valla nasıl seçtiyseniz ve tepenize çıkardıysanız indirmeside sizin elinizde arkadaşım
Yazik olmus adamcagiza, su Mubarek Ayda yapilan adaletsizlige bak.Pesini birakmayin bence, o yonetici olan basiretsizi gorevinden edip, tekrar haksiz yere isten cikarilani almak lagzim, boylelikle adalet yerini bulur sanirsam.Adamcagiz dogru olani soyledigi icin isten kovulmus sirf sizin yaninizda ooldugu icin.Simdi is size dusuyor.Haksizliklara goz yummayalim...
siz o işten çıkartılan adama gidin yarın yada bu akşam,yazık insanlar çaresizdir şimdi ne yapıcam ne edicem diye düşünüyorlardır..
şu mübarek günde çaresizce beklemelerine sebep olmayın..elinizden ne gerekiryorsa yapacağınızı bildirinde insanların içi rahat etsin..
orası dingonun ahırımı yönetici istediği zaman istediğini işten çıkaracak..adam egemenliğini kurmuş apartmana sanki..
birinin onu dürtmesi kendine getirmesi lazım...
Kapıcı, kat malikleri kurulu veya onun yetkilendirdiği yönetici tarafından işe alınır ve aynı yöntemle işine son verilir.
Kapıcının işe alınma ve işten çıkarılma usulü, hizmet tespiti, fazla mesai,
izin ücreti, ihbar , kıdem tazminatı gibi hakları İş Kanunu kapsamındadır.
inşallah çözersiniz canım,üzüldüm adama
Ben bugün site yöneticisi ile tartıştım baya bir laf tartışmasına girdik neyse o sırada site görevlisi geldi yönetici görevliye kendisinin haklı olup olmadığını sordu görevlide benim haklı oldugum yönünde konuştu yönetici döndü gitti sonra gördümki asansöre site görevlisinin işine son verilmiştir yazıyor. Görevliyi aradım ama ulaşamadım beni haklı bulduğu için sırf o egoist yöneticiye hak vermediği için adam işinden oldu. Buna hakkı var mı ? Sitede yaşayan hiç kimseye sormadan görevlinin işine bir anda pat diye son vermeye hakkı varmı?
Yönetici herkesle kavgalı bende pazartesi ilk iş sitedeki herkesten imza toplayıp yöneticilikten alınmasını istediğimizi bildiricem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?