Genel cerrahi’ye gideceksiniz. Muayene de elle anal muayene seklinde olur tahminim, gecmis olsunKızlar üstü kapalı yazmaya çalışacagım. Anal kısımda yanma benzeri bir his var. Tam bir tasviride yok gibi.. yanma, batma benzeri bir hissiyat iste. Ben simdi hangi bölümden randevu almalıyım ve gittigimde muayene nasıl olacak? Bir de bunun gibi bir sey yasayan oldu mu? Sebebi ne olabilir, endiseliyim.
Nasıl muayene yapıldı size, acıklamak isterseniz?Anal fissür yani çatlağım var. Aynı şikayetle gidip öğrenmiştim. Genel cerrahi bakıyor.
cok tesekkür ederim LaaleBir bilgim yok da geçmiş olsun inşallah demeye geldim.
Genel cerrahi. Cam kesigi gibi bir agriysa anal catlak olabilir. Ihmal edersen tedavisi zor. Hemen git cekinmeden, basindayken ilaclarla tedavi ediliyor.Kızlar üstü kapalı yazmaya çalışacagım. Anal kısımda yanma benzeri bir his var. Tam bir tasviride yok gibi.. yanma, batma benzeri bir hissiyat iste. Ben simdi hangi bölümden randevu almalıyım ve gittigimde muayene nasıl olacak? Bir de bunun gibi bir sey yasayan oldu mu? Sebebi ne olabilir, endiseliyim.
Birebir yaşamadım ama bildiğim kadarı ile yan yatıyorsun ve bir bacağınızı karnınıza doğru çekiyorsunuz ya da secde pozisyonu alıyorsunuz. Muhtemelen parmakla muayene edecektir.Nasıl muayene yapıldı size, acıklamak isterseniz?
Şimdi nasıl desem, namazda secde eder gibi bir pozisyona soktu beni sedyenin üzerinde doktor. Herhangi bir alet kullanmadı direkt el ve göz muayenesi ile teşhis koydu. Ameliyatlık durumda olduğumu söyledi ama ben maalesef cesaret edemedim. Beslenmeme dikkat ediyorum kabız olmayaya çalışıyorum, üşütmek de çok etkiliyor mesela ona da dikkat ediyorum.Nasıl muayene yapıldı size, acıklamak isterseniz?
Arkadaşa sormuşsunuz ama bende cvp vermek istedimNasıl muayene yapıldı size, acıklamak isterseniz?
Pamuk da dikamasin yaaaaGidene kadar rahatlamak adına çözüm istersen pamuğa üzüm sirkesi damlat orayı önce temizle güzelce sonra o pamuğu tampon yap. Sızı acı yanma kaşıntı keser direk
Kahkaha attım be kadınPamuk da dikamasin yaaaa
Sirke asitli bişey çatlak varsa daha kotu yapar yaraya tuz basmak gibi geçmiş olsun bilgim yokGidene kadar rahatlamak adına çözüm istersen pamuğa üzüm sirkesi damlat orayı önce temizle güzelce sonra o pamuğu tampon yap. Sızı acı yanma kaşıntı keser direk
Di mi yaaaKahkaha attım be kadınsanki pamuğu tıka git dermiş gibi oldu haklısın
Yaraya tuz basmak her ne kadar acı versede iyileşmesini de hızlandırır mikrobu öldürür.. ülen ne konuştum beSirke asitli bişey çatlak varsa daha kotu yapar yaraya tuz basmak gibi geçmiş olsun bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?