
  • Yurtiçi, yurtdışı (İsviçre,Fransa ve İtalya gibi ülkelere ) hiçbir seyahat engeli bulunmayan.
:işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:
şimdi hatırladım ya beni de yeni mezun olunca gecenin köründe uykudan uyandırdı bi sapık aramıştı telefonumu kariyer sitesinden aldığını söyledi sapık olunca para basıp ilan vermiş şer...z dedim

Hiç profesyonelce gelmedi bana da.
Babanın mesleğinden adama ne?
Nikahına mı alacak?
Direk arayan kişinin o olduğunu nereden biliyorsunuz?
Belki adamın adını kullanıp başkası aradı.
Ben olsam ben de kıllanırdım.
Bu arada bir dönem yönetici asistanlığı yaptım.
Patronum da çok yakışıklı ve çok zengindi.
Değil asılmak bir gram yanlış hareketi olmadı. :KK66:
ne kadar acaba kim dedirten bi patron :D şu tvdeki gencecik patronlardan mı:D

öyle bir espri vardı. mesela ne kadar güzel bi kız diyosun ya onun gibi evirip çevirirler. ne kadar da "vay bee dedirten biri" falan :-)

sen anlatınca acaba kim dedirtti onu dedim :-)

İsmini versem googledan arar bulursun :)
Aynı zamanda aktif siyasetçi.
Bence baya yakışıklıydı.
Ama güzellik ve yakışıklılık kavramı göreceli malum ;)

İsmini versem googledan arar bulursun :)
Aynı zamanda aktif siyasetçi.
Bence baya yakışıklıydı.
Ama güzellik ve yakışıklılık kavramı göreceli malum :KK66:
oooyyşşşşş:spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor:

mesela ben herkesin bayıldığı kıvanç tatlıtuğu aşırı itici buluyorum:rapci: bu mu yakışıklı dencek tipler mikemmel:temizlik:

oooyyşşşşş:spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor::spor:

mesela ben herkesin bayıldığı kıvanç tatlıtuğu aşırı itici buluyorum:rapci: bu mu yakışıklı dencek tipler mikemmel:temizlik:

İşte göreceli kavramlar.
Benim patronum 190 boylarında kumraldı.
Giyimine kuşamına çok önem verirdi.
Ama dediğim gibi yanlış bir hareketini hiç görmedim.
Sağolsun.
Öyle çok zenginim diye herkesi elde edebilirim havalarında değildi.
Bir takımın yöneticisi aynı zamanda.
Çok yönlü yani.:rapci::rapci:

Kesinlikle katılıyorum...
Benim başıma geldi nemalesefki burada şirket adını vermeden hemen kısaca anlatayım 1 yıllık evliydim ve yönetici asistanı olarak iş başvurularında bulundum x şirket insanlaynaklarından arandım görüştüm sizi yöneticimiz aynı zamanda patronumuzla görüştürücez dediler buraya kadar herşey tamam.Neyse iş konusunda konuştuk falan lafı şuraya getirdi direk size bir soru sorucam bana düşünmeden cevap verin lütfen.Hobaaa dedim ne gelicek acaba iş seyehatindeyiz rezervasyon yapıldı ancak yanlışlık olmuş ve tek oda var ayırtılan başka da otel yok civarda neyaparsınız???
:KK57:

Yok artik. Fazla pembe dizi izlemis bu patron bozuntusu.

İşte göreceli kavramlar.
Sağolsun.
allah sen büyüksün yarabbim :deli: bari özelden adını yaz pinoli instagramdan falan bayram edeyim bakıp:halay:

kiralık aşktaki ömer gibi miydi:dondurma:

Ben sizin yerinizde olsam tereddut ederdim acikcasi..1.insan kaynaklari duruyorken neden o ariyor..2.hadi ucak biletinizi aliyor neden arac tahsis ediyor size..dunyanin binbir turlu hali var canim bence dikkatli ol..

İşte göreceli kavramlar.
Sağolsun.

Serdar Bilgili' mi ? :halay:

allah sen büyüksün yarabbim :deli: bari özelden adını yaz pinoli instagramdan falan bayram edeyim bakıp:halay:

kiralık aşktaki ömer gibi miydi:dondurma:

Ömer baby face.
Benim patronun yüz hatları erkeksiydi.
Ayyy aman ya adamın reklamını yapar gibi oldu burda.
Az daha yazarsam deşifre olacak zaten :skandal::KK70::KK70:

Back
X