• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Yöresel Yemekler

Benimki de bugün çay suyunu koydu işte, aradan yarım saat geçtikten sonra kaynamıştır, demlesene dedi.
Şükür yeni çaydanlığım yanmadı.😌
Benimki çaydanlığın kulpunu bile tutmaz ama yemek yapar. İkonik bir tavır.

Karaca Gastro 10 in 1 Pizza Lahmacun ve Tandır Ekmeği Makinesi Biodiamond Matte Black
Pişiyor mu güzel acaba ben de şüpheliyim böyle pişirmede 🤔
Bir saattir Karaca emsan falan geziyorum ben de arkadaşa hediye bulucam diye ama yine kendime buldum alacak bir sürü şey hediyeye karar veremedim🤣

Bir saattir Karaca emsan falan geziyorum ben de arkadaşa hediye bulucam diye ama yine kendime buldum alacak bir sürü şey hediyeye karar veremedim🤣
Çok güzel pişiriyor Kukrişkom. Zaten önce Canom aldı, onunki geldiği gibi denedi ve bende aldım.🤣🤣

Kaç gündür aklımda, ama ona girişecek gücüm yok elticim.🥹🥹

Ellerine sağlık, müthiş olmuştur her zamanki gibi.😍😍
Sağ ol elticim 😍 💜
Bende bayağıdır yapma niyetindeyim hasta olunca biraz bekledi.
Hatta içli köfte yapacağım diye kızlar bugün evde kaldı.Uzun zaman sonra beraber pazar kahvaltısı yaptık 😍

Güle güle kullan çok güzelmiş. Bir yemek sayfasında görmüştüm bunu. Taş fırın deyince biran gerçekten bahçede taş fırında yapıyorsun sandım :KK53:
Bahçeye taş fırın düşüncemiz birkaç senedir var aslında. Ama benimkini durduruyorum Deynep’im.
Her iş başıma kalır, gerek yok.🤣🤣

Ooo ne pizzalar ne lahmacunlar oluyor. Daha dün pizza yaptım. Dışardakilerden çok güzel🤣 Aşırı hızlı pişiriyor birde

Back
X