Yöneticimin teması

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
merhaba arkadaşlar bundan önceki konumda yöneticimin bana bir konuda kızdığını ve geri pişman olduğunu söyleyerek sözde babacan bir tavırla sarıldığını yazmıştım bugün şöyle birşey oldu bu arada aynı kişiyle aynı kurumdayız ama farklı çalışıyoruz artık yani artık aynı birimde değiliz. Lavabodan çıktım bugün siyah düz uzun ama vücut hatlarımın biraz belli olduğu. Dikkat çekici bir elbise var üstümde karşılaştık ve beni bayaa süzdü bildiğiniz ama baya kötü oldum. Bu arada bu kişi sıradan bir yönetici değil daire başkanı konumunda yani. Bilmiyorum ben mi çok abartıyorum ama abarttığını zannetmiyorum

merhaba arkadaşlar bundan önceki konumda yöneticimin bana bir konuda kızdığını ve geri pişman olduğunu söyleyerek sözde babacan bir tavırla sarıldığını yazmıştım bugün şöyle birşey oldu bu arada aynı kişiyle aynı kurumdayız ama farklı çalışıyoruz artık yani artık aynı birimde değiliz. Lavabodan çıktım bugün siyah düz uzun ama vücut hatlarımın biraz belli olduğu. Dikkat çekici bir elbise var üstümde karşılaştık ve beni bayaa süzdü bildiğiniz ama baya kötü oldum. Bu arada bu kişi sıradan bir yönetici değil daire başkanı konumunda yani. Bilmiyorum ben mi çok abartıyorum ama abarttığını zannetmiyorum

Sizinde bahsettiğiniz gibi vucut hatlarınız belliymiş belliki dikkatini çekmiş .
Aslında ben onda değilim de sarılması olayını anlamadım ?doğru olan youonlyliveonce hanım kusurabakmayın bir konuda ön yargılı olarak bilmeden kırdım sizi özür dilerim diyebilirdi.

Karşındaki bi erkek. Vücut hatlarin belliydi bakması normal değil mi ? Adam belki de seni arzuluyordurr illa aşık diye bir durum yok.

sizde giyiminize dikkat edip bir işyerinde çalıştığınızı unutmayın..
adam bakar gözünü bağlayamazsın.

ben senin yazdığından kendini çekici olarak betimlediğin için o kişinin bakışlarına mazhar olduğun, aslında hoşuna gittiği ama ahlaken olmaması gerektiği için ne yapman gerektiğini bilemediğin için burada konu açtığın kanısına vardım.

Back
X