• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yordun beni Gönülçelen..

Kadının eli erkeğin eline değer yanlışlıkla ufacık küçücük bir temas bir şey alıp verirken hani al yazmalımda dediği gibi elini tuttum sıcacıktı..Ellerim çok mu büyük diye sordu bana hayır boyuna göre normal dedim aradan zaman geçti birşey anlatıyordum hararetli elini kaldır bi dedi kaldırdim o da kaldırdi uzak tuttum uzaktan ölçecek sandim sonra elini elime bitistirdi içime kalbime sıcacık bişey yayıldı lafları unuttum toparlamaya çalıştım elimi çektim güçlükle baktım yüzüne gözleri yaşarmistı sanki şaşırmıştı üzülmüştü bilmiyorum belki bana öyle geldi
aynı iş yerinde çalışıyoruz arkadaşız onunla saatler bir kaç dk gibi geçiyor işime konsantre olamaz hale geldim sürekli nefsim onun yanında olmak sadece sohbet etmek onunla gülmek istiyor inançlı ibadetini aksatmayan biri ben de inançlıyım ama böyle bir günaha düştüm..
Beni içten içe beğendiğini biliyorum ama kendine bile itiraf edemez belki bunu kaldıramaz
onun da nefsiyle savaştığını hissediyorum bazen uzak durmaya çalışıyor bazen bakarken yakalıyorum bir bayanda beğendiği özellikler bende var farkediyor bunu ağzından kaçırıyor bazen hani insanın karşındakine kanı kaynar da o an sarılıp bağrına basmak ister ya bir keresinde yüzü öyle bir ifade aldı kendini tutamadığı için de baretime vurdu gitti ortada bir ilişki yok dile gelmiş bir şey yok sadece benim kalbimde bu aşk neden yasak çünkü evli ve eşini çok seviyor o zaman tanımıyordum onu düğünü için para toplanirken yardım bile etmistim bir kaç ay önce..
Kalbim göğüs kafesime ağır geliyor öğle arasında yemekleri beraber yiyorduk bir bahane bulup uzak durmam gerek ama anlasilmadan nasıl olacak bilmiyorum bu bir sınav ve duygularıma sahip olmam gerekiyor lütfen beni kirmadan yorum yazın okudugunuz için teşekkür ederim

Yapmayın... Yaklaşmayın..

Evde bir kadinin esini beklediğini unutmayin... kanmayın güzel sozlere, davranislara ...birinin yürekten ahını almayın.. Seven bir kadin olarak, evli ve sevmis bir kadina gozyasi döktürüp hayati zehir etmeyin...

hannesli hannesli nin bir sorusu vardı, ona yanıt vermedi,
ben de gizli anket hazırlıyor diye dusunmustum :KK49:
fakat konu hakkındaki gorusleri yasları sorarken ki hitabından belli oluyor, yani duyguları var :KK66:

Didik didik ettim zipzip in profilini:KK69:
fal tarzi bir şey yapiyor birine bu şekilde yorum yapmis bana yasini vs söyle sana fal bakacagim yazmis...galiba yaslarla bir ortalama yorum cikartiyor

Haklısınız üstelik karısını çok kıskanıyor
mantikli yorumlariniz için teşekkür ederim
yanlış olduğunun ben de farkındayım acı çekiyorum bu yüzden uzak duracağım pazartesi kimsenin yuvasini yikmak gibi bir amacım yok ben kendime böyle bir konumu yakıştırmıyorum asla

birgun kızınıza ne tavsiye verecekseniz hayatınız boyunca oyle yasamaya özen gosterin...

amacınız degil, hangi sonuca ortak oldugunuz muhim,
tavsiyem uzak durmanız yonunde,

emin olun aşk böyle birsey degil... ofis kaçamaklarından ibaret heyecan arayısları, kalp carpıntısı anlattıklarınız,
ustelik yeni evli bir erkek, size belli etmese de esi ve yuvası icin deli olur... bilginiz olsun.

ne iğrenç bi konu yaa. evli adama aşık olmak. oooooofffffffff yapmayın Allah aşkına yaa. 3. şahıs olmaktan vazgeçin artık. hayır bunu kendınıze nasıl yedırıonuz anlamıorum ki. adamın sahibi var tapulu imzalı ! girme kimsenin günahına arkadaşım yaa.

Yorma gönlünü. Ne de bir başka kadının hayallerini yık. Erkek bu tek eşli olamayabiliyorlar, ilgiden hoşlanabiliyorlar, beğenilmenin derdine düşebiliyorlar. Yeni evli, söylediğine göre eşini seviyor kıskanıyor da, o kadını senle aldatsa sana aşık olsa, yarın bir gün aynısını sana da yapacaktır. Sonu hüsran kısaca.

Kac yasinda bu adam?

Ayy nasıl sinirlenmistim sayende güldüm iyi mi:KK70:Neyse konsantre olayim ve konuya donelim..

benim anlamadigim begendigi kadin ozelliklerini sen nerden biliyorsun? Ya bana evli bir erkek bunlari anlatsa terslerim ama siz neden musade ediyorsunuz onu beyninizde kalbinizde onemli kilmaya sebebiyet veriyorsunuz..bir kere o suanda ulasilmaz ve oyuzden vazgecilmesi daha zor..ama su anki esinin yerinde olmayi goze aliyorsan devam et..

farkinda misin bilmem ama adam senden kacmiyor bence seni tav etmeye calisiyor kanma..oyle olmasa begendigi kadin profilinin sende olan ozellikleri arada soylemezdi..araya kesin set koy o da farkinda olsun ki uzak dursun..ya da sen yanlis anliyorsun uzerine aliyorsun..her 2 durumda da uzak dur..yahu bazi kadinlar gercekten bu kadar saf miyiz:mad:

Iste bu dedim..
Cok mahsum bu Ask dedim ..
Cok.Cok guzel basliyor dedim , ve oyle tutkulu sekilde okudumki duygularimi Anlatamam.

Evli oldugunu yazdigin kismi okudugumda , cok uzuldum..

Uzak dur canim, canin yanar.. yazik olur sana..

Basta ne güzel bir hikaye dedim, sonra sok oldum. Evli oldugunu ögrendiginiz andan ve adamin sizden 'hoslandigini' düsündügünüz andan itibaren bir daha göz göze bile gelmemeliydiniz/siniz. Duygulariniza yenik düsmeyin gerekirse is yerinizi degistirin. Ciddiyim. Adamin da adam oldugunu düsünmüyorum. Ne o öyle el tutusturmalar elim büyük mü falan demeler, esine sorsun bunlari, duygulari degistiyse de ayrilsin, ev de esiyle birlikte olup size romantik adami oynamasin.

Yahu su evli erkeklerden ne istiyorsunuz siz ya...
Kardesim de get yoluna...
Ibadetlerine duskun biri isen bir erkekle surekli olarak goz goze gelmeninde ne demek oldugunu dinimizce biliyorsundur sanirim..
Bacim seni de kirmak istemiyorum ama lutfen kendine engel ol..
Goz temasi bile benim icin aldatmadir...
Gozlerine hakim ol oncelikle...
Karisini cocuklarini dusun...
Kendini o esin yerine koy ....

Iste bu dedim..
Cok mahsum bu Ask dedim ..
Cok.Cok guzel basliyor dedim , ve oyle tutkulu sekilde okudumki duygularimi Anlatamam.

Evli oldugunu yazdigin kismi okudugumda , cok uzuldum..

Uzak dur canim, canin yanar.. yazik olur sana..
Biliyorum hayalini kurduğum ideal eş profiline o kadar yakın ki :(
Keşke sadece arkadaşım olarak kalsaydı ne zaman böyle oldu bilmiyorum :(

Back
X