Yönlendirme

• Konu Sahibi Konu Sahibi anon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

anon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
2.695
7.106
108
Kızlar üstü kapalı yazmaya çalışacagım. Anal kısımda yanma benzeri bir his var. Tam bir tasviride yok gibi.. yanma, batma benzeri bir hissiyat iste. Ben simdi hangi bölümden randevu almalıyım ve gittigimde muayene nasıl olacak? Bir de bunun gibi bir sey yasayan oldu mu? Sebebi ne olabilir, endiseliyim.

Genel cerrahi’ye gideceksiniz. Muayene de elle anal muayene seklinde olur tahminim, gecmis olsun

çatlak olabilir, basur olabilir.
genel cerrahi diye biliyorum.

Bir bilgim yok da geçmiş olsun inşallah demeye geldim.

Genel cerrahi. Cam kesigi gibi bir agriysa anal catlak olabilir. Ihmal edersen tedavisi zor. Hemen git cekinmeden, basindayken ilaclarla tedavi ediliyor.

basur olmuşsunuz sanirim genel cerrahi elle muayene eder

Nasıl muayene yapıldı size, acıklamak isterseniz?
Birebir yaşamadım ama bildiğim kadarı ile yan yatıyorsun ve bir bacağınızı karnınıza doğru çekiyorsunuz ya da secde pozisyonu alıyorsunuz. Muhtemelen parmakla muayene edecektir.

Şimdi nasıl desem, namazda secde eder gibi bir pozisyona soktu beni sedyenin üzerinde doktor. Herhangi bir alet kullanmadı direkt el ve göz muayenesi ile teşhis koydu. Ameliyatlık durumda olduğumu söyledi ama ben maalesef cesaret edemedim. Beslenmeme dikkat ediyorum kabız olmayaya çalışıyorum, üşütmek de çok etkiliyor mesela ona da dikkat ediyorum.

Arkadaşa sormuşsunuz ama bende cvp vermek istedim
Muayene masasina çıkıp ( namaz da secde pozisyonun da ) eğiliyorsunuz
Parmagıyla muayene ediyor
Genel cerrahi bölümüne gitmelisiniz

Gidene kadar rahatlamak adına çözüm istersen pamuğa üzüm sirkesi damlat orayı önce temizle güzelce sonra o pamuğu tampon yap. Sızı acı yanma kaşıntı keser direk

Dışta görünür bişey yoksa büyük ihtimal dışkılama sonucu çıkan bir çatlak olabilir. Bölümün atını tam olarak bilmiyorum ama mide ve bagırsak alanına giren bölüme muayene olmanız gerekiyor

Gidene kadar rahatlamak adına çözüm istersen pamuğa üzüm sirkesi damlat orayı önce temizle güzelce sonra o pamuğu tampon yap. Sızı acı yanma kaşıntı keser direk
Sirke asitli bişey çatlak varsa daha kotu yapar yaraya tuz basmak gibi geçmiş olsun bilgim yok

Sirke asitli bişey çatlak varsa daha kotu yapar yaraya tuz basmak gibi geçmiş olsun bilgim yok
Yaraya tuz basmak her ne kadar acı versede iyileşmesini de hızlandırır mikrobu öldürür.. ülen ne konuştum be

Bir arkadaşımda aynı sorun olmuştu, poposunun üstüne oturamıyordu sanki birşey batıyor gibi oluyor diyordu, cerraha gitmişti, bana anlattığı şu;
Dışardan bakılınca hiç bi değişik birşey yokmuş, doktor popoyu elle parmakla muayene etmiş çok canı yanmış, ve içeride bir dokunun iltihaplanması çıkmış, sonra hemen anestezi altında şırıngayla içerideki iltiihaplı dokuyu boşaltmışlar, ve hemen iyileşmiş.
Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…