• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Yöresel Yemek''hangisidir?

• Ankete Katılan
    787
  • Anket Kapalı .
11 tarif oldu:halay:Bir de künefe var:skandal:İnegöl köfteyi hiç söylemiyorum:skandal:Katmeri görmezden gel:ıslık:Başka neleri görmedin:KK45:Adana kebap,sini kebap:sus::skandal:
Daha bakmaya fırsatım olmadı ki :KK43: ben biraktigimda 4 tarifi incelediğim :KK22: ben bakmayayim o zaman :110: ne yapmış yahu bizim hamarat hatunlar helal valla :KK37:

Daha bakmaya fırsatım olmadı ki :KK43: ben biraktigimda 4 tarifi incelediğim :KK22: ben bakmayayim o zaman :110: ne yapmış yahu bizim hamarat hatunlar helal valla :KK37:
O zaman sen içli köfteleri de görmedin:skandal:Lahmacunu gördün mü:cry:
Lunya kaç kurtar kendini:KK70::KK70:
Vallahi hepsi birbirinden güzel aklım karıştı:rolleyes::rolleyes:

Bugün yeni tarif yok mu:KK45:
Ya Nevreste abla kk bayanlari olayi çözdü sanirim herkes ilk 3 gun icinde ekliyo tarifini yoksa baskasi kapar haksiz degiliz yani:KK70: geçen yaristada ilk 1 haftada cogu tarif gedi sonrada 1 2 tane yani artik napsak bu yatismalari 15 yada 20 güne mi indirsek:KK70: herkes ilk gunden ekliyo sonra bir ay bekle dur:ıslık:

Ya Nevreste abla kk bayanlari olayi çözdü sanirim herkes ilk 3 gun icinde ekliyo tarifini yoksa baskasi kapar haksiz degiliz yani:KK70: geçen yaristada ilk 1 haftada cogu tarif gedi sonrada 1 2 tane yani artik napsak bu yatismalari 15 yada 20 güne mi indirsek:KK70: herkes ilk gunden ekliyo sonra bir ay bekle dur:ıslık:
Öyle olmasına rağmen sen hep pişti oluyorsun:70:

Back
X