öyle deme usha hanım, şimdiki kızlar kendinden küçük erkeklerle evleniyor....daha iki gün önce bizim komşunun oğlu 4 yaş küçük biriyle nişanlandı...bebek mebek anlamam ben, oğlanın büyüğü küçüğü olmaz hem
Aus pazartesi diyete başlayanlar aslında diyete hiç başlayamayanlarmış.Niye salı değil de pazartesi.Niye bugün değil de pazartesi.Ben de seninle başlardım ama benimki akşam yemeğine kadar sürüyor.Kabulse başlayayım.
Aus pazartesi diyete başlayanlar aslında diyete hiç başlayamayanlarmış.Niye salı değil de pazartesi.Niye bugün değil de pazartesi.Ben de seninle başlardım ama benimki akşam yemeğine kadar sürüyor.Kabulse başlayayım.
Çok isterdim ama ben öyle diyet adı verilen kalıplara sokamıyorum kendimi en fazla 3-5 günlük şok diyet yaparım
Ama spor dersen olur bak çok derin araştırmalar sonucunda leslie ile yürüyüp callan ile coşmaya(ne kadar coşulabilirse) karar verdim ama henüz gün belirlemedim bir gün başlayacağım
yok adram yaa, o kadar altını nerden bulayım..
bu gidişle kızı evde kalır ben sana diyim...
bdv'ye bi gidersem şöyle konu açıcam, oğlumun kv adayı ağırlığınca altın istiyoooo
gör sen tepkileri usha'ya...
aus hanım, aus hanım..bikerem onu yapan dedem 1900 lü yıllarda yaşamış bi adam,
biz sözümüzü tutacaktık, burma ise burma, set ise set...
ne istedi de almadık.... hemde senetli sepetli, geri alınmasız....
yok adram yaa, o kadar altını nerden bulayım..
bu gidişle kızı evde kalır ben sana diyim...
bdv'ye bi gidersem şöyle konu açıcam, oğlumun kv adayı ağırlığınca altın istiyoooo
gör sen tepkileri usha'ya...