- 19 Kasım 2019
- 53.771
- 136.516
- 698
Ya anlamıyorumÖnce birilerine haber ver,sizden haber çıkmazsa doktoru arasınlar![]()
Mis gibi yemek yapıyorm herkes bayılıyor
Mezeler sofralar hazırlıyorum
Ama hamur işleri tutmuyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya anlamıyorumÖnce birilerine haber ver,sizden haber çıkmazsa doktoru arasınlar![]()
Amin canım,inşallahİnşallah daha çok maharetlerini de görücez![]()
Virüsten 3 gn önce rejime girmiştim yürüyüşe başlamştm verdiğin gramları kilolar olarak geri aldmKarantina diye yedikçe yiyoruz. İşte ben bu yüzden hamur işi, tatlı yapmıyorum. Mis gibi sebze yemeklerimi yesin otursun aşağı.![]()
![]()
Zamanla daha da düzelir,sen vazgeçme:)Ya anlamıyorum
Ama hamur işleri tutmuyor![]()
Yok ,uzun zamandır denemiyor,vazgeçti artık o da,ben kararlı oluncahayırsız zaten geri istemem tövbeler olsun
![]()
Eyvah eyvahhVirüsten 3 gn önce rejime girmiştim yürüyüşe başlamştm verdiğin gramları kilolar olarak geri aldm![]()
Beni de günde en az 1 paket bazen 2 civarı kadar çok seviyordu.Bunun sonu yok dedim,1 gecede bıraktım. İstemekle alakalı o ,inşallah bırakırsın sen de ❤Darısı bana inşallah diyecemde kaç kere denediysem olmadı seviyor beni kerata:))
Bir kaç denemeden sonra elin alışır kuzumYa anlamıyorum
Ama hamur işleri tutmuyor![]()
Tatlı sevilmezmi abuuuyyyyyEyvah eyvahh
Ben tatlı sevmem zaten. Şu süreçte hiç yemiyorum yemediğim şeyi de niye yapıcam bana yazık![]()
Beni de günde en az 1 paket bazen 2 civarı kadar çok seviyordu.Bunun sonu yok dedim,1 gecede bıraktım. İstemekle alakalı o ,inşallah bırakırsın sen de ❤♥
Ben 1 senedir nerdeyse sıfır şekerle yaşıyorum.Cikolata dâhilTatlı sevilmezmi abuuuyyyyy![]()
Evet,biri derse de olmuyor.Daha çok içesi geliyor insanın.Benimde günde 1 pakete yakın oluyor,kafada bitmedikçe olmuyor işte.
Bence sen çok beceremiyorsun öyle söylüyorsun.Çok gaza gelmem lazım![]()
Çok iyi taktik ablacımBence sen çok beceremiyorsun öyle söylüyorsun.
Aklıma şu söz geldi"Yav he he"![]()
Bas gaza Nevreste bas gazaBence sen çok beceremiyorsun öyle söylüyorsun.
Aklıma şu söz geldi"Yav he he"![]()
Evet,biri derse de olmuyor.Daha çok içesi geliyor insanın.
Nasıl başarıyorsnzBen 1 senedir nerdeyse sıfır şekerle yaşıyorum.Cikolata dâhil![]()
Ben de öyleydim ya ,beşer tane içesim geliyorduDaha çok içiyorum o zaman![]()