İnşaallah canım sağolOlur bence.
Kardesim mutfak masa sandalye boyadı.
Çok da güzel oldu.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaallah canım sağolOlur bence.
Kardesim mutfak masa sandalye boyadı.
Çok da güzel oldu.
litre gitmez yahu :)Anladım canım sağolEvet diğeri ile boyama yaptım ama mobilya için ne kullanılır bilemiyorum:)
Teşekkür ederim:)
Fiyatlarıda iyi sanki kaç litre gider acaba:)Sen bir dolap boyamıştın ona ne kadar gitti tahmini:)
Benim dolap ancak o kadardır canım ve renk şahane olmuş :)litre gitmez yahu :)
çok berektli boyalar
Eki Görüntüle 2624539
ben bu 3 rengi karıştırdım dolap için.20 cm falandır boyları. yarısı bile bitmedi
yalnız boyamaya başlayınca asla duramazsınEl becerim iyidir ama hangi boya uygun hiç bilmiyorum:)Teşekkür ederim canım![]()
Bende öyleyim işte dediğin gibi başlasam herkesi boyarımyalnız boyamaya başlayınca asla duramazsın
eşim en son beni de boyayacaksın korkuyorum diyodu![]()
Tarhana yada kelle fena uçacakGeliyorum gidiyorum 9.
Gidiyorum tekrar geliyorum yine 9.
Pöfff.![]()
ahahahah o zaman hemen başla :)Bende öyleyim işte dediğin gibi başlasam herkesi boyarım![]()
Eşim ile konuşayım sana sorarım canımahahahah o zaman hemen başla :)
ıstersen kapıda ödemeli güvenli site de söylerim.aradığın herşey var orda.fırçadan şablona
Hangi site?ahahahah o zaman hemen başla :)
ıstersen kapıda ödemeli güvenli site de söylerim.aradığın herşey var orda.fırçadan şablona
İlk beşi alsak olma miİkinci olacak tarifler kafa kafaya gidiyor bir bildirim daha giderse bir tanesi ayrilir diye dusunuyorum![]()
Bunda ben sana verdim ödülümü alabilir miyimLabnede bana oy vermeyenler için ilginç linç girişimlerim varcok tatliş tarifle geliyorım bana kıyamazsnz
![]()
![]()
![]()
5-6-7 de kendi arasında yarışıyor ne heyecanlı bir yarışmaİlk beşi alsak olma mi![]()
İsim verebilirsin canım ama link yasak
kız yenmezmi kellehayatımda yemedim![]()
benim attığım siteden bak,ordaki renkler birebirBu aynısı mı:)
Eki Görüntüle 2624541