. İngilizce kursuna gitmeyi kimse tavsiye etmedi paranı çöpe atma diyorlar.
Merhabalar,
25 yaşındayım dış ticaret bölüm mezunuyum fakat bölümüm ile alakalı iş bulamıyorum ya dil şartı yada tecrübe şartı mutlaka istiyorlar. Başka işler yapmak durumunda kalıyorum şuan bir firmada ön muh. bakıyorum fakat kendi mesleğim olmadığından hiç içimden gelmiyorBaşka bölüme yönlenmek istiyorum.
Tekrar aöf bölümlerinden birini okumak istiyorum. Örgün okuma şansım şuan için yok sözlüyüm evlilik planı içerisindeyim.. İngilizce kursuna gitmeyi kimse tavsiye etmedi paranı çöpe atma diyorlar.
Aöf okunacak bölümler var mı tavsiye ? Ne yapmalıyım?
dış ticaret mükemmel bir bölüm, buişiyaptım,çokeğleceli amaortadüzeyde olsaingilizcegerek, ömuhasebedekendini hebetme,englishtime a ingilicekursu al, en azından kendiniifade edersin, benmemnunkaldım, evde ingilizceçalış,nette bedava, kalıplarıöğre kelimeöğren, al saa ingilizce...Merhabalar,
25 yaşındayım dış ticaret bölüm mezunuyum fakat bölümüm ile alakalı iş bulamıyorum ya dil şartı yada tecrübe şartı mutlaka istiyorlar. Başka işler yapmak durumunda kalıyorum şuan bir firmada ön muh. bakıyorum fakat kendi mesleğim olmadığından hiç içimden gelmiyorBaşka bölüme yönlenmek istiyorum.
Tekrar aöf bölümlerinden birini okumak istiyorum. Örgün okuma şansım şuan için yok sözlüyüm evlilik planı içerisindeyim.. İngilizce kursuna gitmeyi kimse tavsiye etmedi paranı çöpe atma diyorlar.
tekdil yeterli,oda ingilizce,benimmüdürlerim hep tekdil biliyordu, orta seviye bilseoperasyouyapar zatenİyi de ingilizce dahi bilmeyen (dahi diyorum çünkü tek dil bile yeterli değil artık) biri nasıl dış ticaret alanında çalışabilir ki? Sorun sizde değil, o bölümü oraya koyup dil eğitimi vermeyen sistemde.
O kursları kötüleyen kaç kişi gitmiş ki? Ucuza kaçıp dandik kurslara giderseniz evet paranız boşa gider. Ama adı sani bilenen kurumsal firmalarda istediğiniz aşamaya kadar ilerlersiniz. Tabi bu altı ayda olacak bişey değil. En az 1,5-2 senenizi vereceksiniz ki belli bir seviyeye erişin. Yerinizde olsam bir aöf bölümü daha okuyacağıma iki senemi dil öğrenmek için harcarım. Dış ticaret dil olduktan sonra kolay iş bulunabilecek üstelik kariyer yapma olanağı yüksek bir bölüm.
tekdil yeterli,oda ingilizce,benimmüdürlerim hep tekdil biliyordu, orta seviye bilseoperasyouyapar zaten
sonuçta mesleği olurIngilizce ortak dildir. İkinci üçüncü diller her zaman iş bulmada da o işte ilerlemede de avantajdır.
Operasyonu yapacak kadar ingilizce bilen insan ilerleyemez orada kalır.
benim müdürlerim hep ingilizce biliyordu ana dil seviyesind ve yetiyordu dış ticareti idare etmek için, altında da 2-3 dil bilen adamlar çalışıyordu, önemliolan mücadele ruhu satış yapabilme, kültürlere uyum, iletişim vsIngilizce ortak dildir. İkinci üçüncü diller her zaman iş bulmada da o işte ilerlemede de avantajdır.
Operasyonu yapacak kadar ingilizce bilen insan ilerleyemez orada kalır.
sonuçta mesleği olur
benim müdürlerim hep ingilizce biliyordu ana dil seviyesind ve yetiyordu dış ticareti idare etmek için, altında da 2-3 dil bilen adamlar çalışıyordu, önemliolan mücadele ruhu satış yapabilme, kültürlere uyum, iletişim vs
ingilizceyi öğrenmek istiyorsan kursa yazıl. neden paran boşa gitsinMerhabalar,
2 yıllık mezun iseniz 2 yıllık bölümlere sınavsız yazılırsınız 2.üniversite kapsamında4 yıllık mezun iseniz 4 yıllık ve 2 yıllık bölümlere sınavsız yazılırsınız 4 yıllık sosyal hizmetler hariç.Lisans tamamlamak isterseniz de dikey geçiş sınavına gireceksiniz.Siz kaç yıllık mezunusunuz?Merhabalar,
aileşirketleri ortalama80-100 kii çalışanı olan firmalarNasıl firmalardan bahsediyorsunuz bilmiyorum. Benim daha önce çalıştığım şirkette de eşimin şu an çalıştığı şirkette de sadece ingilizce bileni yönetici değil sorumlu bile yapmazlar. Bahsettiğiniz firmalar küçük ölçekli firmalardır muhtemelen.
Pardon? Dis ticaret ve ingilizce bilmemek? Oradaki dis neyi ifade ediyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?