- 24 Eylül 2018
- 101.623
- 300.965
- 898
Bebeğim ama bu hatalı, 9 kusurlu hareketten biriBak yanımdaydı söyledim
Cnm sen o sitede cok takılma dedi![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğim ama bu hatalı, 9 kusurlu hareketten biriBak yanımdaydı söyledim
![]()
Bak yanımdaydı söyledim
![]()
O dönem çok sarmıştım,vazgeçmekte zor oldu.Sigara da içiyordum yanında![]()
Bende her şey şeffaf,cezama raziyim.hakim enişte
Sen hangi yarışmay katılmıştın?Cok keyifli ama ya,ciddiyim![]()
Aralık-2018 de içtim son sigaramı,sonra boşandıkAynı ben çay ve sigara![]()
Çorba,tatlı,makarnaSen hangi yarışmay katılmıştın?bir muhtar olarak bilmemem çok ayıp
![]()
Azıcık araştır muhtarcanSen hangi yarışmay katılmıştın?bir muhtar olarak bilmemem çok ayıp
![]()
Fetvası yok o işinAralık-2018 de içtim son sigaramı,sonra boşandıkGeri dönmek istiyor ama eve almiyorum
![]()
Aralık-2018 de içtim son sigaramı,sonra boşandıkGeri dönmek istiyor ama eve almiyorum
![]()
İnşallah daha çok maharetlerini de görücezÇorba,tatlı,makarnaSonra malum patlamalar ,erken emeklilik
![]()
Çakmağın velayeti bende kaldı,arada nafaka olarak gaz dolduruyor babasiFetvası yok o işin![]()
Bebeğim ama bu hatalı, 9 kusurlu hareketten biri![]()
Aferin doldursun doldursunÇakmağın velayeti bende kaldı,arada nafaka olarak gaz dolduruyor babasi![]()
Yok ,uzun zamandır denemiyor,vazgeçti artık o da,ben kararlı oluncaAlma evde yokum demek en güzeli![]()
Önce birilerine haber ver,sizden haber çıkmazsa doktoru arasınlarYok yok sağlam kızlarben daha gaddarım
. Yarın akşama poğaça yaptıracam ikimiz patlamassak iyidir
![]()
Ben o çakmağı babamın evinden getirmedimAferin doldursun doldursun![]()
![]()
Karantina diye yedikçe yiyoruz. İşte ben bu yüzden hamur işi, tatlı yapmıyorum. Mis gibi sebze yemeklerimi yesin otursun aşağı.Yok yok sağlam kızlarben daha gaddarım
. Yarın akşama poğaça yaptıracam ikimiz patlamassak iyidir
![]()