Yorganın Altından çıkmak istemiyorum nasıl kilo vericem.

seda_ufuk

Evli mutlu çocuksuz !
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
1.050
791
73
Sinirimden uyuyamıyorum ... İnsanlar neden bu kadar acımasız .. eşim dahil herkes hassas nokta ma basmak için yer arıyor sanki ... Anlatayım bana yardım edin 21 yaşında 1 Yıllık evliyim .. 1.67 boyunda ve 60 kilo yum ... İtiraf etmeliyim çok pis kilo takintim var bana küfür edilse zoruma gitmiyor bu kadar .. dün teyzemlere gittik eşimle .. teyzem de çok genc 25 yaşında benle aynı boyda 55 kilo .. 2 çocuğu var .. Anneannem dedi ki senle teyzen çok benziyosunuz dedi teyzem de gülerek ben o kadar şişman miyim dedi esimde güldü buna ... Sonra eve geldik .. teyzem bı tişört vermişti onu giydim.. eşim in dediği laf a bak sen niye kendini kileri giymiyon teyzen çok zayıfmis diyo .. çok sinirlerim bozuk .. kilo

Kilonuz normal sınırlar içinde,bu konuyu sorun ettiğinizi biliyorlarsa takılıyorlardır size, teyzeniz de ciddi değildir, 5 kgluk farkla biriniz şişman biriniz zayıf olmaz boylarınız çok farklı değilse, dert etmeyin bu kadar, biraz spor yapıp sıkılaşın, aynada kendinizi beğenmeye başlarsınız.

Şahsen ben böyle konularda boylarınızı yanlış ölçtüğünüzü düşünüyorum. Çünkü 167 boya 60 kilo zayıf olur ablamdan biliyorum, tığ gibidir.
Eşimin yeğeni bana dedi ki yenge ben 168im sen de 170 varsındır :) öyle güldüm ki çünkü ben 163üm var gerisini sen düşün :KK66:
Yani bizim milletimiz boy uydurmayı seviyor ama böyle şeylere gerek yok. Hem 5 kilo vermek de zor değil.

Ya allah aşkına 3 kilo verebilirsin mesela o da paşa gönlün isterse yani
Sizinle şaka bile olsa böyle konuşmalarına izin vermeyin,çok terbiyesizce bir tavır bu sergiledikleri.

5 kilo ne ki? Aynı senin gibi feci kilo takıntım vardır ki ben PCOS hastasıyım, kolay kilo alıp zor zayıflarım. Şu anda benim boyum da 1.62, kilo da 62. Ne yapıyorum? Arkadaşım diyetisyen, onunla beraber düzenli beslenmeye başladım, hemen gitmeye başladı kilolar..

Konuşma şekilleri, eşinin şakası vs bunlar evet rahatsız edici, kim olsa kızgınlık duyar..

Yorganın altına girmek yerine hemen bugün kalk, yürüyüş yap, dengeli beslen çok rahat zayıflarsın :KK66: Oturup ağlamanın kilolara bi faydası yok malesef :)

Yorgan altinda yatip aglayarak kilo verilseydi keske ama yok oyle bir dunya.
5 kilo için ozel bir diyete girmenize de gerek yok gunde en az 45 dk tempolu yuruyus ve yediklerinize dikkat ederek yaza kadar kilolarınızı verebilirsinux.
Beyaz un, seker, hamurisi ve benzerlerini tamamen cikarin hayatinizdan. Bol bol et tavuk balik yumurta peynir sut yogurt ve her turlu sebzeyi yiyin. Meyvede gunde 1 porsiyonu gecmeyin.

Sinirimden uyuyamıyorum ... İnsanlar neden bu kadar acımasız .. eşim dahil herkes hassas nokta ma basmak için yer arıyor sanki ... Anlatayım bana yardım edin 21 yaşında 1 Yıllık evliyim .. 1.67 boyunda ve 60 kilo yum ... İtiraf etmeliyim çok pis kilo takintim var bana küfür edilse zoruma gitmiyor bu kadar .. dün teyzemlere gittik eşimle .. teyzem de çok genc 25 yaşında benle aynı boyda 55 kilo .. 2 çocuğu var .. Anneannem dedi ki senle teyzen çok benziyosunuz dedi teyzem de gülerek ben o kadar şişman miyim dedi esimde güldü buna ... Sonra eve geldik .. teyzem bı tişört vermişti onu giydim.. eşim in dediği laf a bak sen niye kendini kileri giymiyon teyzen çok zayıfmis diyo .. çok sinirlerim bozuk .. kilo
O zaman benim çevremde kiler iyi anlayisliymis senin boyunda 84 kiloydum şimdi Allah'a şükür 69 fatkettoysen 69 ile çok mutluyum 60 olsam havalara uçarım ki 55 olsam dünya benim olur 60 cokcokcokc iyi bence takılacak bişey yok hem kibrit çöpü hiç bir bayan olmak istemez :) 55 36 bedene denk gelir ki bence evli bir bayan için 38 gayet ideal :)

Boyum 167 benimde 60 kilo baya iyi duruyo o boyda kilolu degilsiniz makul olan o bence 55 kötü duruyo ya cok zayıf olursunuz

aaay ayyyy bende dedim 100'ler de falan o kocanın ve teyzenin kafasına taş düşsün ben ne yapayım hee sen onu de bana
167 boy 95 kilo nereden atayım kendimi 106 idim bide istediğim de verdim o ne ki 5 kilocukk takma kafana bunları cevap verebilirdin teyzeciğinee belli ki birazcık kıskanılıyorsun eşinde bence seninle değil teyzenle dalga geçmiş hani o zayıf kendi kıyafetini giy derken ben öyle düşündüm

bence sinirlerini bozacağın yerde sende ver kilolarını kurtul milletten.

he takmıyorum. kendimle barışığım . kilom normal diyorsan kapa ağızlarını .

3-4 çocuk doğurup da 55 kilo olanlar çook . tanıyorum ben de bizzat. onlar gibi olamıyorsam üzülmüyorum. eğer hırs yapmışsam da önüme kimse geçemez . veririm

Ben takmıyordum ama artık takar oldum yine galiba. Takmaktan ziyade sıkıldım artık ağzına kilomu alanın ağzına tükürmeye karar verdim. Ki benım şuan ne kilo fazlam var ne eksiğim var uzun süredir spor yapıyorum ve kontrol altındayım, ona rağmen herkes kendince kulp bulmaya çalışıyor. Kimse alınmasın ama azıcık toplu hanımlar özellikle kendini övücem diye eşeğin kulağına su kaçırıyorlar.

Şu kilo ideal, bu kilo ideal, yok şu kilo çöp gibi, öbürü yok çocuk gibi... Kimse kusura bakmasında bazıları yatarken ben haftanınn 4 günü saatlerce biyerimi yırtmışım, emek vermişim. Sırf kıskançlıktan aşağılayacaksın yok öyle.

Kocan öyle sevıyordur, sen etli butlu basenli mutlusundur istersen 200 kilo ol banane? Ben kimsenın kilosuyla dalga geçmem, eleştirmem zaten almış, vermiş beni bağlamaz ama niye milleti diline doluyorsun "ayy zayıf şöyle kötü duruyor, böyle kötü duruyor ideal bu olmalı" Bel simidiyle denize girse batmaz tipler ideal kilo tanımlıyor birde milleti yeriyor ya hasta oluyorum.

Sizinde çok bir fazlılığınız yok kalbinizi kıranın kalbini kırın. Kimseye üstünüzden ego tatmini yaptırtmayın.

1.67'e 60 kilo fazla değil bence yorganın altından çıkıp vücudunuzu şekillendirmeye bakın ;)

Boyuna göre kilolu olduğunu düşünmüyorum
İllaki 5 kilo falan vermek istiyorum diyorsan hareket etmeden olmaz
Bol su iç sağlıklı beslen yürüyüş yap her yere yürü arabayı hayatından çıkar
Bitti gitti takılacak birşey yok insanların lafına bakma kıskançlıktan da derler :)
Eşinin deme sebebi ise senin özgüvenini düşürmek erkekler kadınlara iltifat etmeyerek aşağılayarak kilodan yada başka bir konudan özgüven düşürmeyi severler ne mantıksa :KK51:

Şöyle bir yer açın da şuracıkta öleyim. Abartmayın allah aşkına.

Senin canın dert istemiş gibi.
Kilonda sorun yok ki,
Çık yorganın altından iki uğraş bul kendine bak ne kilo derdi kalıyor,ne başkasının söylediği laflar.

Back
X