Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek''hangisidir?

• Ankete Katılan
    787
  • Anket Kapalı .
Bundan sonra sana tiramisu deynep dicem :KK16:cok guzeldi :dondurma:

Aynen yeni rakipler geldi bakalim kk hatunlari hangi yemegi seviyormus :KK53: kazanani cok merak ediyorum:KK17:
Ben de tiramisuma nazar değdireceğim diye korktum kalıp gibi durmuştu soğuyunca :KK45:Misafir gelmişti hazır sandılar ,bayağı göğsüm kabarmıştı:KK53:
KK kadınları şimdiki yapılan yemeklerin hepsini de seviyor ,çekişmeli olacak oylama.Zor karar verilecek.Bildirimde tok karnına gelin ya da ağzınızın suyunu silmek için yanınıza peçete alın diye uyarı da olmalı.:KK70:

Ben de tiramisuma nazar değdireceğim diye korktum kalıp gibi durmuştu soğuyunca :KK45:Misafir gelmişti hazır sandılar ,bayağı göğsüm kabarmıştı:KK53:
KK kadınları şimdiki yapılan yemeklerin hepsini de seviyor ,çekişmeli olacak oylama.Zor karar verilecek.Bildirimde tok karnına gelin ya da ağzınızın suyunu silmek için yanınıza peçete alın diye uyarı da olmalı.:KK70:
Gercekten hazir gibiydi hemsom :hamarat:hemsom

Ahahaha aynen ac bakmasinlar, benim tarifin yorumlarini okusana bizimkiler benim cigkofteyi gorunce disardan çiğköfte getirttiler :halay:

Daha kahvaltı yapmadım canım istedi anca keser diye düşündüm:KK53:.Normalde yarım kilo alınca üçte birini yerim.:KK70:
Ahahah bana boyle diyen herkes bikac saat sonra çiğköfte aldi :D
Yaparsan afiyet olsun deynebim :hamarat:

Ben gidip cigkoftelerimi yiyim bol nar eksisi esliginde :KK53::dondurma:

fazla tariflere bakamıyorum ya:KK45: canım istiyor ama cok guzel seyler var valla hemde simdiden

Gercekten hazir gibiydi hemsom :hamarat:hemsom

Ahahaha aynen ac bakmasinlar, benim tarifin yorumlarini okusana bizimkiler benim cigkofteyi gorunce disardan çiğköfte getirttiler :halay:
Onlardan biri de benim Azra910 Azra910 :kk77:

İki gündür aklımdan çiğ köfte çıkmadı,taktım ya artık illaki yemeyelim.Ev de de bir gün öncesinin yemeği vardı bitmeden almayayım dedim ama resmen aşerdim.Dün akşam arkadaşım çağırmıştı,giderken çiğ köfteciden köfte aldım da gittim kadın şaşırdı.Millet ev gezmesine pasta börek götürür ben çiğköfte:KK70:

Onlardan biri de benim Azra910 Azra910 :kk77:

İki gündür aklımdan çiğ köfte çıkmadı,taktım ya artık illaki yemeyelim.Ev de de bir gün öncesinin yemeği vardı bitmeden almayayım dedim ama resmen aşerdim.Dün akşam arkadaşım çağırmıştı,giderken çiğ köfteciden köfte aldım da gittim kadın şaşırdı.Millet ev gezmesine pasta börek götürür ben çiğköfte:KK70:
Ciddi misin deynepnaz deynepnaz 5kisi oldu siparis veren :D
Afiyet olsun prensesim :KK37:

Olsun yeni bir akım baslattik benim tarifle o zaman, misafirlige cigkofte goturme :D

Back
X