Yöneticimin teması

Zaten farklı birimde çalışıyormuşsunuz sürekli bir araya gelmiyorsunuzdur kendiniz diyorsunuz vücut hatlarımı çok belli eden dikkat çekici bir elbise giysi diye ister istemez bir erkeğin gözü kayar kadınlar bile süzüyorlar bence adama çok dikkat ediyorsunuz gözleriniz onun üzerinde ve dikkatinizi çekmiş. Laf atmamış konuşmamış bile. Bence üstüne düşmenize gerek yok. Bende iddialı giyindiğimde işyerinde herkes süzüyor ben aldırmıyorum onlardan tarafa bakmıyorum geçip gidiyorum yani ne yapabilir adam size. Herzaman olan bir şey değil ki. Ne yapacaksınız lavabodan çıkarken bana baktı diye şikayet mi edeceksiniz. Bence adamla baya ilgili olan sizsiniz sarılmasından da bakmasından da bir anlamlar çıkarmaya çalışıyorsunuz.

merhaba arkadaşlar bundan önceki konumda yöneticimin bana bir konuda kızdığını ve geri pişman olduğunu söyleyerek sözde babacan bir tavırla sarıldığını yazmıştım bugün şöyle birşey oldu bu arada aynı kişiyle aynı kurumdayız ama farklı çalışıyoruz artık yani artık aynı birimde değiliz. Lavabodan çıktım bugün siyah düz uzun ama vücut hatlarımın biraz belli olduğu. Dikkat çekici bir elbise var üstümde karşılaştık ve beni bayaa süzdü bildiğiniz ama baya kötü oldum. Bu arada bu kişi sıradan bir yönetici değil daire başkanı konumunda yani. Bilmiyorum ben mi çok abartıyorum ama abarttığını zannetmiyorum
sana sarılanana kadar babacanmış ama sarıldıktan sonra fikri değişmiş anlaşılan süzdüğüne göre...

Back
X