-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 5 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.641 Yine bir entrika dönüyor buralarda
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.869 13.418 823 5 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.642 vuslat79 .!.: Yine bir entrika dönüyor buralarda Genişletmek için tıkla... Planlar çok göz karartıcı.:82:Bant bile çekebilirler o derece.
vuslat79 .!.: Yine bir entrika dönüyor buralarda Genişletmek için tıkla... Planlar çok göz karartıcı.:82:Bant bile çekebilirler o derece.
G gazeldustubaglara Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2012 10.411 2.199 248 5 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.643 vuslat79 .!.: Yine bir entrika dönüyor buralarda Genişletmek için tıkla... hemde ne entrika... kör kurşuna kurban gidicem
vuslat79 .!.: Yine bir entrika dönüyor buralarda Genişletmek için tıkla... hemde ne entrika... kör kurşuna kurban gidicem
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.869 13.418 823 5 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.644 gazeldustubaglara .!.: hemde ne entrika... kör kurşuna kurban gidicem Genişletmek için tıkla... Niye ki?
gazeldustubaglara .!.: hemde ne entrika... kör kurşuna kurban gidicem Genişletmek için tıkla... Niye ki?
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 5 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.645 Efser .!.: Selam tatlım oyunu kulandınmı :26: Genişletmek için tıkla... Kullanmadım canım henüz, halâ düşünüyorum:97:
Efser .!.: Selam tatlım oyunu kulandınmı :26: Genişletmek için tıkla... Kullanmadım canım henüz, halâ düşünüyorum:97:
G gazeldustubaglara Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2012 10.411 2.199 248 5 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.646 Usha .!.: Organize işler bunlar Cadaloz demedim canım cadı dedim tatlı cadı Yok valla ben fakirim :26: gördüğün gibi sadece kızımı zengin bir kayınvalideye kavuşturma derdindeyim Genişletmek için tıkla... cadıdan kastın oydu yani... hımm bi düşüneyim bakayım... hala dünür olabiliriz belki... beşi bi yerde sözüm geçerli hala... adra .!.: Nevreste nerelerde yahu.O da bir akıl verirdi. Genişletmek için tıkla... nevreste gelince şok yaşayacak gibi... gelmez olaydım, okumaz olaydım diyecek bence
Usha .!.: Organize işler bunlar Cadaloz demedim canım cadı dedim tatlı cadı Yok valla ben fakirim :26: gördüğün gibi sadece kızımı zengin bir kayınvalideye kavuşturma derdindeyim Genişletmek için tıkla... cadıdan kastın oydu yani... hımm bi düşüneyim bakayım... hala dünür olabiliriz belki... beşi bi yerde sözüm geçerli hala... adra .!.: Nevreste nerelerde yahu.O da bir akıl verirdi. Genişletmek için tıkla... nevreste gelince şok yaşayacak gibi... gelmez olaydım, okumaz olaydım diyecek bence
G gazeldustubaglara Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2012 10.411 2.199 248 5 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.647 vuslat79 .!.: Kullanmadım canım henüz, halâ düşünüyorum:97: Genişletmek için tıkla... canım düşünürken sana yardımcı olmamı istermisin
vuslat79 .!.: Kullanmadım canım henüz, halâ düşünüyorum:97: Genişletmek için tıkla... canım düşünürken sana yardımcı olmamı istermisin
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.869 13.418 823 5 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.648 gazeldustubaglara .!.: nevreste gelince şok yaşayacak gibi... gelmez olaydım, okumaz olaydım diyecek bence Genişletmek için tıkla... Hadi ya öyle mi der.Geçmişi silsek mi napsak.
gazeldustubaglara .!.: nevreste gelince şok yaşayacak gibi... gelmez olaydım, okumaz olaydım diyecek bence Genişletmek için tıkla... Hadi ya öyle mi der.Geçmişi silsek mi napsak.
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.869 13.418 823 5 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.649 gazeldustubaglara .!.: canım düşünürken sana yardımcı olmamı istermisin Genişletmek için tıkla... Yok istemez.Sonra bağlara gel diye başlarsın. Son düzenleme: 5 Aralık 2013
gazeldustubaglara .!.: canım düşünürken sana yardımcı olmamı istermisin Genişletmek için tıkla... Yok istemez.Sonra bağlara gel diye başlarsın.
G gazeldustubaglara Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2012 10.411 2.199 248 5 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.650 adra .!.: Niye ki? Genişletmek için tıkla... bdv liler beni pek sevmez... çok muhalefet olmuşluğum hatta ban almışlığım var bdv'de...
adra .!.: Niye ki? Genişletmek için tıkla... bdv liler beni pek sevmez... çok muhalefet olmuşluğum hatta ban almışlığım var bdv'de...
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 5 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.651 adra .!.: Planlar çok göz karartıcı.:82:Bant bile çekebilirler o derece. Genişletmek için tıkla... gazeldustubaglara .!.: hemde ne entrika... kör kurşuna kurban gidicem Genişletmek için tıkla... Vurun abalıya durumları yani
adra .!.: Planlar çok göz karartıcı.:82:Bant bile çekebilirler o derece. Genişletmek için tıkla... gazeldustubaglara .!.: hemde ne entrika... kör kurşuna kurban gidicem Genişletmek için tıkla... Vurun abalıya durumları yani
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 5 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.652 Ama gazelin oylara bakılırsa ters tepki mi yapıyor ne
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.869 13.418 823 5 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.653 gazeldustubaglara .!.: bdv liler beni pek sevmez... çok muhalefet olmuşluğum hatta ban almışlığım var bdv'de... Genişletmek için tıkla... Bak bu açığını vermeyecektin bana.Usha koş koş Gazel'in yarası varmış.Ben de diyorum Gazel niye istemiyor diye.
gazeldustubaglara .!.: bdv liler beni pek sevmez... çok muhalefet olmuşluğum hatta ban almışlığım var bdv'de... Genişletmek için tıkla... Bak bu açığını vermeyecektin bana.Usha koş koş Gazel'in yarası varmış.Ben de diyorum Gazel niye istemiyor diye.
G gazeldustubaglara Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2012 10.411 2.199 248 5 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.654 adra .!.: Hadi ya öyle mi der.Geçmişi silsek mi napsak. Genişletmek için tıkla... geçmişi silersek yakar çıramızı.... başka bi şey düşünmemiz lazım.... oturup dua edelim neti bozulsun giremesin diye adra .!.: Yok istemez.Sonra bağlara gel diye başlarsın. Genişletmek için tıkla... aşkolsun, ben sadece relax olmasını sağlayacaktım...bağlar sakinliğin simgesidir..o maksatla yani...benle ne lakası var ki
adra .!.: Hadi ya öyle mi der.Geçmişi silsek mi napsak. Genişletmek için tıkla... geçmişi silersek yakar çıramızı.... başka bi şey düşünmemiz lazım.... oturup dua edelim neti bozulsun giremesin diye adra .!.: Yok istemez.Sonra bağlara gel diye başlarsın. Genişletmek için tıkla... aşkolsun, ben sadece relax olmasını sağlayacaktım...bağlar sakinliğin simgesidir..o maksatla yani...benle ne lakası var ki
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.869 13.418 823 5 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.655 Ben şimdi Gazel yemek yarışmasında.Sevenleri buyrun desteğe diye başlık açacağım.
G gazeldustubaglara Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2012 10.411 2.199 248 5 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.656 vuslat79 .!.: Ama gazelin oylara bakılırsa ters tepki mi yapıyor ne Genişletmek için tıkla... bunlar kökten çözüm peşindeler vuslatcım...yok edecekler beni... oylar moylar hak getire... adra .!.: Bak bu açığını vermeyecektin bana.Usha koş koş Gazel'in yarası varmış.Ben de diyorum Gazel niye istemiyor diye. Genişletmek için tıkla... tüh görüyomusun tutamadım çenemi... ama hepsi değil canım bir iki kişi sadece.. eh ne demişler, bir kilo pirinçte iki üç taş çıkması normal...
vuslat79 .!.: Ama gazelin oylara bakılırsa ters tepki mi yapıyor ne Genişletmek için tıkla... bunlar kökten çözüm peşindeler vuslatcım...yok edecekler beni... oylar moylar hak getire... adra .!.: Bak bu açığını vermeyecektin bana.Usha koş koş Gazel'in yarası varmış.Ben de diyorum Gazel niye istemiyor diye. Genişletmek için tıkla... tüh görüyomusun tutamadım çenemi... ama hepsi değil canım bir iki kişi sadece.. eh ne demişler, bir kilo pirinçte iki üç taş çıkması normal...
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.869 13.418 823 5 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.657 gazeldustubaglara .!.: aşkolsun, ben sadece relax olmasını sağlayacaktım...bağlar sakinliğin simgesidir..o maksatla yani...benle ne lakası var ki Genişletmek için tıkla... Benim pideleri düşünürken de sakinleyebilir.Samsun,deniz kenarı,pide.
gazeldustubaglara .!.: aşkolsun, ben sadece relax olmasını sağlayacaktım...bağlar sakinliğin simgesidir..o maksatla yani...benle ne lakası var ki Genişletmek için tıkla... Benim pideleri düşünürken de sakinleyebilir.Samsun,deniz kenarı,pide.
Usha Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2011 2.810 210 173 5 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.658 vuslat79 .!.: Kullanmadım canım henüz, halâ düşünüyorum:97: Genişletmek için tıkla... Kızımın oğluna selamı var vuslatcım birde sana diyor ki gel kayayana düşün gazeldustubaglara .!.: bdv liler beni pek sevmez... çok muhalefet olmuşluğum hatta ban almışlığım var bdv'de... Genişletmek için tıkla... Geçmişin seni yakacak bu gidişle adra .!.: Ben şimdi Gazel yemek yarışmasında.Sevenleri buyrun desteğe diye başlık açacağım. Genişletmek için tıkla... Aç aç oylarımız artsın
vuslat79 .!.: Kullanmadım canım henüz, halâ düşünüyorum:97: Genişletmek için tıkla... Kızımın oğluna selamı var vuslatcım birde sana diyor ki gel kayayana düşün gazeldustubaglara .!.: bdv liler beni pek sevmez... çok muhalefet olmuşluğum hatta ban almışlığım var bdv'de... Genişletmek için tıkla... Geçmişin seni yakacak bu gidişle adra .!.: Ben şimdi Gazel yemek yarışmasında.Sevenleri buyrun desteğe diye başlık açacağım. Genişletmek için tıkla... Aç aç oylarımız artsın
G gazeldustubaglara Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2012 10.411 2.199 248 5 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.659 adra .!.: Ben şimdi Gazel yemek yarışmasında.Sevenleri buyrun desteğe diye başlık açacağım. Genişletmek için tıkla... sende beni gaddar yaptın be adra... bir kişinin yüzünden aldığım ban başıma dert oldu arkadaş... bikerem o arkadaş haksızdı, ve ben haklıydım...sırf polemik yüzünden ban aldık..o da banlandı yani
adra .!.: Ben şimdi Gazel yemek yarışmasında.Sevenleri buyrun desteğe diye başlık açacağım. Genişletmek için tıkla... sende beni gaddar yaptın be adra... bir kişinin yüzünden aldığım ban başıma dert oldu arkadaş... bikerem o arkadaş haksızdı, ve ben haklıydım...sırf polemik yüzünden ban aldık..o da banlandı yani
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 5 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.660 gazeldustubaglara .!.: canım düşünürken sana yardımcı olmamı istermisin Genişletmek için tıkla... Geç kaldın gazelcim yardımcı olarak kızımı aldım yanıma beraber düşünüyoruz O da 2 tarif arasında kaldı
gazeldustubaglara .!.: canım düşünürken sana yardımcı olmamı istermisin Genişletmek için tıkla... Geç kaldın gazelcim yardımcı olarak kızımı aldım yanıma beraber düşünüyoruz O da 2 tarif arasında kaldı