Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek''hangisidir?

• Ankete Katılan
    787
  • Anket Kapalı .
Tabi tabi direk yaşlısın diyemedin sonrada seni düşündüğümden şey etimm dedin olsun ya sşyaset her yaşta güzeldir.. torunum nasıl iyimi
Yok ya ne yaşlısı, asla böyle birşeyi ima etmem İyidir inşallah, 2 gündür mide boğaz yanması başladı, asit döküyorlar sanki boğazıma Yemediğim şey kalmadı pek bakalım ne rahatlatacak.

Alışveriş bitmez hayatım,bide bunun gidip gelmeleri var maddiyatı var demi...
Uff abla heşeyinden geçtim artık burası küçük şehir aradığın şeyi bir arada bulamuyosun bir uyum yakalamak zor
Sağolasın, Allah razı olsun Halledilir ya yavaş yavaş strese gerek yok içine sine sine yap
Aynen kuzum onun için bekledim stres yaptıkca icinde kalıyosun

Uff abla heşeyinden geçtim artık burası küçük şehir aradığın şeyi bir arada bulamuyosun bir uyum yakalamak zor

İyi gelmiştir sana da değişiklik, ben de ev değiştircem yeni eşya falan alırız, eşim kafasını neye çevirse bunu götürmeyelim yeni alalım diyor, evi bırakcaz sanırım

Biz sadece kahvaltıda yapıyoruz

Olsun ya yemek olmadımı çılbır bilem yaparsın yani

Yok ya ne yaşlısı, asla böyle birşeyi ima etmem İyidir inşallah, 2 gündür mide boğaz yanması başladı, asit döküyorlar sanki boğazıma Yemediğim şey kalmadı pek bakalım ne rahatlatacak.

Bebek saçlı derler genelde böyle olunca..

İnternetten sipariş verebilirsin çok güzel şeyler oluyor orada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…