Madalya takalımYa kimse de demiyor aferin sana diye, nasıl taa o zaman ki mesajı buldun demiyor, takdir etmiyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Madalya takalımYa kimse de demiyor aferin sana diye, nasıl taa o zaman ki mesajı buldun demiyor, takdir etmiyor![]()

Yaaa nazoommAy ben seni yerim, bu kadar tatlı olmak zorunda mısınEşin çok şanslı, çok güzel kalbin var
![]()
BenceElticim, Assosyal ne diyor?
Buna inanarak Deynep’im için mi dedi gerçekten?
Yok canım, baktım favorilerden yoktu, biraz önce favorilerim. Üstte sağda arama motoruna çiğköfte, kişiye de deynepnaz yazdım, çiğköfte hakkında ne konuşmuşsam çıktıFavorilemiş miydin ben öyle yapmışım mesela farkında olmadan![]()
Nazo cadaloz mu ben bilmiyorumElticim, Assosyal ne diyor?
Buna inanarak Deynep’im için mi dedi gerçekten?
Cidden mi
Cadaloz değil ama oğluna çok düşkünNazo cadaloz mu ben bilmiyorum![]()
Gözlerim acıyor artık, yanlış mı okudum önceki yorumunu diye düşündüm. Doğru okumuşum.Nazo cadaloz mu ben bilmiyorum![]()
Şımarmak istedim belkiBen dedim ama içimden![]()
O kadar abartıya gerek yokMadalya takalım![]()
Heeeeee evet onu farkettikte paylaşır ya turşusunu kurmaz herhalde nevosCadoloz değil ama oğluna çok düşkün
Paylaşabilecek mi emin değiliz![]()
Ahhh keşke imkanım olsa takardım.Gaza gelir belki bize hep bu konuda yardımcı olurdunŞımarmak istedim belki
O kadar abartıya gerek yok![]()
Yapmaz dedim, yıl 2026 olacak dedim ,yapay zeka bile çıktı dedimGözlerim acıyor artık, yanlış mı okudum önceki yorumunu diye düşündüm. Doğru okumuşum.
Oğluşum da oğluşum Semra kaynanayı bilir misin?
İnşaallah maşallahHeeeeee evet onu farkettikte paylaşır ya turşusunu kurmaz herhalde nevos![]()
Benim fav kaynana modelim buGözlerim acıyor artık, yanlış mı okudum önceki yorumunu diye düşündüm. Doğru okumuşum.
Kurmaz neden kursun, sadece her şeye burnunu sokma potansiyeli yüksek.Heeeeee evet onu farkettikte paylaşır ya turşusunu kurmaz herhalde nevos![]()
Cadaloz değil ama oğluna çok düşkün
Paylaşabilecek mi emin değiliz![]()
Gözlerim acıyor artık, yanlış mı okudum önceki yorumunu diye düşündüm. Doğru okumuşum.
Heeeeee evet onu farkettikte paylaşır ya turşusunu kurmaz herhalde nevos![]()
İşte hayat. Bu kadar düşkünken, sen git taaaaaaaaaaaaaaa oralaraİnşaallah maşallah![]()

Kurmaz neden kursun, sadece her şeye burnunu sokma potansiyeli yüksek.
Oğluşu hasta olsa geline senin yüzünden diyebilir, yaptığı yemeği beğenmeyip, evine gidip dolabı doldurabilir.
Tam olarak ben doğurdum potansiyeli mevcut.
Kurmaz neden kursun, sadece her şeye burnunu sokma potansiyeli yüksek.
Oğluşu hasta olsa geline senin yüzünden diyebilir, yaptığı yemeği beğenmeyip, evine gidip dolabı doldurabilir.
Tam olarak ben doğurdum potansiyeli mevcut.

Hepimiz yanlış düşünüyor olamayız elticim.Aynı video elticim![]()