yönetici sorunu...

ketniss

Herkesin hayatına kimse karışamaz
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
1.143
1.015
333
38
Ben bugün site yöneticisi ile tartıştım baya bir laf tartışmasına girdik neyse o sırada site görevlisi geldi yönetici görevliye kendisinin haklı olup olmadığını sordu görevlide benim haklı oldugum yönünde konuştu yönetici döndü gitti sonra gördümki asansöre site görevlisinin işine son verilmiştir yazıyor. Görevliyi aradım ama ulaşamadım beni haklı bulduğu için sırf o egoist yöneticiye hak vermediği için adam işinden oldu. Buna hakkı var mı ? Sitede yaşayan hiç kimseye sormadan görevlinin işine bir anda pat diye son vermeye hakkı varmı?

Yönetici herkesle kavgalı bende pazartesi ilk iş sitedeki herkesten imza toplayıp yöneticilikten alınmasını istediğimizi bildiricem...

çok uzuldum ya nasıl hesap verecek bu ınsanlar:ssz:

adamı ekmeğinden edecek karakterde bi adamı nasıl yönetici yaparlar!
yönetici dediğin adı üstünde yönetendir,yerle bir eden değil.
öyle kafasına göre işine son veremez,apt.sakinleri atıyorum 10 daire ise,5 kişi o görevliden memnun olduğuna dair imza verirse o adamcağız görevinde kalır.
yöneticide apışıp kalır!
hak var hukuk var nizam var...
kimse egolarını memnun etmek için başkasının üzerine oynayamaz.

seçilirken adama benziyordu ama şimdi site bahçesinde oynayan çocuklara bağırıp onları site dışına, sokağa, arabaların geçtiği sokağa atan bir dengesizin teki olduğu seçildikten sonra ortaya çıktı...

valla nasıl seçtiyseniz ve tepenize çıkardıysanız indirmeside sizin elinizde arkadaşım

Yazik olmus adamcagiza, su Mubarek Ayda yapilan adaletsizlige bak.Pesini birakmayin bence, o yonetici olan basiretsizi gorevinden edip, tekrar haksiz yere isten cikarilani almak lagzim, boylelikle adalet yerini bulur sanirsam.Adamcagiz dogru olani soyledigi icin isten kovulmus sirf sizin yaninizda ooldugu icin.Simdi is size dusuyor.Haksizliklara goz yummayalim...

valla nasıl seçtiyseniz ve tepenize çıkardıysanız indirmeside sizin elinizde arkadaşım

Yazik olmus adamcagiza, su Mubarek Ayda yapilan adaletsizlige bak.Pesini birakmayin bence, o yonetici olan basiretsizi gorevinden edip, tekrar haksiz yere isten cikarilani almak lagzim, boylelikle adalet yerini bulur sanirsam.Adamcagiz dogru olani soyledigi icin isten kovulmus sirf sizin yaninizda ooldugu icin.Simdi is size dusuyor.Haksizliklara goz yummayalim...

Pazartesi ilk işim imza toplayıp bu egoisti yöneticilikden aldırmak ve görevlimizin işinin başında olmasını sağlamak...

siz o işten çıkartılan adama gidin yarın yada bu akşam,yazık insanlar çaresizdir şimdi ne yapıcam ne edicem diye düşünüyorlardır..
şu mübarek günde çaresizce beklemelerine sebep olmayın..elinizden ne gerekiryorsa yapacağınızı bildirinde insanların içi rahat etsin..
orası dingonun ahırımı yönetici istediği zaman istediğini işten çıkaracak..adam egemenliğini kurmuş apartmana sanki..
birinin onu dürtmesi kendine getirmesi lazım...
Kapıcı, kat malikleri kurulu veya onun yetkilendirdiği yönetici tarafından işe alınır ve aynı yöntemle işine son verilir.
Kapıcının işe alınma ve işten çıkarılma usulü, hizmet tespiti, fazla mesai,
izin ücreti, ihbar , kıdem tazminatı gibi hakları İş Kanunu kapsamındadır.

Son düzenleme:
siz o işten çıkartılan adama gidin yarın yada bu akşam,yazık insanlar çaresizdir şimdi ne yapıcam ne edicem diye düşünüyorlardır..
şu mübarek günde çaresizce beklemelerine sebep olmayın..elinizden ne gerekiryorsa yapacağınızı bildirinde insanların içi rahat etsin..
orası dingonun ahırımı yönetici istediği zaman istediğini işten çıkaracak..adam egemenliğini kurmuş apartmana sanki..
birinin onu dürtmesi kendine getirmesi lazım...
Kapıcı, kat malikleri kurulu veya onun yetkilendirdiği yönetici tarafından işe alınır ve aynı yöntemle işine son verilir.
Kapıcının işe alınma ve işten çıkarılma usulü, hizmet tespiti, fazla mesai,
izin ücreti, ihbar , kıdem tazminatı gibi hakları İş Kanunu kapsamındadır.

Sitenin görevli dairesinde kalıyor zaten ama şu an kızım uyuyor ve eşimde evde olmadıgı için aşağı inemedim aradım ama ulaşamadım. yarın evde olursa konuşucam zaten onunla... adama bak yaa kendini ülke başkanı zannediyor sanki...

Canım bizde sitede oturuyoruz bizim yöneticimiz çok iyi adam kimsenin ekmegiyle oynamak istemiyor bizim apt görevlisinden memnun olmayan bi kaç kişi şuan sitede 250 ye yakın ev var 250 evden sadece 5 kişi memnun degil dertleride şu adamcagız
sabah saat 6 da ekmek dagıtmaya başlıyor bu 5 kişi bizim ekmegimiz saat 5 de gelecek diyor adamcagızda ben o saate açık bakkal bulamamki demiş bunu hemen işten atacaksın diye yöneticinin kapısına gidiyorlar yönetici tek tek bütün site sakinleri ile görüştü fikirlerini sordu yönetimi topladı tabiki abimiz işinde kaldı sitede işten çıkartmak kolay degil canım yönetim kurulu ,denetim kurulu ve site sakinlerinin görüşünü almak zorunda eger yöneticiyi degiştirmek istiyorsanız bi toplantı yapın ve secime gidin derin ben

çok kötü bir olay. maalesef doğru söyleyeni 9 köyden demişler.
ben bu işi böyle bırakmazdım. beni koruyan bir insanın sadece bu yüzden işten çıkartılmasına sessiz kalmazdım. tekrar işe alınana kadar da uğraşırdım.
bir toplantı isterdim ve tüm siteye olayı anlatırdım ve sonra bir insanın sadece doğru söylüyor diye işine son verildiğinden bahsederdim.
ne demek ya. illa ki yalak mı olacak bu insanlar.
ne kadar eleştiriye tahammülsüz ''yöneticiler'' var.
bence sizin yanınız da olan insanın şimdi de siz yanında olmalısınız.

Ben bugün site yöneticisi ile tartıştım baya bir laf tartışmasına girdik neyse o sırada site görevlisi geldi yönetici görevliye kendisinin haklı olup olmadığını sordu görevlide benim haklı oldugum yönünde konuştu yönetici döndü gitti sonra gördümki asansöre site görevlisinin işine son verilmiştir yazıyor. Görevliyi aradım ama ulaşamadım beni haklı bulduğu için sırf o egoist yöneticiye hak vermediği için adam işinden oldu. Buna hakkı var mı ? Sitede yaşayan hiç kimseye sormadan görevlinin işine bir anda pat diye son vermeye hakkı varmı?

Yönetici herkesle kavgalı bende pazartesi ilk iş sitedeki herkesten imza toplayıp yöneticilikten alınmasını istediğimizi bildiricem...

öyle asansöre, kapıya bilmem nereye duyuru asmakla kimse site görevlisinin işine pat diye son veremez...bunun yönetim kurulu var, kurul kararı var, cezası var, uyarısı var...sizin yöneticinin kanundan kuraldan yönetmelikten haberi yok galiba...site görevlisi bu sebepten dolayı dava açsa kazanır...bi araştırın ne zaman toplantı yapılmış hangi gerekçeyle işine son verilmiş ne olmuş...yöneticini şirketi değildir bina öyle kafasına göre işten adam çıkarsın...

ben sorun derim...site görevlisine de söyleyin haklarını öğrenip peşinde koşsun...

toplantı yapıldı site yöneticisi sözde bu ay sonuna kadar hesaplarını toplayıp yeni yöneticiye devredecek diye karar alındı görevlinin işine son verilmesinin sebebide benimle girdiği tartışma değil çalışma kurallarına uymaması temizlik ve bahçe işlerini aksatması olarak açıkladı şu an ikiside işlerinin başındalar ay sonuna kadar bırakması gereken yönetici vazgeçmişmiş devretmeyecekmiş ağa bey...

Back
X