- 10 Eylül 2011
- 5.616
- 22.523
- 598
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
arkadaşlarımla otururken sıkılıyorum muhabbet beni açmıyo sessiz kalıyorum sonra da kendimi dışlanmış hissediyorum ve bunu nasıl aşacağımı bilemiyorum artık çok daha fazla problem etmeye başladım .Hayatta hiç bi zaman istediğim gibi dostlar edinemedim şanş meselesi galiba biraz da bu durum bana gülmedi hiç talih bu konuda son zamanlarda bu konu beni üzmeye başladı çünkü her zamankinden daha fazla hissettim bi dostun -gerçek bi dostun-eksikiğini....neyse...Gerçekten dışlanıyo muyum bana mı öyle geliyor bilemiyorum ama öyleyse bile bu benim hatalarımın sonucudur diye düşünüyorum .Kendime güvenim sıfır nasıl geliştiriceğim konusunda da en ufak bir fikrim yok yeni tanıştığım insanlarla iletişimimi baltalayan bir unsur bu.İkili ilişkilerde iyiyimdir ama toplulukda yokum gibi desem yeridir sesimi duyuramıyorum muhabbete ortak olamıyorum .Aslında okurum cahil birisi de değilim ama bildikllerimi çok rahat aktaramıyorum heyecanlanıyorum büyük ihtimalle bu yüzden.Şu an buraya yazdıklarım içimdekilerin ufacık bi kısmı hepsini toparlayıp aktarmam çok zor kendim bile anlayamıyorum zaten artık çok bunaldım çok fazla bi sorun yok gibi duruyo olabilir bunu sadece paylaşmak istedim yoksa tabi biliyorum buraya yazarak çözülecek şeyler değil