- 21 Kasım 2017
- 30.498
- 133.053
- 598
Benimki çaydanlığın kulpunu bile tutmaz ama yemek yapar. İkonik bir tavır.Benimki de bugün çay suyunu koydu işte, aradan yarım saat geçtikten sonra kaynamıştır, demlesene dedi.
Şükür yeni çaydanlığım yanmadı.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki çaydanlığın kulpunu bile tutmaz ama yemek yapar. İkonik bir tavır.Benimki de bugün çay suyunu koydu işte, aradan yarım saat geçtikten sonra kaynamıştır, demlesene dedi.
Şükür yeni çaydanlığım yanmadı.![]()
Pişiyor mu güzel acaba ben de şüpheliyim böyle pişirmedeKaraca Gastro 10 in 1 Pizza Lahmacun ve Tandır Ekmeği Makinesi Biodiamond Matte Black
Çok güzel pişiriyor Kukrişkom. Zaten önce Canom aldı, onunki geldiği gibi denedi ve bende aldım.Pişiyor mu güzel acaba ben de şüpheliyim böyle pişirmede
Bir saattir Karaca emsan falan geziyorum ben de arkadaşa hediye bulucam diye ama yine kendime buldum alacak bir sürü şey hediyeye karar veremedim![]()
Güle güle kullan çok güzelmiş. Bir yemek sayfasında görmüştüm bunu. Taş fırın deyince biran gerçekten bahçede taş fırında yapıyorsun sandımKaraca Gastro 10 in 1 Pizza Lahmacun ve Tandır Ekmeği Makinesi Biodiamond Matte Black
Sağ ol elticimKaç gündür aklımda, ama ona girişecek gücüm yok elticim.
Ellerine sağlık, müthiş olmuştur her zamanki gibi.![]()
Bahçeye taş fırın düşüncemiz birkaç senedir var aslında. Ama benimkini durduruyorum Deynep’im.Güle güle kullan çok güzelmiş. Bir yemek sayfasında görmüştüm bunu. Taş fırın deyince biran gerçekten bahçede taş fırında yapıyorsun sandım![]()
Güle güle kullanınÇok güzel pişiriyor Kukrişkom. Zaten önce Canom aldı, onunki geldiği gibi denedi ve bende aldım.![]()
Onlar her zaman pişiyor önemli olan farklı şeyler yapmakNevreste Bacikom gördün mü sen yarışmada bilindik tarif istemezsin ama evlerimizde Antep tava,Alinazik lahmacun,içli köfte pişer
![]()
Ohhh misss, şifa niyetine inşallah elticim.Sağ ol elticim![]()
Bende bayağıdır yapma niyetindeyim hasta olunca biraz bekledi.
Hatta içli köfte yapacağım diye kızlar bugün evde kaldı.Uzun zaman sonra beraber pazar kahvaltısı yaptık![]()
Aman sakın elticimBahçeye taş fırın düşüncemiz birkaç senedir var aslında. Ama benimkini durduruyorum Deynep’im.
Her iş başıma kalır, gerek yok.![]()
Önce kendine alPişiyor mu güzel acaba ben de şüpheliyim böyle pişirmede
Bir saattir Karaca emsan falan geziyorum ben de arkadaşa hediye bulucam diye ama yine kendime buldum alacak bir sürü şey hediyeye karar veremedim![]()
Bizim Düzcede vardı. Ekmek bile çok güzel oluyordu onda. Ama dediğin gibi aile binası olunca zor.Bahçeye taş fırın düşüncemiz birkaç senedir var aslında. Ama benimkini durduruyorum Deynep’im.
Her iş başıma kalır, gerek yok.![]()
Sonrasını düşünsene elticim, çuval çuval unlar ve Yasemin sürekli ekmek yoğuruyor.Aman sakın elticimSonra taş fırın ustası olursun
Sana kürek yollamamız gerekir
![]()
Ooo ne pizzalar ne lahmacunlar oluyor. Daha dün pizza yaptım. Dışardakilerden çok güzelPişiyor mu güzel acaba ben de şüpheliyim böyle pişirmede
Aman aman elticim sakınSonrasını düşünsene elticim, çuval çuval unlar ve Yasemin ekmek sürekli ekmek yoğuruyor.
Allah’ım, düşüncesi bile yorucu ve sinir edici.![]()
Atın bakalım zehirli okuOoo ne pizzalar ne lahmacunlar oluyor. Daha dün pizza yaptım. Dışardakilerden çok güzelAşırı hızlı pişiriyor birde
Aşkoma alacak bir şey buldunuzOoo ne pizzalar ne lahmacunlar oluyor. Daha dün pizza yaptım. Dışardakilerden çok güzelAşırı hızlı pişiriyor birde
Eltin var mıydı Yasmin’im, gerçi her gelin de becerikli olmuyor, becerikli olsa da yapmıyorSonrasını düşünsene elticim, çuval çuval unlar ve Yasemin ekmek sürekli ekmek yoğuruyor.
Allah’ım, düşüncesi bile yorucu ve sinir edici.![]()